آره.نامردها!!
دیگه نمیشه زودتر وصلش کرد تا سرعت بهتر بشه.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
آره.نامردها!!
دیگه نمیشه زودتر وصلش کرد تا سرعت بهتر بشه.
مال من هم همینطور شده سرعت هم افتضاخه 50 تا حدودا سرعت روزانه هم کمتر شده بیاید بگردیم برا یه جا بهتر کسی پیشنهادی نداره؟
منم سرعتم 512 هست ولی شبا حدود یک ماهی میشه که 250 تا 300 بیشتر نمیشه گرفت ...طاقت نیاوردم وایسم زنگ زدم پشتیبانی(همون بی ادبه که 1 کلاس سواد نداره بود-یکی هست اصفهانی حرف میزنه اون خیلیییی خوبه) گفت بله این جوری شده واسه همه هم هست ساعت 1 ورود به شبانه و 7 خروح-گفتم چرا من 250 تا 300 مگ دانلود دارم گفت چون سرعت ها شبها به سرعت واقعی تبدیل شده-گفتم بر نمیگرده به قبل؟گفت فکر نکنم
اینم گفتم که چرا دوستم 512 و 1 مگ داره میگه خوبه(شما رو گفتم)گفت اونا هم دیگه سرعت خودشونو دارند و کم کردیم
پیشگامان به غیر از 2 ماهه اول سرویس قبلیم عالی بوده واقعا عالی و این 4 ماه خیلی راضی بودم فقط به خاطر شبانش روزانشم شاید به صبا و .... نمیرسید اما اونم خداییش خوب بود اما اگه قرار باشه سرعت شبانه این باشه مجبورم یا کوچ کنم یا سرعت های بالاترو بگیرم-بد شانسی میگند پارسم بد جور خراب کرده موندیم چی کار کنیم
اینم اضافه کنم که زنگیدم ایرانگیت گفت سرعت 128 رو با 60 دانلود میکنید شبانه همون 16----------------3 ماهه 3 گیگ 24500
یک شبم که دیدم ساعت یک حدود 60 هست ساعت 3.45 حدود 2تا 5 و ساعت 6تا 7- 70 تا 80
خیلیییییییییییی زوره دیشب توی 6 ساعتو 3 ثانیه 230 مگ داده
این مخابرات لعنتیه ما هم که نه صبا رو پورت خالی داره نه پارسو-شاتل هست که از همه مزخرفتره
هر چی هم بگیریم بازم بهتر از 200-300 مگ میده-اما میترسم سرویسو عوض کنم سرعت به قبل برگرده
من دیشب توی همین ریزکارکرد جدیده یه نامه بلند بالا نوشتم شما هم بنویسید شاید نظرشون عوض شد من گفتم بیشتریا واسه شبانه پیشگامان گرفتند و مطمئن باشید با این کارتون مشتریاتون میپره شما هم همینو بنویسید و با مدیریتش تلفنی صحبت کنید به هر حال بی اثر نیست
اون نامه رو ده سال دیگه هم نمیخونند من خودم یه چیزی چند روز پیش نوشتم هیچ خبری ازشون نشد
من 5 روز پیش یه تیکت دادم.اصلا کسی اهمیت نمیده!!!
فعلا باید سر کنیم ببینیم چی میشه.
سلام دوستان من میخوام از پیشگامان adsl بگیرم
حالابرای مودمش میخوام بدونم کسی جایی رو سراغ نداره که قیمتش ماسب باشه؟
ایراد که نمیگیرن هر مودمی که دلم بخواد میتونم بگیرم؟
خواهشا نگید پاساژ طالقانی اگه جای خاصی رو میشناسید شماره و ادرسشو واسم پ.خ کنید
خودم میخوام اینو بگیرم
linksys wag120n یکی از دوستام یه جا واسم قیمت گرفته 80
ممنون
حالا که زیاد وضع پیشگامان خوب نیست صبر کن ببین چی میشه بعد بگیر
پاساژ طالقانی
چرا نگیم؟ مرکزشه دیگه از همه جا هم ارزون تر گیرت میاد
ولی فکر کنم پاساژ پگاه هم داشته باشه
راستش دیگه خسته شدم الان چند ماهی هست میخوام adsl بگیرم ولی از هرکی
میپرسم راضی هستی یا نه میگه نه
البته صباییا راضی ترن ولی من میخوام شبانه داشته باشه
چقدر شما به حرف ما گوش کردین نگفتی پاساژ طالقانی
منظور این بود اگه از این پاساژم میخواید بگید یه مغازه خاص بهم معرفی کنید نه اینکه کله پاساژو
پیشگامان بد نیست...
البته نسبتاً...
پاساژ طالقانی-طبقه دوم-شبکه پرداز
دو روزه سرعت من عالی شده.مثل قبل.شبها 2.3 گیگ رو دانلود میکنم![]()
Last edited by saeid127; 03-01-2011 at 09:51.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)