تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 296 از 1042 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

با سلام دوستان عزيز . من در بندرعباس هستم و در اينجا سه شركت ارائه سرويس adsl‌ داريم . به نام دابكو پارس آنلاين و شاتل.
    حالا من چند سوال داشتم . شركت دابكو در تعرفه هاي خود نوشته 64 كيلوبايت با ترافيك 2 گيگ ماهيانه 19000 تومان . منظور از ترافيك چيست ؟‌ منظور تعداد دانلود است يا كلا تعداد دريافت ها . چون ما براي صفحات وب نيز يكسري كيلوبايت ها رو دريافت ميكنيم

خواهشا يه توضيحي بديد

بنظر شما كداميك از شركت ها بهتر هستند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با سلام دوستان عزيز . من در بندرعباس هستم و در اينجا سه شركت ارائه سرويس adsl‌ داريم . به نام دابكو پارس آنلاين و شاتل.
    حالا من چند سوال داشتم . شركت دابكو در تعرفه هاي خود نوشته 64 كيلوبايت با ترافيك 2 گيگ ماهيانه 19000 تومان . منظور از ترافيك چيست ؟‌ منظور تعداد دانلود است يا كلا تعداد دريافت ها . چون ما براي صفحات وب نيز يكسري كيلوبايت ها رو دريافت ميكنيم

خواهشا يه توضيحي بديد

کلا به کلیه فایل هایی که دانلود یا آپلود یا صفحات اینترنتی که باز میکنید حجم یا ترافیک میگن.
    اینجا(تهران) که شاتل از همشون بهتره.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

خواهشا يه توضيحي بديد

اره شاتل خوبه منم از شاتل دارم راضی هستم /شیراز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمیخوام بحث الکی کنم..با مدرک نشون میدم
    این فیلم کیفیت شاتل رو به شما عزیزان نشون خواهد داد..(با تشکر از سیامک)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسانی که میگن شاتل نامحدود بیاد بده باید بگم که سرویسهای آرت شاتل با توجه به اینکه شبها از 1 تا 7 و پنجشنبه و جمعه به کل رایگان هستن تفاوت زیادی با سرویسهای نامحدود نمیکنه.....
    چون ترافیک ماهانش هم بالاس پس کمتر کسی هست که به مشکل بخوره....
    اگه هم احیانا دانلود واجبی داشته باشی میتونی تو روز انجام بدی و اگر زیاد واجب نبود میزاری شب یا پنجشنبه و جمعه دانلود میکنی......

پس زیاد فرقی با سرویسهای نامحدود نخواهد کرد

دوست عزیز باور کن به هیچ وجه قصد بی احترامی ندارم ولی الان این رو دیدم ، خنده ام گرفته ! خوب این الان قراره چی رو ثابت کنه ؟!!!

برای این که فکر نکنی میخوام کل کل کنم ، باید بگم که من در کادر فنی شاتل آشنا دارم و میدونم که به طور متوسط کیفیت سرویس هاش خوبه ، خودم هم همین یکی دو ساعت پیش به یکی از دوستانم که قصد داشت ADSL بگیره شاتل رو پیشنهاد کردم .

در ضمن یکی دیگه از آشنایان رو هم سراغ دارم که از آسیاتک گرفته و اونم سرعت دانلود ثابت و نزدیک به سرعت اسمی داره ، پس هر شرکتی مشتری راضی و ناراضی داره .

من چون حجم دانلودم خیلی بالاست (در دو ماه گذشته بیش از 70 گیگ در هر ماه دانلود داشتم و تازه این ماه قصد دارم خیلی بیشتر از اینها دانلود کنم) طبیعیه که بهترین انتخاب برای من همین داتک هست چون ازش خیلی راضی بودم . حالا هر کی که فکر میکنه داتک شرکت بدی هست ، مبنا رو بر این بذاره که من آدم خوش شانسی بودم .

عزیز من بحثم روی سرویسهای اکو نیست
    من دارم روی سرویسهای آرت صحبت میکنم
    این سرویس آرت ترافیک بالایی دارن (از 10 گیگ در ماه به بالا....)

در مورد کمبود ترافیک هم تو پست قبل توضیحات کامل رو دادم
    بعیده کسی سرویس آرت بگیره با توجه به بازه زمانی ساعات رایگان و آخر هفته ترافیک کم بیاره...

(اصلا فکر کنم این بحث رو بیخیال بشیم تا روی اسم کاربری هممون یک خط خوشگل نیومده)
    خوب شما باید سرعت رو هم در نظر بگیری ، sms11 اون محاسبات رو بر مبنای سرعت 512 قرار داده . 512 ART که اصلا بحثش از سایر ART ها جداست .

به اعتقاد من این بحث ها گاهی برای روشن شدن یک سری مطالب لازمه تا جایی که وارد جاده خاکی نشه ، ولی من اصراری بر ادامه بحث ندارم .

تمام پست هام هم موجوده هیچ شرکت دیگه ای رو تا به حال نکوبیدم ، به غیر از خود داتک اونم در اون دو هفته ای که فیبر نوری قطع شده بود .

مهدی جان از شما بعید هست
    خودت که میدونی من نه داتکی هستم و نه شاتلی
    تا به حال خودم شخصا" تجربه نکردم هیچ کدوم از این دو شرکت رو اما از زبان دوستان درموردشون زیاد شنیدم
    هم راضی دیدم و هم ناراضی ( از هر دو شرکت )
    اما خوب تعداد افرادی که از شاتل ناراضی هستند کمتر هست
    ببین همین سرویس شاتل که میگی شاید برای شما و خیلی از دوستان کارآمد باشه.چون دانلود زیادی ندارید و اگر هم فایلهای سنگین بخواهید بگیرید میزارید شبها
    اما خیلی از دوستان دانلودهای خیلی بیشتر از این حرفها دارند که به هیچ عنوان همچین سرویسی با وجود دانلود رایگان و این حرفها جوابگوشون نیست.
    بعد اینکه مهدی جان سرویس نامحدود معنی و مفهومش چیز دیگه ای هست
    شما میگی فلان سرویس شاتل با وجود شبانه و 2 روز رایگان تفاوتی با نامحدود نداره
    خوب عزیزم نامحدود یعنی هر وقت که عشقت کشید بزنی دانلود بشه
    وسط روز.... شنبه... سه شنبه
    حالا میبینی که تفاوت داره

دوستان برای چندمین بار هست که این رو میگم... لطفا" با تعصب نسبت به شرکتی که سرویس میگیرید برخورد نکنید.
    ما اینجا جمع شدیم که به هم کمک کنیم نه اینکه به یک نوعی جانبداری شرکتها رو بکنیم.
    ممنون دوست عزیز .
    Last edited by StormWielder; 11-01-2009 at 01:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من چند روزه از نرم افزار freegate که استفاده می کنم هیچ سایتیو باز نمی کنه یعنی برنامه فعال میشه ولی سایت ها رو باز نمی کنه ارور میده
    ولی با دیال اپ که امتحان کردم کار می کرد
    من سپنتا دارم اشکال از سپنتاست؟چیکار باید کرد؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام من چند روزه از نرم افزار freegate که استفاده می کنم هیچ سایتیو باز نمی کنه یعنی برنامه فعال میشه ولی سایت ها رو باز نمی کنه ارور میده
    فریگیت پولی شده و برای چین رایگان هست!!
    البته من مشکلی ندارم و باز میکنه/شاتل
    این که می بینید با دایل اپ باز میکنه بخاطر ای پی ان هست!!
    میتونید از دیگر نرم افزار ها استفاده کنید مثل Gpass یا GTunnel یا Mask.Surf.Pro.2.0 و Ultra_Surf

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

دوستان کسی سرویس دهنده ای رو نمیشناسه که به کاربرای خانگی بالای 128 بده و و سرعت ارایه شدش هم به سرعت اسمی نزدیک باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فریگیت پولی شده و برای چین رایگان هست!!
    البته من مشکلی ندارم و باز میکنه/شاتل
    این که می بینید با دایل اپ باز میکنه بخاطر ای پی ان هست!!
    میتونید از دیگر نرم افزار ها استفاده کنید مثل Gpass یا GTunnel یا Mask.Surf.Pro.2.0 و Ultra_Surf
    البته بحث در مورد این مسائل تو فروم ممنوعه . ربطی هم به Dial up و یا نوع ISP نداره لطفا با دقت چک کنید . مگه ISP به کسی IP چینی میده !!!

برای همه همین وضع هست که البته راه حل داره ، راه حل دور زدنش رو هم اگر دقت کنید خودش بهتون گفته !!! لطفا اگر سوالی داشتین خارج از انجمن .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان من الان سرویس نامحدود سپنتا دارم
    اگه بخوام سرویس حجمی 256 رو بکیرم باید 30 تومن هم ودیعه بدم یا فقط همون 10 تومنی که میگیرن؟گیگ های ترنسفر شدرم ماه بعد میگیرن؟
    اگه از سپنتایی ها یکی توضیح کامل به من بده ممنون میشم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان این رو دیدم ، خنده ام گرفته ! خوب این الان قراره چی رو ثابت کنه ؟!!!
    ممنون دوست عزیز .
    پست شما رو که دیدم یاد نوشته ایی افتادم که در مناقب جناب مهندس پروفسور رجبی ایدهم الله افاضه فرموده بودید افتادم البته جناب پروفسور که از مفاخر بنام دنیای IT میباشند و مخترع اینترنت اگه تو دنیا هم نباشه اقلکنن خاورمیانه هستند قدیم ندیمها به در بعضی از سایتها راسا عوام کالانعام رو ارشاد میفرمودند ولی حالا مقامشون بالاتر تر رفته و دیگه تشریف فرما نمیشوند ولی با این وجود حتم دارم که پست شما از نظر مبارکشون گذشته.
    دوست عزیز دنیای بدی شده قدیما با یک اشاره طرف ارشاد میشد ولی الان با وجود تاکید موکدی که میشه طرف تضمین میخواد الحق که ادما اخ شدن نمونش این:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طرف مدرک وعکس میخواد.هیهات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •