تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 737 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

داره خودمونی میشه aaamirrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.مرسی از راهنماییتون.من بخوام ثبت نام کنم میتونم مونتاژ خارج ثبت نام کنم؟جن 2 قابلیت تعویض دستی به اتومات داره مثل مزدا3؟این شرایط مزدا3 بی زحمت بگید.شرمنده خیلی سوال میکنم
    اگر اشتباه نکنم و خوب یادم مونده باشه نداره. حقیقتش الان 1 توهم از دنده اتوماتش تو ذهنم مونده که یه خط صاف بود و خبری از + - نبود. خیلی وقته توش نشستم اما آخرین خاطره ای که دارم بهم میگه نداره. حالا باز اساتید اطلاعات دقیق اگه دارن بگن.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم و خوب یادم مونده باشه نداره. حقیقتش الان 1 توهم از دنده اتوماتش تو ذهنم مونده که یه خط صاف بود و خبری از + - نبود. خیلی وقته توش نشستم اما آخرین خاطره ای که دارم بهم میگه نداره. حالا باز اساتید اطلاعات دقیق اگه دارن بگن.
    منم به یاد آوری کمک میکنم

3. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.ghermezete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سرزمین پرسپولیسی ها

پيش فرض

منم به یاد آوری کمک میکنم
    مرسی پس نداره.این شرایط مزدا3 بزارید انشا.. دیگه مزاحم نمیشم.فعلا یا علی

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض یه suv و یه سدان میخوام . . .

سلام دوستان
    هفته بعد میخوام یه suv ( تو رنج 70-80 ) و یه سدان ( تو رنج 40 ) بگیرم. الان پیکاپ و 405 دارم. فاکتورها:

واسه suv :
    خودم ماهی چند بار واسه رفتن به کارخونه از شهر (تهران) خارج میشم ( بار نمیزنم )
    1- راحتی ( برای ترافیک های تهران و مخصوصا رانندگی های چند ساعته جاده ای)
    2- تسلط به جاده
    3- امنیت ( مخصوصا تو پایداری ماشین تو بارون و سر پیچ )
    4- شتاب ( top speed مهم نیست چون بالای 160 نمیرم - بچه+ )
    4- امکانات ( عاشق امکانات مختلف و ریز ماشینم ، مثل ثابت کننده سرعت ، بلوتوث و ... )
    5- هزینه نگهداری معقول و خدمات پس از فروش خوب

خودم به سانتافه و مورانو رسیدم. تو عمل کدوم بهتره ؟ یا گزینه دیگه!

واسه سدان:

واسه تو شهر میخوام جوری که سایر افراد خانواده هم باهاش راحت باشن ، من خودم به ماگزیما دنده اتومات رسیدم ولی بقیه میگن واسه پارک کردن و ترافیک تهران بزرگه . به هر حال:
    1- هندلینگ و دید خوب
    2- امنیت
    3- شتاب
    4- هزینه نگهداری معقول و خدمات خوب.

ممنون . . .
    Last edited by a6l3i; 15-07-2009 at 21:06.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    هفته بعد میخوام یه suv ( تو رنج 70-80 ) و یه سدان ( تو رنج 40 ) بگیرم. الان پیکاپ و 405 دارم. فاکتورها:

واسه suv :
    2- تسلط به جاده
    4- امکانات ( عاشق امکانات مختلف و ریز ماشینم ، مثل ثابت کننده سرعت ، بلوتوث و ... )

واسه سدان:

واسه تو شهر میخوام جوری که سایر افراد خانواده هم باهاش راحت باشن ، من خودم به ماگزیما دنده اتومات رسیدم ولی بقیه میگن واسه پارک کردن و ترافیک تهران بزرگه . به هر حال:
    1- هندلینگ و دید خوب
    2- امنیت
    3- شتاب
    4- هزینه نگهداری معقول و خدمات خوب.

ممنون . . .
    واسه SUV که اصلا با این چیزهایی که گفتی غیر از مورانو نمیشه! همه چیش عالیه! البته اگه اتاق قدیم میخوای بگیری وارداتی بگیر که امکاناتش کامل باشه! اگر هم که 2009 میخوای که به سلامتی دیگه! یادمه مزدا که داشتم تنها ماشینهایی که باهاشون کل انداختم و نتونستم بزنم ماکسیما دنده ای و مورانو(هر دو مدل) بود! از همه لحاظ عالیه!
    واسه سدان هم پیشنهاد میکنم اگه ماشین صفر برات مهم نیست یه کمری SE کم کارکرد مدل 2007 بگیری دیروز یدونه رنگ آبی کاربنی 35.800 فروش رفت! اگر هم صفر خواستی سوناتا 2009 البته تو این رنج من ماکسیما اتومات هم پیشنهاد میکنم که به نظر من بعد کمری برو سراغ اون! در کل ماشین ژاپنی هر چند قدیمی به کره ای ارجحیت داره! من خودمم تا چند وقت دیگه سوناتا رو رد میکنم و دوباره مزدا 3 میگیرم!! اگه ماکسیما بگیری میتونی جفت ماشینهات از یه برند باشه!اونوقت سرویس که میبری همه کف میکنن!( من یادمه خودم یه بار یه کمری و یه بار کرولا و یه بار هم کمری گرند رو بردم ایرتویا سرویس همه اونجا به اسم منو میشناختن!)
    Last edited by poria_mc; 15-07-2009 at 21:29.

7. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی شرایط جدید مزدا رو نمیدونه؟(شرکتی لیزینگی چیزی سراغ ندارید؟)

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

واسه suv :
    2- تسلط به جاده

منم به شما توصیه ی سورنتو رو به جای سانتافه دارم به نظرم با تحقیقاتی که من چند ماه کردم کمی از مورانو کم می یاره اما یه سرو گردن از سانتافه بالاتره

10. این کاربر از ardavan_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

10

واسه SUV که اصلا با این چیزهایی که گفتی غیر از مورانو نمیشه! همه چیش عالیه! البته اگه اتاق قدیم میخوای بگیری وارداتی بگیر که امکاناتش کامل باشه! اگر هم که 2009 میخوای که به سلامتی دیگه! یادمه مزدا که داشتم تنها ماشینهایی که باهاشون کل انداختم و نتونستم بزنم ماکسیما دنده ای و مورانو(هر دو مدل) بود! از همه لحاظ عالیه!
    واسه سدان هم پیشنهاد میکنم اگه ماشین صفر برات مهم نیست یه کمری SE کم کارکرد مدل 2007 بگیری دیروز یدونه رنگ آبی کاربنی 35.800 فروش رفت! اگر هم صفر خواستی سوناتا 2009 البته تو این رنج من ماکسیما اتومات هم پیشنهاد میکنم که به نظر من بعد کمری برو سراغ اون! در کل ماشین ژاپنی هر چند قدیمی به کره ای ارجحیت داره! من خودمم تا چند وقت دیگه سوناتا رو رد میکنم و دوباره مزدا 3 میگیرم!! اگه ماکسیما بگیری میتونی جفت ماشینهات از یه برند باشه!اونوقت سرویس که میبری همه کف میکنن!( من یادمه خودم یه بار یه کمری و یه بار کرولا و یه بار هم کمری گرند رو بردم ایرتویا سرویس همه اونجا به اسم منو میشناختن!)
    1- قطعا صفر میگیرم.
    2- نمیدونم چرا، ولی با ظاهر کمری یکم مشکل دارم. اینجور که دیدم سوناتا از نظر قدرتی و شتاب پیش ماگزیما کم میآره . از نظر امکانات رفاهی چطور؟ سوناتا چند سری داره؟ تو لیک زیر قیمت سوناتا 2009 - GLS سفارش خلیج فارس رو زده 42.500 . سفارش کجا خوبه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- اونطور که من فهمیدم آسان موتور نمایندگی انحصاری هوندا تو ایرانه . در مورد نیسان - مورانو چطور؟ توسایتش که اسم پارس خودرو رو زده . اگه تبلیغ محسوب میشه ممنون میشم شخصی بهم بگین .

منم به شما توصیه ی سورنتو رو به جای سانتافه دارم به نظرم با تحقیقاتی که من چند ماه کردم کمی از مورانو کم می یاره اما یه سرو گردن از سانتافه بالاتره
    ممنون ، راستش با ظاهر سورنتو نمیتونم کنار بیآم !! مخصوصا از جلو . ( درمقابل مورانو و سانتافه ) . علاوه بر اون تو مقایسه های سایت های مختلف از نظر امکانات رفاهی اکثرا نتیجه بود : مورانو LE ، سانتافه Limited ، سورنتو.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

13

ادیت شد. اشتباها 2بار اومد. شرمنده . . .
    Last edited by a6l3i; 16-07-2009 at 03:10.

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مورانو LE ، سانتافه Limited ، سورنتو.
    بله سانتافه موقعه ای میزنه جلو که 3300باشه نه 2700ایران که 3700س رو ما هم گشتیم اما جایی پیدا نکردیم حالا شما شانس بیارید پیداکنید...اما مورانو ماشین خوبیه ما هم چون 20تومن زیاد تر نداشتیم رفتیم سراغه سورنتو...

14. این کاربر از ardavan_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •