منم i9 رو دارم صدای زیادی نداره ولی افکت های خوبی رو صدا میتونی بیاری !فریم ویر آخرش هم 1.4 هست !شدیدا منتظرم براش راکباکس بیادشاید اونجوری بتونم صدای بهتری ازش بگیرم
کسی میتونه برام آماره سانسا رو در بیاره کجا میفروشن خیلی کم شده !
منم i9 رو دارم صدای زیادی نداره ولی افکت های خوبی رو صدا میتونی بیاری !فریم ویر آخرش هم 1.4 هست !شدیدا منتظرم براش راکباکس بیادشاید اونجوری بتونم صدای بهتری ازش بگیرم
کسی میتونه برام آماره سانسا رو در بیاره کجا میفروشن خیلی کم شده !
Last edited by fereydoon1; 07-02-2012 at 10:55.
من یه j3 دارم که اوایل که گرفتمش اکولایزر رو زیاد می کردم صدا خیلی بلند میشد ولی متاسفانه کیفیتش بهم میریخت و بلندی صدا رو ساپورت نمیکرد ولی بعد از گذشت حدودا 2 -3 ماه بعد انگار قدرتش زیاد شد حالا از چی بود نمیدونم فکر کنم اینا یه مدتی باید کار کنند تا آبندی بشن الان صداش با آیپادم برابری میکنه.البته آخرین فریمورهاش رو هم نصب میکردم.
ممنون از نظرت....با این حساب به غیر از تنظیمات افکت کار خاصی برای افزایش صداش نمیشه کرد.
با اجازتون همین سوالو تو بخش Cowon iAudio هم مطرح میکنم چون خودم قصد خرید j3 دارم میخواستم بدونم فرقی بین صدای j3 با i9 هست.
راستی تو این انجمن چطور میشه ازیه پست تشکر کرد,هرچی دنبالش گشتم پیدا نشد ناقلا...فکر کنم مشکل از browser چون نقل قولم غیر فعال....
ببین برای مقایسه ولوم اصلا چیزی رو با آیپاد مقایسه نکن ولی میدونی که تنظیمات صوتی نداره البته من رو تاچش چندتا نرم افزار تنظیم اکولایزر نصب کردم که البته خیلی هم تعریفی نداره ولی خوب بد نیست اگه واقا دنبال کیفیت وولوم زیاد هستی باید رو هدفون کار کنی در غیر اینصورت فقط آیپاد اونم تاچش تا اگه خواستی روش نرم افزار تنظیمات صوتی رو بتونی نصب کنی باید استفاده کنی من به شخصه پخش j3 رو نمیپسندم.
سلام دوستان
یه دوستی دارم که میخواید یه mp3 player بخره. واسش مهمه که شارژ خوب نگه داره چون مسافرت زیاد میکنه تو مسافرت آهنگ گوش میده.
فاکتورهای دیگه هم مثل کیفیت صدا،بلندی صدا، کیفیت ساخت دستگاه، مارک خوب و معتبر هم مهمه. فضای زیادی هم نیاز نداره در حد 2gb هم کارشو راه میندازه.
پیشنهادتون چیه؟
ویرایش: تو تهران نمیدونم کجا میشه این چیزا رو خرید. پایتخت شاید برم ولی اگه جایی میشناسین که کارش این باشه(mp3 player فروش!) بهم معرفی کنین ممنون میشم. اگه هم اینجا نمیتونین بگین پ.خ. بدین. مرسی
Last edited by thelastblack; 07-02-2012 at 13:11.
شما باید بودجه تو مشخص کنید
iriver e40 حدود 50 ساعت
sony nwz-e464 حدود 50 ساعت
samsung yp-q3 حدود 45 ساعت
ممنون دوست عزیز بابت جواب
ولی اونقدرها هم زیاد شارژ نیاز نداره! در حد ۱۰- ۱۵ (در عمل) ساعت کافیه...
اگه قیمتش زیر ۱۰۰تومن باشه بهتره. هرچی کمتر بهتر!![]()
Last edited by thelastblack; 11-02-2012 at 18:43.
iriver e40 براتون مناسبه.حدود130 تومن 8 گیگش هست 4 گیگ باید 115 تومن باشه.اگر تاکید به ارزون تر بودن هست iriver t9 20 ساعت نگه میداره 4رگیگ 100 تومن.
دوستان نظرتون در مورد Cowon C2 چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه Mp3 Player زیر 150 تومن بهم معرفی کنید.
قیافش مهم نیست/ صفحه نمایش مهم نیست داشته باشه یا نه/ حجمش مهم نیست/ ضبط کردنش مهم نیست/ و ... مهم نیست. اما هدفونش حتما In Ear باشه.
فقط صداش به اندازه ی Nokia E72 باشه. (از خصوصیات صدای این گوشی اینه که بیس قوی و شفاف و ترسناکی داره. Earphone خودش هم اینه Nokia WH-205 )
یه مدلیSony داره به اسم NWZ-A726 که In Ear داره. حالا این مدل مهم نیست. به نظر شما میشه In-Ear Headphones رو جدا بخرم مثلا 20 تومن و بعد 130 تومن رو بزارم روی خود دستگاه؟ جواب میده؟
Last edited by lailon; 13-02-2012 at 03:45. دليل: اضافه کردن هدفون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)