اگر اشتباه نکنم و خوب یادم مونده باشه نداره. حقیقتش الان 1 توهم از دنده اتوماتش تو ذهنم مونده که یه خط صاف بود و خبری از + - نبود. خیلی وقته توش نشستم اما آخرین خاطره ای که دارم بهم میگه نداره. حالا باز اساتید اطلاعات دقیق اگه دارن بگن.
اگر اشتباه نکنم و خوب یادم مونده باشه نداره. حقیقتش الان 1 توهم از دنده اتوماتش تو ذهنم مونده که یه خط صاف بود و خبری از + - نبود. خیلی وقته توش نشستم اما آخرین خاطره ای که دارم بهم میگه نداره. حالا باز اساتید اطلاعات دقیق اگه دارن بگن.
منم به یاد آوری کمک میکنم
![]()
مرسی پس نداره.این شرایط مزدا3 بزارید انشا.. دیگه مزاحم نمیشم.فعلا یا علی![]()
سلام دوستان
هفته بعد میخوام یه suv ( تو رنج 70-80 ) و یه سدان ( تو رنج 40 ) بگیرم. الان پیکاپ و 405 دارم. فاکتورها:
واسه suv :
خودم ماهی چند بار واسه رفتن به کارخونه از شهر (تهران) خارج میشم ( بار نمیزنم)
1- راحتی ( برای ترافیک های تهران و مخصوصا رانندگی های چند ساعته جاده ای)
2- تسلط به جاده
3- امنیت ( مخصوصا تو پایداری ماشین تو بارون و سر پیچ )
4- شتاب ( top speed مهم نیست چون بالای 160 نمیرم - بچه+)
4- امکانات ( عاشق امکانات مختلف و ریز ماشینم ، مثل ثابت کننده سرعت ، بلوتوث و ... )
5- هزینه نگهداری معقول و خدمات پس از فروش خوب
خودم به سانتافه و مورانو رسیدم. تو عمل کدوم بهتره ؟ یا گزینه دیگه!
واسه سدان:
واسه تو شهر میخوام جوری که سایر افراد خانواده هم باهاش راحت باشن ، من خودم به ماگزیما دنده اتومات رسیدم ولی بقیه میگن واسه پارک کردن و ترافیک تهران بزرگه. به هر حال:
1- هندلینگ و دید خوب
2- امنیت
3- شتاب
4- هزینه نگهداری معقول و خدمات خوب.
ممنون . . .
Last edited by a6l3i; 15-07-2009 at 21:06.
واسه SUV که اصلا با این چیزهایی که گفتی غیر از مورانو نمیشه! همه چیش عالیه! البته اگه اتاق قدیم میخوای بگیری وارداتی بگیر که امکاناتش کامل باشه! اگر هم که 2009 میخوای که به سلامتی دیگه! یادمه مزدا که داشتم تنها ماشینهایی که باهاشون کل انداختم و نتونستم بزنم ماکسیما دنده ای و مورانو(هر دو مدل) بود! از همه لحاظ عالیه!
واسه سدان هم پیشنهاد میکنم اگه ماشین صفر برات مهم نیست یه کمری SE کم کارکرد مدل 2007 بگیری دیروز یدونه رنگ آبی کاربنی 35.800 فروش رفت! اگر هم صفر خواستی سوناتا 2009 البته تو این رنج من ماکسیما اتومات هم پیشنهاد میکنم که به نظر من بعد کمری برو سراغ اون! در کل ماشین ژاپنی هر چند قدیمی به کره ای ارجحیت داره! من خودمم تا چند وقت دیگه سوناتا رو رد میکنم و دوباره مزدا 3 میگیرم!! اگه ماکسیما بگیری میتونی جفت ماشینهات از یه برند باشه!اونوقت سرویس که میبری همه کف میکنن!( من یادمه خودم یه بار یه کمری و یه بار کرولا و یه بار هم کمری گرند رو بردم ایرتویا سرویس همه اونجا به اسم منو میشناختن!
)
Last edited by poria_mc; 15-07-2009 at 21:29.
دوستان کسی شرایط جدید مزدا رو نمیدونه؟(شرکتی لیزینگی چیزی سراغ ندارید؟)
منم به شما توصیه ی سورنتو رو به جای سانتافه دارم به نظرم با تحقیقاتی که من چند ماه کردم کمی از مورانو کم می یاره اما یه سرو گردن از سانتافه بالاترهواسه suv :
خودم ماهی چند بار واسه رفتن به کارخونه از شهر (تهران) خارج میشم ( بار نمیزنم)
1- راحتی ( برای ترافیک های تهران و مخصوصا رانندگی های چند ساعته جاده ای)
2- تسلط به جاده
3- امنیت ( مخصوصا تو پایداری ماشین تو بارون و سر پیچ )
4- شتاب ( top speed مهم نیست چون بالای 160 نمیرم - بچه+)
4- امکانات ( عاشق امکانات مختلف و ریز ماشینم ، مثل ثابت کننده سرعت ، بلوتوث و ... )
5- هزینه نگهداری معقول و خدمات پس از فروش خوب
خودم به سانتافه و مورانو رسیدم. تو عمل کدوم بهتره ؟ یا گزینه دیگه!
1- قطعا صفر میگیرم.
2- نمیدونم چرا، ولی با ظاهر کمری یکم مشکل دارم. اینجور که دیدم سوناتا از نظر قدرتی و شتاب پیش ماگزیما کم میآره . از نظر امکانات رفاهی چطور؟ سوناتا چند سری داره؟ تو لیک زیر قیمت سوناتا 2009 - GLS سفارش خلیج فارس رو زده 42.500 . سفارش کجا خوبه؟
3- اونطور که من فهمیدم آسان موتور نمایندگی انحصاری هوندا تو ایرانه . در مورد نیسان - مورانو چطور؟ توسایتش که اسم پارس خودرو رو زده . اگه تبلیغ محسوب میشه ممنون میشم شخصی بهم بگین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ، راستش با ظاهر سورنتو نمیتونم کنار بیآم !! مخصوصا از جلو . ( درمقابل مورانو و سانتافه ) . علاوه بر اون تو مقایسه های سایت های مختلف از نظر امکانات رفاهی اکثرا نتیجه بود : مورانو LE ، سانتافه Limited ، سورنتو.
ادیت شد. اشتباها 2بار اومد. شرمنده . . .
Last edited by a6l3i; 16-07-2009 at 03:10.
بله سانتافه موقعه ای میزنه جلو که 3300باشه نه 2700ایران که 3700س رو ما هم گشتیم اما جایی پیدا نکردیم حالا شما شانس بیارید پیداکنید...اما مورانو ماشین خوبیه ما هم چون 20تومن زیاد تر نداشتیم رفتیم سراغه سورنتو...مورانو LE ، سانتافه Limited ، سورنتو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)