توی چند صفحه قبل گفته شده.![]()
سلام ببخشید می خواستم بدونم میشه کاری کرد که تو یا هو مسنجر کسی که رو تالکه رو پایین انداخت(ممنون میشم!)![]()
میشه بگید کدوم صفحه؟ ممنون
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
نه هیچ ربطی به تحریم نداره. دوستان من خیلی راحت، هم وبکم فعال دارن و هم ویس فعال. اشکال باید از جای دیگه باشه
خودتون پیدا کردید کهمیشه بگید کدوم صفحه؟ ممنون
شاید دوستاتون V.P.N دارند.
منظورم اینه که اگه سرعتت پایین باشه و کسی سرعتش از تو بالا تر باشه رو نزاری تالک و اشغال کنه وبگیره وتو روی تالک باشی
سلام
من اینترنت gprs ایرانسل دارم و با pc آن میشم
اما نمیتونم وارد یاهو بشم
این ارور رو میده:
there might be a problem with your internet conecction. make sure your camputer conected to internet
click troubleshoot to begin a series of test to try to diagnose the conection problem.
سلام
احتمالا سرعت پايين هست و اگر از پروک..سي استفاده کردين تو internet option ,اکسپلورر تيک مربوط به پروک...سي رو بردارين ..بعضي وقتا اين ارور بعد از استفاده از پرو...کسي مياد .
من نمي توانم ياهو مسنجر ورژن 9 و به بالا را نصب كنم و موقع نصب اين error رو ميده:
The application failed to innitialize properly(0x0150002). click on Ok to terminate the applicationكسي ميتونه كمكم كنه؟
سلام دوستان
من نمي تونم ياهو مسنجر ورژن 9 و به بالا را نصب كنم موقع اتمام نصب اين error رو ميده:
the application failed to initialize properly(0x015002).Click on OK to teminate the application.
كسي مي تونه كمكم كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)