تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 1004 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان.

دیگه نمی شه بصورت آنلاین سرویس های بالای 128 مخابرات رو تمدید کرد؟ به صورت حضوری قیمت بالاتری می گیرن.

و اینکه بالاخره ساعات رایگان دانلود از یک تا هشته یا یک تا پنج؟ رو سایت زده تا هشته ولی روابط عمومی شرکت می گه تا پنج. این قوانین برای کل شهرهای استان یکی هست؟

ممنون

1- بله متاسفانه خرید پهنای باند بیشتر از 128kbبرای کاربران خانگی مستلزم مراجعه حضوری و ارائه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش

2- من دیشب تا 8 صبح دانلود کردم و حجمی ازم کم نشد، ضمن اینکه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت زمان دانلود رایگان 1 الی 8 صبح ذکر شده است.

3- در مورد اینکه آیا "این قوانین برای کل شهرهای استان یکی هست" تا جایی که من اطلاع دارم لااقل در خوی و مهاباد هم همین قوانین جاری هستند

4- در صورت نیاز با شماره های 1899 و یا 90 91 222 0441 تماس بگیرید.
    Last edited by urumchi; 05-02-2012 at 15:07.

2. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Colton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1- بله متاسفانه خرید پهنای باند بیشتر از 128kbبرای کاربران خانگی مستلزم مراجعه حضوری و ارائه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش

2- من دیشب تا 8 صبح دانلود کردم و حجمی ازم کم نشد، ضمن اینکه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت زمان دانلود رایگان 1 الی 8 صبح ذکر شده است.

3- در مورد اینکه آیا "این قوانین برای کل شهرهای استان یکی هست" تا جایی که من اطلاع دارم لااقل در خوی و مهاباد هم همین قوانین جاری هستند

4- در صورت نیاز با شماره های 1899 و یا 90 91 222 0441 تماس بگیرید.
    ممنونم دوست عزیز.

پس قوانین دوباره عوض شده. چند وقت پیش ساعات دانلود از یک تا پنچ شده بود. من هم که خبر نداشتم 10-12 گیگ ترافیکم رو از دست دادم.

4. این کاربر از Colton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینجور پیش بره اکانت -- ماهواره میخرم اه بابا

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

برای من دیگه شبا دانلود نمیکنه یا خیلی کم دانلود میکنه تا ساعت 12 میشه سرعت خیلی میاد پایین
    مال شرکت های دیگه هم اینطوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

دوستان از وقتی که از مدیافایر برا دان می ذارم یه 200 مگی بیشتر می گیرم و الان دانلود شبانم به 2500 تا 2700 می رسه فقط یه چیزی لینک های مدیافایر اکسپایر می شه راهی یا برنامه ای هست که مجبور نشم لینک جدید به فایل ها بدم ؟؟ اگه سایتی هم هست که لینک های اچ دی فیلم از مدیافایر می زاره سراغ دارین معرفی کنین ؟ و دیگه اینکه چند شبه حوالی ساعت 10 تا 12 پینگ به شدت بالا می ره ؟ کسی حس کرده این مسئله رو؟؟
    من از این روش استفاده می کنم: فایل های مدیافایر رو تو آپلود باز دوباره آپلود بکنید ( لازم نیست اکانت پرمیوم داشته باشید ) بعد اونارو از سرور آپلود باز دانلود بکنید. ( سروراش خیلی قوین )

---------
    روش آپلود مدیافایر تو اپلود باز:

وقتی لینک ها در مدیا فایر ظاهر شد رو قسمت Download ( مستطیل به رنگ سبز ) راست کلیک کنید، بعد copy link address بکنید و اون لینک رو تو قسمت URL upload کپی بزنید و آپلودش کنید.

8. 4 کاربر از exreme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من از این روش استفاده می کنم: فایل های مدیافایر رو تو آپلود باز دوباره آپلود بکنید ( لازم نیست اکانت پرمیوم داشته باشید ) بعد اونارو از سرور آپلود باز دانلود بکنید. ( سروراش خیلی قوین )

---------
    روش آپلود مدیافایر تو اپلود باز:

وقتی لینک ها در مدیا فایر ظاهر شد رو قسمت Download ( مستطیل به رنگ سبز ) راست کلیک کنید، بعد copy link address بکنید و اون لینک رو تو قسمت URL upload کپی بزنید و آپلودش کنید.

والا من موندم شما چطور از آپلودباز استفاده می کنید

وقتی شبها میخوام فایل دانلود کنم یا ارور میده یا اگر هم لینک بده سرعتش در حدی نیست که راضی کننده باشه
    بدتر از همه هم وقتیه که تایم میده مینویسه مثلا 16 دقیقه باید صبر کنید

10. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه troy3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مـــــهـــــابـــــاد

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

14

بچه ها نگفتید دانلود شبانه شما هم مشکل پیدا کرده مال من دیشب همش 200 مگ دانلود کرده بیشتر هم ارور داده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

1

والا من موندم شما چطور از آپلودباز استفاده می کنید

وقتی شبها میخوام فایل دانلود کنم یا ارور میده یا اگر هم لینک بده سرعتش در حدی نیست که راضی کننده باشه
    بدتر از همه هم وقتیه که تایم میده مینویسه مثلا 16 دقیقه باید صبر کنید
    من هم اکثر مواقع با آپلودباز مشکل دارم ، در صورتیکه مدیافایر خیلی خوب جواب میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

بچه ها نگفتید دانلود شبانه شما هم مشکل پیدا کرده مال من دیشب همش 200 مگ دانلود کرده بیشتر هم ارور داده
    سلام حاجی.

من که ترکانتم همه خبر دارید

یکم افت کرده یعنی قبلا 1گیگ اینا میگرفتم دیشب 800 مگ گرفتم. کلا کمی سرعت اومده پایین!

15. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •