سلام بر همگی.
ماشاالله این جا از بس که شلوغه به ما وقت نمی رسه.
چند بار هم پست دادم ولی به نتیجه نرسیدم:
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام بر همگی.
ماشاالله این جا از بس که شلوغه به ما وقت نمی رسه.
چند بار هم پست دادم ولی به نتیجه نرسیدم:
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
الان روی سیستم من kaspersky internet secureity 7.0 نصب هست
این کادر یک سره ظاهر میشه :
باید سریالی وارد کرد ؟
سلام دوست عزیز شما باید روز های یکشنبه فایل را دانلود کنی ، روزهای یکشنبه آپدیت جدید را ساعت 5 صبح به وقت تهران سایت میذاره![]()
بله دوست عزیز لایسنسی که شما استفاده میکنید شناسایی شده و جزو لیست سیاه قرار گرفته باید عوضش کنید
اگر لایسنس ندارید به این آدرس برید هر چقدر دلتان میخاد دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز مشکل شما هم لایسنس هستش لایسنس شما هم مشکل داره سایت نمیتونه تایید کنه به خاطر همین به شما آپدیت نمیده ؟ آیا اون پنجره قرمز که مینویسه
Your Key has been blacklisted براتون ظاهر نمیشه ؟؟؟
اگر ظاهر میشه خوب لایسنس شما هم بلاک لیست شده و شما باید عوضش کنید
از اینجا لایسنس دانلود کنید و عوضش کنید مشکلتان حل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من آف لاین آپ دیت کردم و این ارور رو داد.
آقا من کسپر جدید رو دارم اما هر کار می کنم بی خیال Idm نمشه و گلوشو سفت چسبیده ... چیکار کنم ؟
واسه منم همینطور شده.
نمیدونم از سر این Idm چه پیدا کرده که ولش نمیکنه.
اوه موفق شدم یه راه حل هم واسه این IDM پیدا کنم. کم کم نزدیک بود یکیشون رو از سیستم حذف کنم.
من که دیگه مشکلی توسط کاسپر و IDM نمیبینم و دارن راحت با هم کنار هم کار میکنن.
خوب راه حل رو میگم :
1- وارد Settings یا همون تنظیمات کاسپراسکی شوید.
2- از سمت راست تنظیمات گزینه System Security رو انتخاب کنید و سپس از تنظیمات همین بخش که در قسمت سمت راست نمایان می شود گزینه Setting اولی رو فشار دهید تاپنجره ای برایتان باز شود :
3- حال در پنجره ای که برایتان باز می شود مطابق با شکل زیر عمل کنید : ( یعنی روی سربرگ Application و سپس به آخر تنظیمات برویدتا پوشه Untrusted رو که آخرین پوشه هست رو پیدا کنید )
خوب همانطور که میبینید برنامه IDM یا همون Internet Download Manager جزیو لیست نادرست قرار گرفته که آنتی ویروس کاسپراسکای برنامه هایی رو که تو این لیست قرار دارن رو از زاجرا شدنشون رو سیستم جلوگیری میکنه.
شما هم روی IDM کلیک یا انتخابش کرده و زیرش روی Delete کلیک کنید تا از این لیست خارج شود.
توجه 1 : ممکنه که وقتی که روی Delete کلیک کنید IDM از تو لیست ساه حذف نشود که دلیلش اجرا بودن و باز موندن این برنامه در کنار ساعت ویندوز یا همون systray پاین صفحه هست که شما باید به هر نحوی اونجا ببندینش.
توجه 2 : بعد از اینکه تو لیست سیاه تونستید حذفش کنید همه چی رو OK کنید و از تنظیمات کاسپراسکای کلا بیاید بیرون.
خوب حالا یکبار کافیه برنامه IDM رو اجرا کنید.
د همین حین آنتی ویروس کاسپراسکای یه پنجره هشدار برایتان باز میکنه که شما برای قبول داشتن برنامه IDM روی YES در اون پنجره کلیک کنید.
حالا همه چی حله -
برید با IDM کاسپراسکای در کنار هم حال کنید.
Last edited by iran2008; 12-06-2008 at 17:24.
داداش مطمني اين سايتي كه دادي ويروس نيست آخه كسپر نذاشت برم تو!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)