یه چیزه سیاه مثل ... مثل یه پیچ اما پیچ نیست.![]()
یه چیزه سیاه مثل ... مثل یه پیچ اما پیچ نیست.![]()
یه عکس بذار.
فن کاکردش عادیه..فقط درجه یک جا گیر میکنه بالاتر نمیره...بعد یک چیز دیگه اینکه تو منبع ذخیره اب زنگ داره..فکر میکنم اب گاهی وقتا از رادیاتور برگشت میکنه
شما یه فشنگی درجه آب شرکتی بخر که مشکل درجه آب ماشین حل شه و اگه میتونی بده آب رادیاتور و منبع کمکی رو هم کاملا تعویض کنن. یه آب رادیات 4 لیتری و یه ضد یخ 1 لیتری هم نیاز داری.
سلام دوستان ! من پراید 111 دارم امروز رفتم روشنش کنم وقتی استارت زدم برق پشت صفحه کیلومتر اومد ولی وقتی استارت میزنم روشن نمیشه ! با هول دادن روشن شدفکر کنم از باتری باشه ! اتصالات باتری هم چک کردم !
باتری فابریک روی ماشین هست الان ! باتری فابریک چند آمپر هست ؟
باتری جدید چی بگیرم ؟ ( با توجه به این که اهواز هوا گرمه و همیشه کولر روشنه )
ایرانی یا جارجی ؟
مرسی![]()
وقتی استارت میزنی ولی روشن نمیشه پس مشکل از باتری و استارت نیست. مشکل باتری موقعیه که استارت نخوره یا خیلی ضعیف باشه.
سلام . مرسی . خوب الان چکار باید بکنم ؟؟؟فکر کنم از باتری چون وقتی میرم دور میزنم میام تا 3 - 4 ساعت خوبه !
![]()
ببین فرقی نداره. اولین چیز مهم باتری نیست
وقتی اینجا یا برای هر مکانیکی توضیح میدی باید دقیق توضیح بدی! وقتی میگی استارت می خوره من مکانیک اینطور برداشت می کنم که ماشین راحت و بدون هیچ مشکلی استارت میخوره! پس نتیجه گیریم اینه که باتری و استارت مشکل نداره! اما اگه بگی ماشین تو دو سه ساعت اول استارت می خوره اما بعدش دیگه راحت استارت نمی خوره من حدثم اینه که باتری مشکل داره. و اگه بگی استارت نمیخوره من حدثم اینه که یا باتری و یا استارت یکیشون مشکل داره!!
دیدی چقدر فرق داره توضیح دادن. باید درست توضیح بدی. حالا دقیق بگو مشکل چیه و کیا به وجود میاد تا بهتر راهنماییت کنیم.
خوب من شب قبلش ماشين رو گذاشتم تو پاركينگ . امروز ظهر خواستم روشنش كنم ، سويچ رو باز كردم و برق پشت امپر ها اومد ( چراغ چك و ... روشن شدن ) وقتي ميخواستم استارت بزنم ، انگار برق كم مياره و روشن نميشه ! با هول كوچيك روشن شد! و يك دوري باش زدم كه مثلا شارژ بشه . بعد ٢ - ٣ ساعت باز همين آش و كاسه :d
مدل ٩١
كاركرد ١٥٥٠٠
باتري فابريك
مرسي
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
خوب با این اوصاف باتری تعطیله اما احتمالا گارانتی داره. میبری یه نمایندگی که باتری داشته باشه و تعویض می کنی. باتری یک سال و 24000 کیلومتر گارانتی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)