اومده بودم ببینم از این دانشگاه اشغالدونیمون بمیخوام بیام بیرون،یه چیزی یاد بگیرم،برم ازاد یا پیام نور،زهر مارم شد....فک کنم باید یه هفته ی دیگه بن بودن رو تحمل کنم!!
ولی اون خانوم یا اقایی که می فرمایند که این پسر ها عقده دارن و چه میدونم از این شرو ورا،اینا مشکل اعصاب دارن!!شایدم مشکل خود بزرگ بینی....
بعضی ها هستن،فک میکنن اگه بهشون سلام بدی(حالا طرف جلو چششون به 5 مییلون نفر دیگه هم سلام داده،اینم یکیشون و اصلا اسمش رو هم نمیدونه!!) بعد یارو فک میکنه که شب خوابش رو میبینه!!
هم پسرش،هم دخترش اینجوری هست و پیدا میشه...
به نظرم،جای این کنکوری که میذارن پدر ملت رو در میارن،بهتره یه تست شعور بگیرن که مشخص بشه کی باید بره دانشگاه درس بخونه،کی باید بره تو چار دیواری و یاد بگیره که ملت شب خوابش رو نمیبینن.....
از وقتی هم که هر کسی سرش رو میندازه پایین،با چارتا کارت و قالب ریش گرو گذاشتن میاد تو دانشگاه،دیگه جایی واسه ما خاک بر سر ها نمیمونه که!!
اونا م که دنبال درس خوندن نیستن!!سر کلاس استاد دو ساعت نشسته ساختمان داده درس میداده،اقا اومده بیرون میگه زنیکه ی بیشخصیت دستاش رو چرا اینقد میده بالا؟ این کشف حجابه و از این شعر ها!!
تو 50 تا دانشجو،فقط یه نفر نشسته اندازه گیری کرده که ببینه ایا این مقداری که از دست این خانوم بیچاره مشخصه،مجازه یا غیر مجاز!!!