راستش من قصد خریدش رو شش وهفت ماه پیش داشتم - یکی بم گفت موتورش یهو قفل میکنه وبا عث چپ شدن ماشین میشه ...........................- منم منصرف شدم - حالا دوباره افتادم تو فکر که یکی بگیرم - پس مشکل خاصی نداره
راستش من قصد خریدش رو شش وهفت ماه پیش داشتم - یکی بم گفت موتورش یهو قفل میکنه وبا عث چپ شدن ماشین میشه ...........................- منم منصرف شدم - حالا دوباره افتادم تو فکر که یکی بگیرم - پس مشکل خاصی نداره
خودت یه کوچولو فکر کن آخه مگه میشه موتور قفل کنه .بدتر از اینه که تسمه تایمت ببره؟
کل سوپاپهات قفل می کنن!!!!!!ولی با این حال فقط سوپاپ کج میشه همین.و الا موتور نمی تونه قفل کنه که.....
حالا گیریم قفل کرد!چجوری چپ میشه؟آیا تبلیغات منفی نیست؟بهتر از 405 ه که زنده زنده کباب میشدی !!!!
من تیبا ندارم که بخوام دفاع کنم ولی یه چیزای غیر تخصصی آدم میشنوه که .....
شما هم بهتره قبل از خرید یه دوری باهاش بزنی و تصمیم بگیری....
Last edited by mehrdad8086; 02-09-2012 at 20:06.
این دیگه از اون شایعات هست. خیر دوست عزیز .
اصلا در مورد تیبا شاید بیشترین نقطه قوتش همین موتورش باشه که بدون مشکل هست و اون کسی که این حرف رو زده کاملا غیر آگاهانه بوده.
سوال دیگری بود در خدمتم.
سلام دوستان ...
يه راهنمايي مي خواستم.
ميشه يه مقايسه اي داشته باشيد بين پرايد ( از اين فرمون هيدروليكا و ترمز خوبا ! ) و تيبا
و دوم اينكه بين تيبا و ريو چه فرقي هستش؟
مي صرفه كلا 3 تومن گذاشت رو پول و به جاي پرايد تيبا گرفت و به جاي تيبا ريو؟
پس مقايسه ي پرايد و تيبا
ريو و تيبا شد سوال من.
و اينكه بجز مدل SX مدل ديگه اي هم داره تيبا؟ اگه آره فرقشون چيه؟
ممنون
Last edited by Hamid Hamid; 03-09-2012 at 16:01.
ببین دوست من.از نظر استحکام بدنه و ایمنی تیبا از پراید بهتره.حداقل بدنه محکمتری داره و 2 ایربگ.موتور هم با افزایش حجم حدود 200cc قدرت نزدیک به 80 اسب رو داره در مقایسه با حدود63 اسب پراید.صندوق بزرگتر ارگنومی کمی بهتر و قیافه بروزتر.پراید از نظر موتوری هیچ شانسی در مقابل تیبا نداره.حتی 206تیپ2 نیز کمی کندتر از تیبا هست.
آما ریو:
موتور 16 سوپاپ 97 اسبی جای هیچ بحثی رو تو کشش و شتاب باقی نمی زاره و L90و ....رو بایستی باهاش مقایسه کرد.ولی اتاق به نظر کمی کوچیکتر از تیباو اکسل عقب (البته مشکل حادی نیست)پایین و عدم وجود ایربگ تو دنده دستی از معایب اونه.ضمن اینکه مدلهای قدیمی ریو ABS هم ندارن ....
ولی به نظر من ریو شکیلتر هست و این نظر شخصیه.
ریو که صفرش نیست ارم باشه 19 تومنی آب می خوره که شاید معقول نباشه.پراید هم اختلاف 2500 داره با تیبا که بنظر میصرفه اینکار.
البته اینم بدون 13میلیون ثبت نام کنی حداقل 2ماه برای تیبا باید منتظر باشی.بازارآزاد هم 14تا14500 قیمت میدن!!!!!!!!!!
خوب یه چند روزیه یعنی 2 هفته میشه که آهوی ایرانی رو تحویل گرفتم.همونطور که همه می دونین با افزایش قیمت خودروها این تیبا هم بی نصیب نمونده و حدود 3 میلیونی گرونتر شده.البته تو نمایندگی و چون کمه بازار آزادش تا 16 هم رفته.البته امروز 17م مهرماه 91!!!!هست و ......15400برای رنگ غیر متالیک!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب ماشین بدی نیست ولی کیفیت مونتاژ قطعات داخلی خوبی نداره .انگارحوصله نداشتن مونتاژش کنن....چرا نمی دونم.وقتی خریدی زمانی رو خودت بایستی به مواردی چون رگلاژ دربها قاب فرمون شیشه ها و موارد ریز دیگه.
تو این زمینه اصلا به پای ریو نمی رسه.
انصافا" با پراید قابل مقایسه نیست(خودروی قبلیم پراید مدل 85 بود)صندلیهای خوب و کمکهای خودرو که نرم هستن.فرمون هم نرمه حتی نرم تر از انواع خودروهای پژو.
صدای موتورش الان نسبت به روزهای اول کمتر شده.خصوصا زمانی که شیشه ها بالا باشه و تواتوبان با دنده 5 حرکت کنی.عایق کاری بسیار بهتر از پراید و شاید در حد 206(این رو هم مدتی داشتم).
روزهای اول بهش گاز نمی دادم و مدارا می کردم.الان که 1000 تایی رفته یکی 2 بار شیطونی کردم و کمی دور رو بالا بردم.(نه تا RED LINE)شتاب خودرو قابل توجهه و خیلی سریع دور می گیره.
نمی دونم می دونین تیباهای سری اول ترمزهای خوبی نداشتن و دیسکهاشون تاب بر می داشتن و گارانتی ووووو.....
ولی خودروی من ترمزهای خوبی داره و بجز موردی که کمی به چپ منحرف میشه بسیار قدرتمند عمل می کنه.سیستم ABS ساخت بوش و بوستر ترمز ریویی....
صندوقی جادار ولی درب صندوقی که با کتک بسته میشه!!!!!!!!!!!!!!1
مصرف متوسط که با این کارکرد کم معقوله.بزودی مسافرت طولانی رو باهاش تجربه می کنم و بیشتر توضیح خواهم داد.
Last edited by mehrdad8086; 09-10-2012 at 19:29.
اخرین خبر در بازار ازاد قیمت تیبا از مرز 17/500گذشت...قیمت نمایندگی هم 15/500 بفروش میرسد
ببخشید یه سوال برام پیش اومده.خب اگه قیمت کارخونه کمتره چرا مردم نمیرن از نمایندگی یا کار خونه بخرن؟!خیلی تفاوت داره قیمت بازار آزاد با قیمت نمایندگی ها!
خریدن از نمایندگی ها مشکل هست؟
سلام بر تمام اساتید تیبا!!!
من یکیش رو هفته پیش گرفتم، فکر کنم در رفتم از زیاد شدن قیمت
حالا 2 تا سوال دارم. که والا نشد تو این همه صفحه های این کامنت چیزی در بیارم
1- چطور آب بندیش کنم؟ تا حالا 300 تا رفته تو جاده، اکثرا دنده رو دوره موتوره 3500 دادم، چطوره؟ می خوام ماشین وحشی باشه
2- پیشنهادتون واسه اسپرت کردنش چیه؟ می خوام کم کم خرجش کنم ولی تا 2 میلیون پایم بدم! می دونم زیاد نیس
رنگش مشکیه متالیکه
می شه بگید شما چطوری اسپرت کردید؟ یا کجا؟ یا کی می تونه یه جوری دوستانه بهم کمک کنه منم حق الزحمش رو بدم، چون نمی رسم وقت بذارم بازار رو زیر و رو کنم واسه یه قطعه یا یه رنگ خاص از یه چیز.
مرسی پیش آپیش از کمکاتون
دوستان من خودم پراید دارم. اما قبل از اینکه پراید بخرم خیلی تو فکر خرید تیبا بودم. راستش به نظرم ماشین خوبی میومد. هم اینکه اون موقع قیمتش مناسب بود و هم به هر حال ماشین جدیدی بود و دست مردم نبود. دیروز برای اولین بار سوار این ماشین شدم. راستش خیلی خدارو شکر کردم که نخریدم. ماشین آژانس بود و یک مسافت نسبتا طولانی باهاش رفتم و برگشتم. تجربه خوبی بود. چیزی که میتونم از این تجربه کوتاه بگم اینه که چند مورد تو ماشین خیلی تو چشم میاد. اول از همه صندلیاش خیلی خشک بود اول از همه فکر کردم طبیعیه خوب ماشین ترو تمیز بود منم فکر کردم صفره اما با یه نگاه به کیلومتر ماشین دیدم حدود 40 هزارتا کار کرده. در مقایسه با صندلی پراید خیلی صندلیاش خشکه. که این قطعا در مسافرت طولانی میتونه ناراحت کننده باشه. مورد دوم اینه که صدای موتور یه خورده زیاده و داخل اتاق بیش از حد زوزه موتورو میشه شنید. مورد بعدی داشبورد این ماشینه. از طرفی بالاخره سایپا کلیدهای اساسی مثل کلید فلاشر و مه شکن و گرمکن عقبو گذاشته دم دست نه مثل پراید که خیلی جای ناجوریه و اصلا میشه گفت خطرناکه. مثلا میخوای فلاشر بزنی یه ربع باید بالای فرمون دنبال دگمش بگردی و این تو سرعت بالا خطرناکه. اما ظاهر داشبورد و رنگش خیلی تو ذوق می خوره. یعنی از فضای اون استفاده مطلوبی نشده و فضای خالی زیاد داره. بعضی وقتا با خودم می گم چی می شد سایپا مثل ایران خودرو داخل ماشینو با رنگ کرم هم میزد. از همون جنس و همون طرح. حداقل رنگشو عوض میکرد. آخه این چه سلیقه ایه؟؟ متاسفانه برای تیبا هم نیومده اینکارو انجام بده. از طرفی به نظر من ماشین شتاب خیلی خوبی داره. اما باعث میشه سرنشین جلو احساس امنیت نکنه. داشبورد پایینه و اگه سرنشین قد بلند باشه در تصادف زانوش ضربه شدیدی میخوره. عقب ماشین طراحی خوبی داره که کمی مزدا 323 به یاد آدم میاره. اما دیده شدن منبع اگزوز و زاپاس زیبایشو خیلی تحت تاثیر قرار میده. کلا میتونم بگم من در حال حاضر و با این قیمت و این کیفیت به عنوان مصرف کننده حاضر نیستم این خودرو رو بخرم. به نظرم جای کار زیادی داره. کلا ماشینهای داخلی برعکس خارجیا سری اولشو نباید خرید. باید بزاری چند سال بگذره و عیب و ایراداش یکم برطرف شه بعد بری سراغش. با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)