تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 296 از 2403 اولاول ... 1962462862922932942952962972982993003063463967961296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

اینم سرعت من ( مرکز 5 )

سرعت دانلود میشه : 28.16 در صورتی که من همین الان داشتم با سرعت 120 دانلود میکردم
    تایید میشه! گاهی سرعت Speednet خیلی کمتر از IDM تو عمله

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها لطفا با این سایت مزخرف speedtest تست نکنین گزارش اشتباه می ده من تو همون لحظه با سایتهای دیگه و لینک مستقیم 5 برابر بیشتر دانلود می کردم.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این سایت های تست همه بی خوده .
    بهترین راه اینه که یه لینک مستقیم رو بزاری واسه دانلود سرعت دقیقت رو بفهمی .
    Last edited by pedram9; 28-02-2010 at 21:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز گفتم تست سرعت مرکز 727 با adsl128(اندیشه سبز خزر )بزارم تا خودتون ببیند سرعت در این مرکز چه قدر است .تست سرعت در ساعت 9:40شب انجام شد.
    اینجا وضعیت افتضاح در افتضاح.
    همیشه صبح تا 1 شب سرعت دانلود 22 تا 24 واقعا متاسفم برای اندیشه سبز خزر حالم دیگه داره به هم میخوره

Last edited by jabarsink2000; 28-02-2010 at 22:04.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اقا جون عجب گیری دادی بابا ان قضیه رو که بچه ها چندین بار توضیح دادن 128 یعنی 16 کیلو بایت به گفته خودتم داری بین 22 تا 24 می گیری یعنی در واقع نزدیک به 256 پس شد 2 برابر تعهد شرکت.
    من حرفتو قبول دارم که مثلا بقیه دارن بیشتر می گیرن مثل خود من که تو مرکز 2 هستم زیره 1.5 مگم نمی یاد ولی وقتی اندیشه تو بدترین حالتم داره 2 برابر بهت میده دیگه اینقدر شاکی نباش انشالله شما هم زودتر بری بالاتر.
    از قدیم گفتن دندون اسب پیشکش نمی شمرن

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اقا جون عجب گیری دادی بابا ان قضیه رو که بچه ها چندین بار توضیح دادن 128 یعنی 16 کیلو بایت به گفته خودتم داری بین 22 تا 24 می گیری یعنی در واقع نزدیک به 256 پس شد 2 برابر تعهد شرکت.
    من حرفتو قبول دارم که مثلا بقیه دارن بیشتر می گیرن مثل خود من که تو مرکز 2 هستم زیره 1.5 مگم نمی یاد ولی وقتی اندیشه تو بدترین حالتم داره 2 برابر بهت میده دیگه اینقدر شاکی نباش انشالله شما هم زودتر بری بالاتر.
    از قدیم گفتن دندون اسب پیشکش نمی شمرن
    راست میگی. برای همینه که من نمیرم آی اس پی بزنم دیگه . حتی تو مراکزی که مشکل داری 2 برابر تعهد سرویس بدی تازه حرفم بخوری

ایشالله سرعت این دوست شاکی ما هم زیاد شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راست میگی. برای همینه که من نمیرم آی اس پی بزنم دیگه . حتی تو مراکزی که مشکل داری 2 برابر تعهد سرویس بدی تازه حرفم بخوری

ایشالله سرعت این دوست شاکی ما هم زیاد شه.
    نوشته شده توسط alves2774 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اقا جون عجب گیری دادی بابا..................

حالا این آقا جابر رو زیاد اذیت نکنین ! درسته از نظر قانونی حق اعتراض نداره و همین حالا حتی اگه یه سری به بچه های شهرای دیگه (حتی تهران ) بزنین می بینین خیلی ها که سرعت 128 دارن سرعت دانلودشون حتی همین 20 کیلو هم نیست و بین 12 تا 14 هست ! اما قبول می کنیم که وقتی آقا جابر میبینه ما سرعتمون بالای 1 مگا بیته و یه نگاهی به عکس تو برنامش هم بندازیم متوجه می شیم چرا کفریه ! تو برنامش قسمت overall quality ( کیفیت کلی دانلود ) رو نوشته excellent ( فوق العاده )... خب معلومه اینجا دیگه انصافا درست نیست ! فوقش باید بنویسه good ! از شوخی گذشته امیدوارم سرعت ایشون هم خوب شه . و بازم میگم بهتره یه تحقیقی بکنی ببینی شرکت پارس برای خط شما سرعتش چطوریه. اگه بهتر بود از اونجا سرویس بگیر.
    از mailer عزیز هم عمرا اشتراک بگیرم ! ای بابا ! لا اقل یه کم سرعتتو بچربون بیایم مشتریت شیم ! نکنه می خوای با سرعت استاندارد 128 خدمات بدی ؟! از حالا بگیم ما نیستیم ! ما دیگه معتاد سرعتای بالای 1 مگا بیت شدیم ... باور کن کمتر باشه اصلا نمیصرفه برامون .

داره خودمونی میشه magic69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من اکانتم دیروز فعال شده ولی هنوز چراغ adsl روشن نشده.میگید چیکار کنم؟یه سوال اگه یه طرفه مودم وایرلس رو به خط تلفن و آدابتور رو به برق وصل کنیم (بدون اتصال مودم به کیس) باید جراغ adsl روشن بشه دیگه؟زنگ زدم اندیشه مشکلو گفتم.گفت بدون اسبلیتر امتحان کن.که امتحان کردم باز نشد.گفت اگه میخای یکیو بفرستیم که درستش کنه.من میخام قبل اینکه یکیو بفرستن خودم هرکار میتونم انجام بدم.راستی جه جوری میتونم مطمئن بشم که مخابرات منطقه مشکلی نداره؟(مرکز 2 هستم)ممنون میشم کمکم کنید.
    Last edited by magic69; 01-03-2010 at 12:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از دیشب پهنای باندم کمتر شده و حداکثر سرعت به 190 رسیده.تو چند ماه اخیر سابقه نداره.

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

برای من که در خط 5 هستم دیشب سرعت دانلود بهتر شده بود
    امیدوارم این کیفیت رو در شبهای بعد هم داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •