الان 512 دارم می خوام دوره ی بعد 1 مگ بگیرم ، می خواستم بدونم برای 1 مگ شب ها دانلود رایگان هست؟سرعت دانلود تو شب همون 1 مگ هست؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان 512 دارم می خوام دوره ی بعد 1 مگ بگیرم ، می خواستم بدونم برای 1 مگ شب ها دانلود رایگان هست؟سرعت دانلود تو شب همون 1 مگ هست؟
تهران که باشی شب ها مثلا رایگانه........یه سوال میپرسم.....مگه 512 داشتی شباش سرعت دانلودت 512 بود که الان انتظار داری 1 مگ همون باشه...الان 512 دارم می خوام دوره ی بعد 1 مگ بگیرم ، می خواستم بدونم برای 1 مگ شب ها دانلود رایگان هست؟سرعت دانلود تو شب همون 1 مگ هست؟نیست جانم....
خداییش واسه من شباش هم مثل روزا 512 هست .![]()
شب ها سرعت بدنیست 60 62 دانلود می کنم ولی بعضی وقت ها سرعت پائین می یاد
اگه با1mbهم بشه 120 اینا دانلود کرد تو شب خوبه
نمیدونم 1 مگ بده یا نه ! آخه من وقتی توی قسمت کاربریم میزنم تغییر سرویس 1 مگ جزوش نیست !
1 مگ فقط جزو تعرفه های سایت اصلیشه . فکر کنم یا الکیه یا به آدمای خاص میدن !
یه مگ رو به راحتی نمیدن می گن باید جواز کسب و از این جور چیزا بیارین
چه خوب...خداییش واسه من شباش هم مثل روزا 512 هست .![]()
برای من که یادمه از 49 و 50 فراتر نرفت...............شب ها سرعت بدنیست 60 62 دانلود می کنم ولی بعضی وقت ها سرعت پائین می یاد
سرعت 1 مگ رو فعلا سرویس نمیدن
نهایتش همون 512 ه
سلام خدمت همه دوستان عزیز
آقا مهدی ، آلفا ، وحید خان سیویل و بقیه دوستان گرامی ....
دوستان ، من الآن چند شبی هست که دارم دانلود می کنم ، 512 دارم ، چند شب اول مجبور شدم که خودم بیدار شم ، و مودم رو ریست کنم ( قدیم مودم ایسوس داشتم که با دستور تلنت ، و هم چنین تلنت اسکریپت تولز ، ریست اش می کردم اتوماتیک ، اما تازگی مودم وایرلس دی لینک گرفتم که با این تلنت اسکریپت انگار نمی خونه ، اما بالاخره راهش رو کفش کردم)
با همین تلنت اسکریپت ، و ماکرو اکسپرس ، ریست می کنم .
سرعت دانلود عالیه ، اوریج روی 60 هستش ، و به مقدار حجمی که دان می کنم ، از یک تا 7 حدود 1/150مگی می شه تقریبا ، می خونه
راضی ام ، فقط با این محدودیت حجم اش یه کم مشکل دارم که دنبال یه راه برای حل این هستم ( کمه برام )
هدف عرض سلام و ادبی بود ، و هم چنین فیدبک سرویس .
دوستان ، کم سر می زنم ، کسی کاری داشت ، آف و میل بزنه بی زحمت .
مخلصیم![]()
یا حق
به به سلام آخوند جان گل
خوبی برادر ؟
من مودم لینکسیس 120 دارم . (وایرلس) هر شب مجبورم بعد از ساعت 1 خاموش روشنش کنم !
این راهی که کشف کردی رو یکم توضیح بده![]()
یعنی راهی به جز خاموش روشن کردن هست ؟ ( بریدج ندارم به خاطر وایرلس نمیتونم کانکشن بسازم)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)