بعد ریاضی نیاز به کلاس رفتن نیست واسه برنامه نویسی خودمم میتونم ا ؟؟
بعد ریاضی نیاز به کلاس رفتن نیست واسه برنامه نویسی خودمم میتونم ا ؟؟
میتونی ولی اگر نفهمیدی کسی نیست کمکت که مگر این که با کتاب خونه ای ها پشت کنکوریا و کنکوریا دوست بشی از اونا بپرسی برای ماتریس و ارایه ولی برای برنامه نویسی به نظر من فایده نداره که بخواهی خودت از اول بخونی و یاد بگیری خیلی سخت میشه بهتره اول یه دوره بری و بعد خودت دیگه تو کتابا بگردی و بخونی مثلا اگر سی ++ رو بری کلاس بعد خودت میتونی سی رو بخونی و هردوش رو هم تا سطح های بالا پیش بری یکی از دوستام که به خودمم یاد داد بهم گفت که اول یه دوره بیا کلاس بعد خودت سی ++ که هیچی سی و حتی زبان های دیگه رو هم میتونی بخونی و یاد بگیری خودش سی و سی++ و سی شارپ رو همین کار رو کرد یکیش رو تو دانشگاه خوند و الان هم رسیده فتوشاپ با هم میریم کلاس![]()
فرق این کدها باهم چین ؟؟
چر تو روش اول حتما باید مقدار دهی کنیم ولی در روش دوم نیازی نیست ؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی میشه سوالای سی شارپ هم اینجا بپرسیم ؟؟ من تو یه تایپیکه سی شارپ پرسیدم کسی جواب نداد .
یه سوال دیگه :
فکر کنید من همیچین تابع رو ساختم
الان x شده یه متد؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by roya.rashidi; 20-08-2014 at 02:40. دليل: یه سوال دیگه :
سلام.
سی پلاس پلاسه این؟!
برای سوالای C# تاپیک داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه داخل کلاس تعریف بشه، بهش می گن متد. اگه خارج کلاس تعریف بشه بهش می گن تابع! (می دونم عجیبه)
Last edited by L͠øneWolf; 20-08-2014 at 05:40.
سلام
خط اول یک شی از کلاس Int میسازه. کلاس Int هم باید حتما یه کانستراکتور بدون ارگومان داشته باشه.
خط دوم هم خطاست. باید به این صورت نوشته بشه:
در این صورت این خط یک اشاره گر a به یک شی جدید از کلاس Int میسازه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر منظورتون از Int، نوع داده ی int بود که
خط اول یه متغیر صحیح تعریف می کنه. خط دوم هم خطاست
درستش این هست:
این خط یک اشاره گر a تعریف می کنه که بک داده ی عدد صحیح جدید اشاره می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من میخواستم برنامه سی را روی ویندوز 7 نصب کنم و برای این کار از نرم افزار dos boxکمک گرفتم مراحل نصبش را از اینترنت جستجو کردم و تا حدودی انجام دادم ولی در یکی از مراحل باید کدی را وارد کنم که نمیدانم چه جوری باید وارد بشه برای همین از شما خواستم کمکم کنید.
کدی که باید واردش کنم اینه:
cd tccd bintc.exe
ممنونم اگه به من کمک کنید
سلام.
راستش dos box یه کم مشکله کارکردن باهاش.
تازه ضعیف هم هست.
بهتره از dev cpp استفاده کنین.
خیلی آسون و قدرتمنده و تو محیط ویندوز هم هست نه داس.
سلام دوستان
من یه سوال خیلی ابتدایی داشتم ازتون ....
دستور cin.ignore() برا چی هستش ؟
Last edited by reznov1; 04-09-2014 at 20:42.
سلام.
شاید این لینک کمکتون کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنونم لطف کردی ...این کتاب من بعضی جاهاش گنگه مثلا یه دفعه اومده دستور static_cast<float> رو داده ....نگفته برا چی اصلا ...به زبان فارسی کدام کتاب یا اموزش تصویری از همه بهتره هر چند این که الان می خونم هم بد نیست ....این که می خونم الان تالیف جعفر نژاد قمی هستش ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)