تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 1126 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اینو خوب راست میگه.یه جوری به بنده خدا هجوم آوردید که انگار ایشون تصمیم گرفته
    ولی یه چیزی که آدمو آزار میده اینکه یهو هم چیزو تغییر میدن .نا الان که مختلط بوده خوب چرا یهو میان عوضش میکنن

آقا دستت درد نکنه.بالاخره یکی حرفای مارو فهمید.من که سر جنگ ندارم.نظرم رو گفتم

عزیزم منم منظورم پیام نور نبود.کلا منظورم بود

ممنونم

من قصد توهین نداشتم.فقط نظرمو گفتم.من نظرمو گفتم و دیدم عالم و آدم دارن با حرفاشون بمن حمله و توهین میکنن خب منم گارد گرفتم دیگه

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاملا با این دوستمون Hp موافقم.
    شما نباید بزارین نامزدتون و هیچ کدوم از دخران و زنان خانوادتون وارد دانشگاه بشن. چون اونجا محیط بسیار خطرناکیه و یک مشت مرد هیز و عقده ای و اینا دارن اونجا به اجناس مونث تجاوز میکنن.
    ما نباید نوامـیس خودمون رو در اختیار این حرمت شکنان بی ناموس و بی فرهنگ بگذاریم. مبادا از سراط مستقیم منحرف شوند و به گناه بیافتند.
    بله دوست من، حتی با جدا کردن کلاسها و دیوار کشیدن هم نمیتوان جلوی این انسانهای فلان فلان شده را گرفت.
    پس همان بهتر که نه فقط جلوی دانشگاه رفتن، که حتی جلوی از خانه به بیرون رفتن نامزدها و تمام نوامیس خود را در این جامعه ی کثیف بگیریم!

3. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اومده بودم ببینم از این دانشگاه اشغالدونیمون بمیخوام بیام بیرون،یه چیزی یاد بگیرم،برم ازاد یا پیام نور،زهر مارم شد....فک کنم باید یه هفته ی دیگه بن بودن رو تحمل کنم!!
    ولی اون خانوم یا اقایی که می فرمایند که این پسر ها عقده دارن و چه میدونم از این شرو ورا،اینا مشکل اعصاب دارن!!شایدم مشکل خود بزرگ بینی....
    بعضی ها هستن،فک میکنن اگه بهشون سلام بدی(حالا طرف جلو چششون به 5 مییلون نفر دیگه هم سلام داده،اینم یکیشون و اصلا اسمش رو هم نمیدونه!!) بعد یارو فک میکنه که شب خوابش رو میبینه!!
    هم پسرش،هم دخترش اینجوری هست و پیدا میشه...
    به نظرم،جای این کنکوری که میذارن پدر ملت رو در میارن،بهتره یه تست شعور بگیرن که مشخص بشه کی باید بره دانشگاه درس بخونه،کی باید بره تو چار دیواری و یاد بگیره که ملت شب خوابش رو نمیبینن.....
    از وقتی هم که هر کسی سرش رو میندازه پایین،با چارتا کارت و قالب ریش گرو گذاشتن میاد تو دانشگاه،دیگه جایی واسه ما خاک بر سر ها نمیمونه که!!
    اونا م که دنبال درس خوندن نیستن!!سر کلاس استاد دو ساعت نشسته ساختمان داده درس میداده،اقا اومده بیرون میگه زنیکه ی بیشخصیت دستاش رو چرا اینقد میده بالا؟ این کشف حجابه و از این شعر ها!!
    تو 50 تا دانشجو،فقط یه نفر نشسته اندازه گیری کرده که ببینه ایا این مقداری که از دست این خانوم بیچاره مشخصه،مجازه یا غیر مجاز!!!

5. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

به قول یه دوستی آدما که ظرفیت نداشته باشن , وقتی بهشون آزادی بدین اون آزادیه میشه ناامنی و هرج و مرج !

حالا جامعه ی ما و حرف امنیت دخترا تو دانشگاه و این ور اونور !
    و از یه طرف دیگه پنج انشگت دست مثه هم نیسن .
    از طرف دیگه ------------------- > آقا شما جیب ما رو نزن ما وکیل وصی نمیخوایم !

از اون ورم : توانا بود هر که دانا بود ! معرفت بار گرانیست به هر کس ندهندش !

7. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

حالا چرا شما پسرا هاشا کردید.

شما دختری یا موجود جدیدی هستی که این لفظ رو به کار می بری؟ از بقیه انسان ها جدایی؟
    در ضمن..جناب دانشجوی پاک سرشت ...هاشا اشتباهه...حاشا میگن..از قشر فرهیخته و تحصیلکرده و فوق مذهبی بعید بود...
    ماشاءالله تمام پسرای این سایت تشنه ی موجودات مونث هستن.

و شما چه قدر پاک و معصومی...

9. 2 کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

من کاملا با این دوستمون Hp موافقم.
    شما نباید بزارین نامزدتون و هیچ کدوم از دخران و زنان خانوادتون وارد دانشگاه بشن. چون اونجا محیط بسیار خطرناکیه و یک مشت مرد هیز و عقده ای و اینا دارن اونجا به اجناس مونث تجاوز میکنن.
    ما نباید نوامـیس خودمون رو در اختیار این حرمت شکنان بی ناموس و بی فرهنگ بگذاریم. مبادا از سراط مستقیم منحرف شوند و به گناه بیافتند.
    بله دوست من، حتی با جدا کردن کلاسها و دیوار کشیدن هم نمیتوان جلوی این انسانهای فلان فلان شده را گرفت.
    پس همان بهتر که نه فقط جلوی دانشگاه رفتن، که حتی جلوی از خانه به بیرون رفتن نامزدها و تمام نوامیس خود را در این جامعه ی کثیف بگیریم!
    افرادی مثل تو میرن دانشگاه که بنده مجبورم این کارا رو بکنم

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

به قول یه دوستی آدما که ظرفیت نداشته باشن , وقتی بهشون آزادی بدین اون آزادیه میشه ناامنی و هرج و مرج !

حالا جامعه ی ما و حرف امنیت دخترا تو دانشگاه و این ور اونور !
    و از یه طرف دیگه پنج انشگت دست مثه هم نیسن .
    از طرف دیگه ------------------- > آقا شما جیب ما رو نزن ما وکیل وصی نمیخوایم !

از اون ورم : توانا بود هر که دانا بود ! معرفت بار گرانیست به هر کس ندهندش !
    خانم محترم دزفولی،من بفکر خودمم نه دخترهای دیگه

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

اومده بودم ببینم از این دانشگاه اشغالدونیمون بمیخوام بیام بیرون،یه چیزی یاد بگیرم،برم ازاد یا پیام نور،زهر مارم شد....فک کنم باید یه هفته ی دیگه بن بودن رو تحمل کنم!!
    ولی اون خانوم یا اقایی که می فرمایند که این پسر ها عقده دارن و چه میدونم از این شرو ورا،اینا مشکل اعصاب دارن!!شایدم مشکل خود بزرگ بینی....
    بعضی ها هستن،فک میکنن اگه بهشون سلام بدی(حالا طرف جلو چششون به 5 مییلون نفر دیگه هم سلام داده،اینم یکیشون و اصلا اسمش رو هم نمیدونه!!) بعد یارو فک میکنه که شب خوابش رو میبینه!!
    هم پسرش،هم دخترش اینجوری هست و پیدا میشه...
    به نظرم،جای این کنکوری که میذارن پدر ملت رو در میارن،بهتره یه تست شعور بگیرن که مشخص بشه کی باید بره دانشگاه درس بخونه،کی باید بره تو چار دیواری و یاد بگیره که ملت شب خوابش رو نمیبینن.....
    از وقتی هم که هر کسی سرش رو میندازه پایین،با چارتا کارت و قالب ریش گرو گذاشتن میاد تو دانشگاه،دیگه جایی واسه ما خاک بر سر ها نمیمونه که!!
    اونا م که دنبال درس خوندن نیستن!!سر کلاس استاد دو ساعت نشسته ساختمان داده درس میداده،اقا اومده بیرون میگه زنیکه ی بیشخصیت دستاش رو چرا اینقد میده بالا؟ این کشف حجابه و از این شعر ها!!
    تو 50 تا دانشجو،فقط یه نفر نشسته اندازه گیری کرده که ببینه ایا این مقداری که از دست این خانوم بیچاره مشخصه،مجازه یا غیر مجاز!!!
    حاج آقا من بسیجی نیستم

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

شما دختری یا موجود جدیدی هستی که این لفظ رو به کار می بری؟ از بقیه انسان ها جدایی؟
    در ضمن..جناب دانشجوی پاک سرشت ...هاشا اشتباهه...حاشا میگن..از قشر فرهیخته و تحصیلکرده و فوق مذهبی بعید بود...

و شما چه قدر پاک و معصومی...

نه عزیزتر از جانم بنده هم مثل بقیه.ولی مثل شماها که جامعه و دانشگاها رو بگند کشیدید نیستم،خودم رو کنترل میکنم بجای اینکه دخترای مردم رو بدبخت کنم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حاج آقا من بسیجی نیستم
    همین دیگه!!ولی من هستم!! من برا مشکلات خدمت،مجبورم که بسیجی باشم،ولی چیزی که بسیج بهش اعتقاد داره رو از بیخ بهش بی اعتقادم!!

بسیجیا،3 گروهن!! یکیش ساندیسی هاست...ساندیسی،به شخصی گفته میشه که بدون هیچ فکری،معتقده که همه چیز بده مگر اینکه اغا بگه!! به همین خاطر،دانشگاه،دختر بی روبنده!!پسر با استین کوتاه،عینک افتابی،اینترنت،ماهواره،حر ف زدن با جنس مخالف که زن یا خواهرت نیست!!! و ...بدن!!

گروه بعدی هم گروهیه که به صورت خود جوش،پلاکارد سازمانی دستش میگیره و خودجوش تر تو شهرهای مختلف جمعیت رو با کمک بسیج دانش اموزی و مهد کودک،میلیاردی میکنه!!و اخر سر یه حقوقی میگیره و تا وقتی حقوق هست،بسیجی هم هست!و وقتی نبود،فلانی هم یه جایی رو نمیتونه بگیره!!

گروه بعدی،گروهیه مثل من!! یا رفقای من!!که به خاطر یه سری مشکلات،مثلا اجباری بودن سربازی،مجبوریم یه کارت بسیج هم بذاریم ور دل کارت های مسخره ی دیگه که به تنهایی هیچ ارزشی ندارن مگر همون شناسنامه ی 500 ساله در کنارشون باشه!! که مثلا با یه مدرک لیسانس،قبل از اینکه به شغل شریف مسافر کشی!!و نوکری بیگانه رو بیاریم،یه چند ماه از سربازیمون کم بشه!!

لازم نیست حتمی یه کارت دستت باشه که عضو یکی از این گروه ها باشی!! وقتی مثل اونا فکر میکنی،پس از اونایی و فقط سرت کلاه رفته که از مواجبش استفاده نمیکنی!!

12. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افرادی مثل تو میرن دانشگاه که بنده مجبورم این کارا رو بکنم
    مایه ی بسی خوشحالیست دوست عزیز
    شما فقط دقت کن که من و دوستانم فقط 2، 3 روز میریم دانشگاه و بقیه عمر گرانبهامون رو در خیابونهای شهر به همین اوامر خطیر و مهم میگذرونیم.
    لازم به ذکر میباشد که اون 2، 3 روزی هم که نیستیم با بقیه دوستان هماهنگ میکنیم که جامون رو پر کنن.
    پس صلاح به این است که شما کلا نگذارید نوامیس از منزل خارج شوند، مبادا در دام شیاطین گرفتار آیند
    ------------------------------------
    راستی آقایون، حذف و اضافه از شنبه هست؟
    آخه این چه سیستمیه که حذف و اضافه رو به این زودی انداختن؟؟؟
    قبلا تو اردیبهشت بود درست مثل آدم میدونستیم چی رو ور داریم، چی رو ور نداریم!

14. 2 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

مایه ی بسی خوشحالیست دوست عزیز
    شما فقط دقت کن که من و دوستانم فقط 2، 3 روز میریم دانشگاه و بقیه عمر گرانبهامون رو در خیابونهای شهر به همین اوامر خطیر و مهم میگذرونیم.
    لازم به ذکر میباشد که اون 2، 3 روزی هم که نیستیم با بقیه دوستان هماهنگ میکنیم که جامون رو پر کنن.
    پس صلاح به این است که شما کلا نگذارید نوامیس از منزل خارج شوند، مبادا در دام شیاطین گرفتار آیند
    راستی آقایون، حذف و اضافه از شنبه هست؟

بنده ی مفلس خداوند، شما هرکاری دوست داری بکن
    چرا موجودات مذکر اینجا حرفای منو به خودشون میگیرن
    بابا جون من نظر خودمو گفتم
    هرکسی یه عقیده ای داره
    هر انسان آزاده
    من که سلب آزادی نکردم
    آدم ها آزادن و با عقاید خواص خودشون زندگی میکنند
    من نظرم اینه
    نظر شما یچیز دیگه
    خواهشا بجای توهین به همدیگه،به عقاید همدیگه احترام بذاریم

داره خودمونی میشه fateme_rauf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شهر رویاها

14 تاریخ حذف و اضافه دانشگاه پیام نور در ابهام

حذف و اضافه از شنبه هست؟
    [/B][/QUOTE]
    ---------------------------------------------------------------------------------

تاریخ حذف و اضافه نیمسال دوم از ۱۵ اسفند ۸۹ آغاز و تا ۲۰ اسفند ۸۹ ادامه خواهد داشت

http://www.pnunews.com/post-726.aspx

17. 4 کاربر از fateme_rauf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •