سلام دوست عزیز
بهترین راه این است که شما یا از نرم افزار مثلا" maxtor Power Max بهرا ببرید ولی بهترین روش این است برای شما
از رابط SATA to IDE استفاده کنید و هارد ساتا را به پورت IDEمتصل کنید حالا تمام نرم افزار ها آن را شناسایی میکنند.
سلام دوست عزیز
بهترین راه این است که شما یا از نرم افزار مثلا" maxtor Power Max بهرا ببرید ولی بهترین روش این است برای شما
از رابط SATA to IDE استفاده کنید و هارد ساتا را به پورت IDEمتصل کنید حالا تمام نرم افزار ها آن را شناسایی میکنند.
سلام
من یک هارد ساتا دیجیتال وسترن 500 دارم مدتی است که هارد در بایوس شناسایی نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست من
میتوانید هارد را به به یک تعمیرگاه مجهز نشان بدی حتما" برای شما درست میکنند.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
سلام دوست عزیز
هارددیسک های وسترن دیجیتال مشکلات خاص دارند و خوشبختانه 80 % آنها به راحتی با سیستم پیشرفته PC-3000 for windows UDMA بر طرف میشه. بهتر است به یک تعمیرگاه مجهز مراجعه کنید.
سلام دوست خوبم
دنبال چه بردی میگردید ؟
برند هارددیسک
ظرفیت
مدل هارددیسک ( مثلا 6Y080L0 برای هارد مکستور با ظرفیت 80 و STxxxxxxxx برای هارد با برند مکستور یا سیگیت به ظرفیت فلان و یا ...)
عموما" خانه سخت افزار 99 % بردها را دارد ولی 35 تا 20 % آنها آرشیو هستند و نه برای فروش.
دوست عزیز هارد دیجیتال وسترن 500 گیگ مدل WD5000AAKS حدودا 2 سال پیش خریدم
سلام
آقا یکی بگه به این هارد با این وضعیت امیدی هست یا نه؟ زندگیم توشه
![]()
سلام
سیستم یکی از دوستانم یه مشکل داره به شرح زیر
یه هارد مکستور داره که روش ویندوز 7 نصبه و با XP هم همین مشکل رو داشت ، فقط زمانی سیستم بالا میاد که با زدن F11 وارد
منوی بوت بشی و گزینه هارد دیسک رو انتخاب کنی و سیستم رو مستقیم از روی هارد بوت کنی ، در غیر اینصورت و بطر عادی بالا
نمیاد ، از توی ستاپ هم گزینه اول رو هارد گذاشتم اما بازم درست نشد ، لطفا راهنمایی بفرمایید .
ممنون
عزیزم اگه دقت کرده باشی مهندس امیر گفت با pc3000 حل میشه منظورشون مشکل فریموری بود.
ربطی به برد نداره.
یه ic داره داخل هارد است
سلام
هاردی که بد سکتورهاش با یه نرم افزار مثل HDD Regenerator تعمیر شده باشند،میشه مثل هارد معمولی پارتیشن بندی فرمت و استفاده کرد؟
Last edited by omid_zendegi; 03-05-2011 at 05:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)