اصلا!
این آموزش برنامه iPhone PC Suit هست، گرچه همه چیز کاملا واضحه،دانلودش بکنی، خودت ملتفت میشی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا!
این آموزش برنامه iPhone PC Suit هست، گرچه همه چیز کاملا واضحه،دانلودش بکنی، خودت ملتفت میشی!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب اشتباهي كردما.آقا از وقتي اين iphone pc suite رو ريختم 2 تا برنامه اومد روش.1-winterbord و 2-panda deamon.اما سرعت دستگاه خيلي خيلي خيلي اومده پايين.الانم winterbordo و iphone pc suite رو تونستم پاك كنم.اما نميتونم اين
panda deamon رو پا كنم.چيكار كنم حالا؟
اصلا قيد اين تم و زدم.حالا ميشه يكي كمك كنه بگه چجوري اين panda deamon رو پاك كنم
عجیبه!
من مشکلی نداشتم (و ندارم!)، هم روی 3.1.3 و هم روی 4 !اگه به چیز دیگه ای مشکوک نیستی، نهایتا یه ReStore !
من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!
![]()
وینتر بورد یکم سرعت میاره پایین و شارژم زود تر تموم میشه
اما برای نصب برنامه و فایل با pc suit بایدpanda باشه اما اگه میخوای پاکش کنی برنامه cydelet از cydia بگیر احتمالا پاک شه
ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بدي؟
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
سرعتم خيلي خيلي خيل اومده پاينن.طوري كه ديگه اصلا عكسهارو باز نميكنه؟
اگر مشكل از panda نيست پس مشكل چيه؟
الان ميخوام restore كنم بازم ميگه resotore and update .اگر update كنم ديگه جيلبريك نيست؟
شما چطوری وینتر بورد نصب کردی
همونجوری cydelet نصب کن
بعد روی ایکون panda انگشتتو نگه دار بعد پاک کنش
خيلي خيلي ممنون.ببينم ميتونم
دوستان اگه از فرنگ (خارجه!) يه آيپاد بياريم اينجا چقد ميگيرن جيلبرك كنن؟ اصلا كلا اينجا 32 با جيلبرك چند ميدن؟
3g 16 گيگ هم داره؟ اگه آره اون با جيلبرك چند؟
![]()
با توجه به اینکه جیلبریک خصوصا توی iOS جدید بسیار بسیار بسیار ساده و بی خطر و ... هست، حتی اگه هزار تومن هم بگیرن، نمی صرفه!دوستان اگه از فرنگ (خارجه!) يه آيپاد بياريم اينجا چقد ميگيرن جيلبرك كنن؟ اصلا كلا اينجا 32 با جيلبرك چند ميدن؟
3g 16 گيگ هم داره؟ اگه آره اون با جيلبرك چند؟![]()
سلام چجوری می تونم وی پی ان ipod رو فعال کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)