ميشه از شكلك هاي ياهو (يا چيزي شبيه اي اون) داخل ورد استفاده كرد؟ خود ورد چنين چيزي داره؟
ميشه از شكلك هاي ياهو (يا چيزي شبيه اي اون) داخل ورد استفاده كرد؟ خود ورد چنين چيزي داره؟
سلام
من كه شخصا چنين چيزي رو پيدا نكردم تا حالا
امكان استفاده كه هست
فقط از طريق معمولي نه
بايد از سايتهايي كه اونا رو آپ ميكنند شكلك ها رو بصورت عكس ذخيره كرد و اونا رو به روش وارد كردن عكس يه داخل ورد آورد
چطور میشه در word عمود نوشت (فارسی عمود نوشت)
اين كار با استفاده از متن نويسي و تعيين جهت اون در جداول و همچنين استفاده از Word Art امكان پذيره
;
کلمه فازسی در word art جدا جدا تایپ میشه
متن نویسی هم در جداول یه کارد جدول دورش داره می خوام بی کادر باشه
نه عزيز من
عمودي نويسي با اون طريقي كه شما با Word Art مي نويسي جدا جدا ميكنه
شما طبيعي بنويس و بعد اون رو چرخش نود درجه اي بده
در مورد جدول هم ميشه عمودي نوشت و خطوط جدول را حذف كرد
پس در هر دو حالت امكان پذيره
ایا تو word 2007 میشه حروف رو اعراب گذاری کرد ؟
اگر اره چطوری اگر نه با چه برنامه ای میشه این کار رو کرد ؟
دوم اینکه توی word 2007 چطوری اعداد رو به فارسی تبدیل کنم چون با حروف فارسی هم به صورت انگلیسی تایپ میشه
سلام
اول اينكه دوست عزيز از اين پس سوالاتون رو در پستهاي جداگانه مطرح كنيد
و اما جوابها:
1- اعراب گذاري ربطي به نوع و ورژن يه برنامه نداره چون مربوط به صفحه كليد در ويندوز ميشه پس جواب مثبته و ميشه از طريق كليد شيفت و كليدهاي ديگه صفحه كليد (معمولا : q-w-e-a-s-d و ... ) اعراب گذاري را انجام داد
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه كتاب 500 صفحهاي دارم كه توي اين كتاب مآخذ داخل متن توي پرانتز اومده و تعداد اين مآخذ هم خيلي زياد هست. حالا من ميخوام مآخذي كه توي پرانتز هست فونت و اندازهاش با متن اصلي متفاوت باشه مثلا فونت رويا با اندازه 10 باشه.(يه استايل كاراكتري) براي اينكار من از ماكرو استفاده كردم كه چند خط از متن به اضافه ماكرويي كه نوشتم رو ميذارم.
اين نمونه متن:
اين را ميگويم كه باور كنيد كه امام زمان(عج) در جبهههاست»(همانجا، وصيتنامه).
شخصي (به علت محرمانه بودن نام ذكر نميشود) از1362ش به عنوان مسئول گردان امام (ع) از لشكر فلان در جبهه، حضور داشت و بارها مجروح شد(همانجا، زندگينامه). سرانجام در دوم فروردين1366 در منطقه عملياتي شلمچه در اثر تركش خمپاره به شهادت رسيد(خلاصه خوبيها، ص3).
اين هم ماكرو من:
Sub Macro5()
'
' Macro5 Macro
' Macro recorded 29/01/2009 by Ali
'
Selection.Find.ClearFormatting
With Selection.Find
.Text = "("
End With
Selection.Find.Execute
Selection.Extend
Selection.Extend Character:=")"
Selection.MoveRight Unit:=wdCharacter, Count:=1
Selection.Style = ActiveDocument.Styles("Style3")
ActiveWindow.ActivePane.HorizontalPercentScrolled = 5
Selection.ExtendMode = False
Selection.MoveRight Unit:=wdCharacter, Count:=1
End Sub
تذكر: در صورتي كه از متن نمونه و اين ماكرو ميخواهيد استفاده كنيد پس از كپي متن نمونه در سند ورد يك استايل كاراكتري با نام style3 بسازيد كه هنگام اجراي ماكرو با پيام خطا مواجه نشويد
و اما مشكل من:
كار ماكرو اين هست كه متنهايي كه داخل پرانتز هست رو پيدا ميكنه و سپس استايل 3 رو روي متن اعمال ميكنه مشكل من اينجاست كه اين ماكرو استايل رو روي پرانتزهايي مانند (ع) و (به علت محرمانه بودن نام ذكر نميشود) هم اعمال ميكنه و من نميخوام اين اتفاق بيفته ضمن اينكه همونطور كه در متن ميبينيد مآخذ يك مشخصه بارز نسبت به پرانتزهايي مانند (ع) دارد و آن هم اين است كه پرانتز مآخذ كه بسته ميشه يه نقطه هم آخرش داره.
با اين تفاسير كسي ميتونه اين ماكرو رو براي من اصلاح كنه؟ و يا ماكرويي بنويسه كه اين كار رو انجام بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)