من يكي كه هيچ وقت ناميد نمي شم.
میدونم رضا جان. نه من، نه تو، نه هیچ استقلالیه دیگه ای از استقلال ناامید نمیشیم..
هفته سوم :
يكشنبه 87/5/27
استقلال تهران - سپاهان ،ساعت 19:15 ، ورزشگاه آزادى تهران
نکته :
در صورت لغو بازی، هیچ کدام از پیش بینی ها ثبت نمیشوند و بعد از اعلام زمان جدید این بازی، مجدد پیش بینی برگذار خواهد شد.
Last edited by emad64; 10-08-2008 at 14:57.
2-1 به نفع استقلال![]()
25 مرداد که جمعه هستش!!يكشنبه 87/5/25
استقلال تهران - سپاهان ،ساعت 19:15 ، ورزشگاه آزادى تهران
استقلال تو بد ترین شرایطم هواداراش رو شاد کرده. جام حذفی رو یادتون بیاد.
راستی، دیگه قرار نیست استقلال مهاجم بیاره؟ شنیدم می خوان اگه بشه یه برزیلی بیارن.
نفريه در گفت و گو با فارس:
بودجههاي عمراني و جاري استقلال متفاوت است
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: بودجه عمراني باشگاه با بودجه جاري باشگاه تفاوت دارد و در اين بخش مشكلي نداريم.
محمد سعيد نفريه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بودجه عمراني استقلال با بودجه جاري تفاوت هايي دارد.براي بخش عمراني اعتبار جداگانه از سوي سازمان در نظر گرفته شده است كه اين مسئله ربطي به بودجه جاري ندارد.
وي افزود: در بخش هزينه هاي جاري باشگاه مشكلاتي وجود دارد كه بخشي از آن به دليل به درازا كشيده شدن قرارداد با حامي مالي باشگاه است، البته هفته آينده اين مشكل برطرف خواهد شد. هم اكنون نيز مقداري از سازمان تربيت بدني كمك گرفته ايم.
نفريه تاكيد كرد: در بخش قراردادهاي بازيكنان مشكلاتي به وجود آمده است. اين مسئله كاملا منفك از بحث هاي عمراني باشگاه است. هر چند در صدد رفع و رجوع مشكلات هستيم و حداكثر تا هفته آينده اين مشكل حل خواهد شد.
نفريه در خصوص اين كه چرا استقلال با هيچ اسپانسري قرارداد امضا نكرده است، گفت:در حال چانه زني هستيم تا با بهترين شرايط قرارداد را امضا كنيم.
حالا بازی جمعه یا یکشنبه![]()
خیلی خودم را کنترل میکنم که به دایی حرفی نزنم....
قلعه نويى : از دايى انتظار نداشتم بازيكنان ما را تهديد كند
ايران ورزشى - قلعه نويى همان طور كه گفته شد از تصميم دايى ناراحت است اما سعى مى كند اعتراضش را بزرگ جلوه ندهد. اينها نشانه هايى از اعتراض پنهان قلعه نويى است: «وحيد و حسين بازيكنان خوبى هستند كه قطعاً اگر در سفر به رشت همراه ما بودند در تركيب اصلى جاى مى گرفتند. من از على دايى انتظار نداشتم. دايى مى توانست به جاى اين ۲ بازيكن از بازيكنان ديگرى دعوت كند. كاظمى مقابل فلسطين بازى نكرد و اگر در جمع بود
اتفاق خاصى نمى افتاد. اصلاً از دايى انتظار نداشتم كه بازيكنان را در اردو حبس كند و آنها را تهديد به كنار گذاشتن از تيم ملى كند.»
این شرکت الفا هم معضلی شده ها اصلا این شرکت چی هست؟
مگه با استقلال هم قرارداد داشت؟ با لنگی ها بود که قرار داد داشت! این علی ابادی هم گفته بود پولش را میدیم...
سرانجام شركت آلفا به فيفا شكايت كرد
استقلال و پرسپوليس در آستانه محروميت
باشگاه استقلال و پرسپوليس پس از پايان ليگ سال گذشته قراردادى با شركت آلفا براى سفر به كانادا و امريكا و اردوى چند روزه اى در اين دو كشور منعقد كردند كه با نرفتن اين دو تيم به كانادا و امريكا شركت آلفا با ضرر مالى بسيارى مواجه شده است به همين دليل شركت آلفا قصد دارد با شكايت به فيفا ضرر مالى خود را از اين راه جبران كند.گفتنى است دو تيم استقلال و پرسپوليس يك بار ديگر هم پيش از اين با شركت آلفا قرارداد بسته بودند كه به دليل برخى مشكلات قرارداد خود را فسخ كرده بودند.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)