این نرم افزار بسیار سنگین هست و بیشتر اوقات نمیشه باآخرین تنظیمات باهاش کار کرد و پچی هم نداره ولی شما میتونید sp1 یا sp2 یا در کل acc رو نصب کنید که به اجرای نرم افزار کمک میکنن و یه سری تغییرات دیگه هم با نصب acc ایجاد میشه.
این نرم افزار بسیار سنگین هست و بیشتر اوقات نمیشه باآخرین تنظیمات باهاش کار کرد و پچی هم نداره ولی شما میتونید sp1 یا sp2 یا در کل acc رو نصب کنید که به اجرای نرم افزار کمک میکنن و یه سری تغییرات دیگه هم با نصب acc ایجاد میشه.
مشخصات کامل سیستمتون رو بگین و ورژن شبیه سازتون رو. (همین که بگین چند دی وی دی بود کفایت میکنه)دوستان من بازی امروز گرفتم ولی با اخرین تنظیمات گرافیکی که انجام میدم یه کمی سرعت کم میشه .gtx260.پچی نیست که بازی رون تر کنه ویا گرافیم بازی اینقد بالا
2دیویدی
cpu:7500
ram.2
vga:gtx260
.... از منوی Add-ons به PMDG بروید و از طریق Load Panel حالت Cold & Dark رو انتخاب کنید. مطمئن شوید که ......
سلام بر استادان عزیز، آقا این منوی Add-ons کجاست؟... من نسخه بهمن سافت رو( متاسفانه!!!)رو دارم.
سپاس از لطف شما...
بعد التحریر:
راستی دوست عزیز جناب ebicrossارجمند، من هر چقدر تلاش کردم نتونستم شعر پایین پست های ش
Last edited by arash1348; 27-04-2010 at 08:58.
اگر هواپیمای PMDG را نصب کرده باشید، در منوی بالای صفحه (کلید ALt را بزنید اگر دیده نمی شود) منوی Add-ons مشخص هست.
اگر ویندوز به غیر از ویندوز XP دارید حتما رم رو زیاد کنید.2دیویدی
cpu:7500
ram.2
vga:gtx260
FSX شدیدا خوره ی رم داره.
در ضمن؛ Acceleration Pack رو هم حتما نصب کنید. شدیدا سبک میشه سیمولاتور.
جملتون نصفه و نیمه هست.بعد التحریر:
راستی دوست عزیز جناب ebicrossارجمند، من هر چقدر تلاش کردم نتونستم شعر پایین پست های ش
کامل بگین متوجه نشدم.
آموزش FMC چون برای هواپیمای PMDG هست هرکس لینک سالم و کرک خوب داره معرفی کنه تا توی اموزش بزاریم.
ممنون.
Last edited by ebicross; 27-04-2010 at 13:49.
ebicross عزیز اگه می تونی زحمت pdf کردن اموزش fcm رو بکش تو پست اول بزار![]()
ebicross عزیز ، منظورم این بود که شعر زیر پست های شما به چه زبانی خونده میشه! ایا این یه جور نگارش فارسیه؟....چون می دونم شما دوست عزیز به شعر خیلی علاقه دارید ، این رو پرسیدم ....
سپاس
با سلام مجدد به همه دوستان عزیز
و خسته نباشید به مرتضی عزیز بابت آموزش ها
من مدتی نبودم ولی دوباره برگشتم و اگر بشه میخوام قسمت 5 آموزش ها رو براتون آماده کنم و بزارم در صورت تمایل اعلام کنید تا چند روز اخیر آماده کنم
ممنون، من یکی که بی صبرانه منتظر ادامه آموزشهای شما هستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)