حالا اگه داری ترینر بگذار
حالا اگه داری ترینر بگذار
Assassin's Creed Trainer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک ترنیر بدین
این که میگه باید پچ 35 مگی نصب کنم
اون کمانداره رفیقت این ماموریت رو بهت داد!کسی کد تقلبی چیزی برای این بازی داره من وقتی میخوام اون افرادی که باید ترور کنه را بکشم اکثرا میمیرم و باید دوباره برم
ماموریتهای اون مخصوصا ترورهاش خیلی سختن یه جا بود 5 نفر بودن اون رو انجام ندادم بهتره به برجهای شهر در قسمت مخالفی که الان هستی یعنی اگه بالای شهری برو پایین یا برعکس بری تا ماموریت جدیدی بهت بده!
راستی بعضی وقتها هست از پرتاب چاقو میتونی از فواصل دور بدون اینکه دیده بشی کارهای خوبی انجام بدی1
در کل سادست!
تنها راه ساده انجام ماموریتها صبوری هستش.برای کشتن target ها باید صبر کنید تا موقعیت مناسب پیش بیاد.
فقط اون دختره که خودش رو بجای روبر جا زده بود شما رو شناسایی میکنه.بقیه رو میشه مخفیانه کشت.
من که یک کد تقلب توپ پیدا کردم مثل باقالی همه را میکشم
اصلا هم فرار نمیکنم با همه درگیر میشم
این نجات مردم عادی یا یافتن پرچم ها فایده ای هم داره یا نه؟
فقط برای سیو کردن داستان است؟
کسی میدونه اینا وقتی میمیرن چی میگن؟
همونایی که باید ترور کنیشون؟
نجات مردم و ماموریتها متفرقه باعث افزایش جون شما میشه. من همه ماموریتهای متفرقه رو انجام دادم و اگر اشتباه نکنم جونم 22 خط شده بود.
اگر بازی رو تموم کردی بگو تا بگم اینهایی که میمیرن چی میگن.
بگو خلاصه اش را از صفحه اول خواندم میدونم یک چیزایی
نه به هیچ وجه باعث افزایش جون نمیشه .
رد کردن مموری بلاک ها جونو زیاد میکنه . بلکه اون افرادو نجات بدی یه کاری میکنند . مثلا وقتی یکی رو نجات بدی چهار تا آدم تو اون منطقه سبز میشن !
چند تا سرباز دنبالت باشه وقتی از میون اینا رد شی میرن با دست شمشیر سربازا رو میگیرن و میذارن تو فرار کنی (چه فداکارانه)
وقتی هر ماموریتی (اصلی و فرعی) رو تموم کنی سمت چپ تصویر یک نموداری هست که وقتی پر بشه 1خط به جون شما اضافه میشه و اصلا ربطی به مموری بلاکتها نداره.البته تمام کردن مموری بلاکتها خودش باعث افزایش جون میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)