منظورتون بالای 120 هست دیگه؟
از چه سروری پینگتون زیر 120 هست؟
در ضمن فن آوا 10 مگ هم داریم میدیم تو ساری
منظورتون بالای 120 هست دیگه؟
از چه سروری پینگتون زیر 120 هست؟
در ضمن فن آوا 10 مگ هم داریم میدیم تو ساری
اره همون
سرور تهران![]()
دوستان من الان سرویس 256 نامحدود های وب دارم با سرعت دانلود 25 تا 30
میخوام این ماه سرویسمو عوض کنم سرعت دانلود بهتری داشته باشم.با همین سرویسم ماهی 35 تا 40 گیگ دانلود دارم
کلا مصرف بالایی دارم و اصلا با سرویسای محدود کنار نمیام!
الان تعرفه های فن آوارو دیدم تعجب کردم چرا اینقد پایینه
اینجوری باشه که خوبه پول 256 نامحدود های وبو میدم یک مگ نامحدود فن آوارو میگیرم دیگه.
حالا میخوام بدونم اصلا این شرکت چجوریاس؟این قانون مسخره مصرف منصفانرو هم داره؟سرعت دانلود یک مگ نامحدودش چقده در شبانه روز؟پیشتیبانیش چجوریه؟قطعی داره؟
یه چند صفحه خوندم دیدم انگار سرویسای نامحدودو بعد سفارش سرویس دیگه نمیشه تمدید کرد،درسته؟![]()
پینگش که تعریفی نداره و بالاس.سرعت دانلودش هم از سرواری داخل ۱۲۸ و خارج نوسان زیاد داره٬اگه میخوای بگیری صبر کن یه ۱۰-۲۰روز دیگه که تکلیف مخابرات معلوم شه چون طبق این چیزایی که تو این تاپیک نوشتن نا محدودای برنزیش مال مخابراته
مطمئن باش محدودیت میزاره چون الان تمام آی اس پی ها نامحدوداشون محدودیت داره بغیر های وب که اون هم هزینه هاش بالاس
فن آوا واقعا افتضاحه!
بخدا اگه پارس انلاین یا شاتل پورت خالی داشتن من یک ثانیه هم صبر نمیکردم و سریع عوضش میکردم!
خیلی قطعی داره! من قبلا سرویس 512 کیلوبیت بر ثانیه میگرفتم ولی عوضش کردم و به یک مگابیت افزایش دادم ولی هیییییچ تغییری توی سرعت دانلودم مشاهده نشد!!!
خدا ازشون نگذره!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
مارو بگو که داریم تخلیه میکنیم بیایم فن آوا !![]()
داداش این اشتباه رو نکن!!! نصیحت برادرانه بود!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
شما کدوم منطقه هستید ؟
دوستان بنده هم از پارس نت دارم و هم از فن اوا کسانی که میخوان بیان پارس انلاین فعلا دست نگه دارن خودم 3 سال از پارس نت میگیرم و مشکلی هم نداشتم ولی تو این چند وقته خیلی کیفیتش اومده پایین سرعت زیاد نوسان داره به خاطر همین الان 3 ماهه دارم از اون یکی خطم از فن اوا نت میگیرم فعلا که راضی بودم و مشکلاتی هم داره ویدئو انلاین خیلی سخت میشه نگاه کرد .
سلام یکی بهم بگه سرعت نامحدود فن اوا 1 مگ یا 2 مگ توی دانلود توی طول روز برای شما چند بوده ؟ راضی کننده بوده براتون یا خیر ؟
اگر کسی میدونه خواهشا بهم بگه
Last edited by reza 07; 06-02-2014 at 22:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)