تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 524 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

13 یک دلیل بی پاسخ موندن بعضی از سوالها

گاهی وقتها بعضی پستها با تاخیر و زمانی به یه صفحه میرسه که همه از اون صفحه رد شدن ، مخصوصا دوستانی که اولین پستهاشونو میفرستن و این باعث میشه اگر کسی هم پاسخی داشته می بینه که دیگه برای ارسال پاسخ دیر شده !
    برای همین بهتره این دوستان (اگه مایلن) بازم سوالهاشونو تکرار کنن و یا با یه پست جدید بهش ارجاع بدن و منتظر باشن تا انشالله دست پر از تاپیک بیرون برن و خدای ناکرده احساس کم توجهی نکنن ..!

ارادت ..

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام چطور می تونیم محور x را مثل محور y تعیین کنیم

ماکزیمم، مینیمم، و عددها چند تا چند تا بالا بروند

می خوام این موارد هم برای ستون x و هم برای y اعمال شود

2- می خوام بالا سر هر ستون (میله) یک متن بنویسم یک جمله البته

چطور این را بنویسم

من خودم از روش کشیدن شیپ و تایپ درون آن شیپ استفاده کردم اما وقتی این کار را کردم برای کپی در ورد متأسفانه شیپ ها کپی نشد و فقط نمودار در ورد پیست شد
    در مورد سوال اولتون روی اعداد ستون y راست کلیک کنید و format axis را انتخاب کنید در بخش major unit روی fixed کلیک کنید حالا فاصله ی بین واحد ها را انتخاب کنید

اما در مورد محور x شما باید دوباره روی اعداد محور x راست کلیک کنید به format axis برید و بر روی date axis کلیک کنید . حالا محور x هم مثل محور y میشه و شما راحت می تونید مثل همان چیزی که بالا گفتم فاصله را تعیین کنید

در مورد سوال دومتون هم به نظر من استفاده از شیپ یا بهتر از آن text box مناسب هست ولی اینکه کپی نشده به این خاطر هست که شما باید آن شیپ ها را هم با نمودار انتخاب می کردید و بعد کپی می کردید.

یک توصیه به همه دوستانی که با آفیس کار می کنند :
    دوستان حتما سعی کنید یک برنامه که کارش عکس گرفتن از صفحه نمایش هست را تو کامپیوتر داشته باشید . من تقریبا از هر برنامه ای که می خوام استفاده کنم این عکس گرفتن از صفحه کار را خیلی ساده می کنه.

مثلا شما دوست عزیز می تونید با گرفتن یک عکس خیلی ساده کل نمودار را یک جا بدون نیاز به کپی داخل ورد ببرید.

3. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بسادگی !
    شما فقط کافیه دو ردیف دیتا داشته باشی انتخابشون کن بعد کلید F11 بزن تمام!
    مثلا تو A1 بنویس he (عنوان سری اول) بعد از B1 تا L1 یک تا ده رو وارد کن
    همینو کلا به ردیف پایینش کپی کن بجای he مثلا بزن she و بجای 1 تا 10 هم بزن 2 تا 20
    حالا دو ردیفو سلکت کن و F11 رو بزن
    البته بعدش دیگه کلی کار میتونی رو چارتت انجام بدی که همون جاییه که علاقه من در اکسل به پایان میرسه ..!!
    اصلا از نمودار و نمودار بازی خوشم نمیاد!
    ارادت ..

ممنونم ازت ولی من اینو نمی خوام من می خوام از 2سری از اعدام از یکسریشون بخوام x محور بشن یک سریشون y محور یادمه تو 2003 اینکار به راحتی انجام میشد اینکاری که شما گفتی برام تو سری خط میکشه که طبیعی هم هست.

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مورد سوال اولتون روی اعداد ستون y راست کلیک کنید و format axis را انتخاب کنید در بخش major unit روی fixed کلیک کنید حالا فاصله ی بین واحد ها را انتخاب کنید

اما در مورد محور x شما باید دوباره روی اعداد محور x راست کلیک کنید به format axis برید و بر روی date axis کلیک کنید . حالا محور x هم مثل محور y میشه و شما راحت می تونید مثل همان چیزی که بالا گفتم فاصله را تعیین کنید

در مورد سوال دومتون هم به نظر من استفاده از شیپ یا بهتر از آن text box مناسب هست ولی اینکه کپی نشده به این خاطر هست که شما باید آن شیپ ها را هم با نمودار انتخاب می کردید و بعد کپی می کردید.

یک توصیه به همه دوستانی که با آفیس کار می کنند :
    دوستان حتما سعی کنید یک برنامه که کارش عکس گرفتن از صفحه نمایش هست را تو کامپیوتر داشته باشید . من تقریبا از هر برنامه ای که می خوام استفاده کنم این عکس گرفتن از صفحه کار را خیلی ساده می کنه.

مثلا شما دوست عزیز می تونید با گرفتن یک عکس خیلی ساده کل نمودار را یک جا بدون نیاز به کپی داخل ورد ببرید.

سلام مرسی از شما

میشه این دو قسمت را با عکس نشون بدهید مرسی
    major unit روی fixed
    و

و بر روی date axis

2- چطور این کار را انجام دهم

شما باید آن شیپ ها را هم با نمودار انتخاب می کردید و بعد کپی می کردید.

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دنبال دو مورد هستم

1-
    پلاگین رسم آسان نمودار ها و چارت ها برای اکسل BreezeTree Software FlowBreeze 2.5.66 Multilingual

البته دنبال fullversion

2- نرم افزاری برای تبدیل نمودار اسکن شده به فایل اکسل

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام مرسی از شما

میشه این دو قسمت را با عکس نشون بدهید مرسی

و

2- چطور این کار را انجام دهم
    این هم عکس ( تو خط 3 نوشته major unit و تو خط 10 هم نوشته data axis (البته ممکنه برای محور x خطوط اول نباشند ولی حتما data axis هست روی اون که کلیک کنید مثل تصویر زیر میشه

برای کپی شیپ ها هم اول نمودار را انتخاب کنید بعد کلید ctrl را بگیرید و سمت محیط آن شکل برید تا شکل یک علامت + کناره موس بیاد و بعدش کلیک کنید تا با نمودار انتخاب بشه

Last edited by far2009; 06-10-2011 at 12:40.

8. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض راهنمایی

سلام دوستان
    یه سوال
    من یه نمودار دارم که صعودی هست و یه نمودار که نزولی می خوام این دو تا رو با هم ترکیب کنم و نقطه برخورد این دو رو پیدا کنم نمی دونم چرا این دو تا با هم نمیشه یکی کرد اگر امکان داره راهنمایی کنید فایل اکسل ضمیمه هست .
    باتشکر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لطفا اگه امکان داره توضیح بدید چطور می شه اعداد زوج در excel پیدا کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام

من میخوام در یک فابل اکسل مثلا در یک شیت 300 نوع کالا رو با کد مخصوص هر کالا لیست کنم. حالا در شیت بعدی میخوام در یک خانه مخصوص وقتی کد یکی از اون کالاها رو وارد کردم بره روی خانه همون کالا در شیت کالاها و مثلا اون خونه کالا رو نشون بده...امکانش هست؟

ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

لطفا اگه امکان داره توضیح بدید چطور می شه اعداد زوج در excel پیدا کرد
    سلام
    اگه منظورت مشخص کردن اعداد زوج در میان یکسری اعداد موجود هست میشه از فانکشن ISEVEN(سلول مورد نظر) استفاده کرد مثلا اگه A1 تا A10 اعداد یک تا ده داشته باشیم و تو سلول B1 بنویسیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعد گسترشش بدیم تا B10 ، نتیجه بصورت کلمات زوج و فرد تو B مشخص میشه (یا به هر کاراکتری که ذکر کرده باشیم)
    البته اگه همین فانکشن رو با Conditional Formatting بکار ببریم اونوقت میتونیم نتایج رو بصورت ظاهری هم بگیریم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •