تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 296 از 358 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من نمیدونم این موجودات وجود دارن یا نه ولی چند وقت پیش ساعت حدودا 11 شب بود یه هاله ای مثل شفق قطبی توی آسمون دیدم که حرکت میکرد حدودا 5 ثانیه شد و بعد رفت! نمیدونم از کی اونجا بود ! و آیا مشکل چشمای من بود یا چیز دیگه ای ولی میتونم بگم به اون چیزی که دیدم مطمعن هستم!

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من نمیدونم این موجودات وجود دارن یا نه ولی چند وقت پیش ساعت حدودا 11 شب بود یه هاله ای مثل شفق قطبی توی آسمون دیدم که حرکت میکرد حدودا 5 ثانیه شد و بعد رفت! نمیدونم از کی اونجا بود ! و آیا مشکل چشمای من بود یا چیز دیگه ای ولی میتونم بگم به اون چیزی که دیدم مطمعن هستم!
    تبلور نوري مه زير نور ماهه
    معمولا توي شباي سرد اتفاق مي افته
    منم زياد ديدم از اينا.....

4. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

FBI files reveal exploding UFO, aliens near Roswell

Secret FBI files have been released that detail how US officials witnessed a UFO explode over Utah and aliens landing near Roswell, New Mexico.
    A document recently declassified from 1949 explained how three men on separate patrols miles from one another all witnessed a UFO explode over the mountains of Salt Lake City, Utah.
    Their experiences were reported and directed to then FBI Director Edgar Hoover in a memo titled “Flying Discs.”
    According to the memo, the three men were a policeman, a highway patrolman and an army guard. Each reported to have seen a “silver colored object high up approaching the mountains at Sardine Canyon” which then “appeared to explode in a rash of fire.”
    The memo further explained “several residents [reported] seeing what appeared to be two aerial explosions, followed by falling object.”
    The memo is one of thousands of formerly classified files which have bow been made public in a new online resource called The Vault, an online database run by the FBI.
    Another document in The Vault is a statement from special agent Guy Hottel which described events which seem to present evidence in support of the Roswell alien theories.
    In a memo Hottel explained three flying saucers had been recovered in New Mexico, he described them as “being circular in shape with raised centers, approximately 50 feet in diameter."
    He said there was life found inside the crafts, resembling humans.
    "Each one was occupied by three bodies of human shape but only 3 feet tall," he wrote.“[The bodies were] dressed in a metallic cloth of a very fine texture. Each body was bandaged in a manner similar to the blackout suits used by speed flyers and test pilots."
    The release of the files is reigniting an old and ongoing debate surrounding alien life in Roswell. Alien theorists who believe the US government covered-up alien landings in New Mexico have now gained new confidence.
    Roswell became famous following reports that a UFO had crashed in the desert in 1947 and that witnesses saw the bodies of aliens being recovered by the US military.

انتشار اسناد رزول
    در حالی که بیش از نیم قرن از ماجرای روزول میگذرد، چندی پیش مقامات آمریکا اسناد مربوط به زمان این حادثه را که تاکنون محرمانه بودند ، منتشر کردند . ظاهرا این اسناد ثابت میکند که این اسناد واقعی بوده است. در سال 1947 یک سفینه ی فضایی حامل سه سرنشین در آمریکا به نام رزول سقوط کرد . این مزرعه به سرعت و در آن زمان توسط نیروی هوایی و اف بی آی و سایر مقامات امنیتی محاصره شد . چندی بعد و با فشار رسانه های آمریکا و جهان ، دولت آمریکا ماجرا را به کلی تکذیب کرد اما شاهدان و مزرعه داران اطراف که تعداد آنها بیش از 200 نفر بود ، گواهی میدادند که این موجودات را دیده اند . عکس های از بقایای این سفینه و سرنشینان ۀن منتشر شد ولی هیچگاه رسما در این باره گفته نشد . پس از گذشت سالها و حرف های ضد و نقیضی که در مورد این حادثه منتشر شد ، اکنون اف بی آی اسناد محرمانه خود از آن زمان را منتشر کرده است . یک سند محرمانه اف بی آی در مورد اینکه چگونه افسران پلیس و ارتش شاهد انفجار یک بشقاب پرنده در شهر یوتا بودند ، فاش شده است. در این اسناد دست نوشته هایی از گای هتل – افسر پلیس واشنگتون – وجود دارد که کشف سه سفینه ی فضایی در نیومکزیکو را تایید میکند . وی در این یادداشت عنوان کرده که به دلایل امنیتی نام گروه تحقیق مخفی مانده است. به نوشته هتل افرادی که در این بشقاب پرنده وجود داشتند ، بدنی شبیه به انسان داشتند اما قد آنها نزدیک به یک متر بود . آنها لباس هایی از جنس آهن با زمینه ای زیبا پوشیده بودند و بدنشان مانند لباس هایی که توسط جت های تندرو و خلبان های تستی پوشیده میشود ، بود . آنها توسط دولت آمریکا در رزول کالبد شکافی شدند . ادعا شده است تصاویری که از این موجودات فضایی در این گزارش آمده ، واقعی است . این موجودات فضایی که مرده بودند توسط متخصصان کالبد شکافی شدند . در این گزارش گفته شده است که یکی از دلایل مخفی کاری دولت آمریکا این بود که در نیومکزیکو رادارهای قوی کار میکردند و به این ترتیب سیستم فوق پیشرفته ی رادار در این منطقه مغلوب سیستم های ردیابی این سفینه ها شده است . به این ترتیب پس از آنکه بارها ارتش و مقامات آمریکا حادثه ی رزول را تنها یک شایعه دانستند و اعلام کردند که این شیء تنها یک بالن بوده است ، اکنون اسناد اف بی آی ظاهرا نشان میدهد که فرازمینی ها در بیش از نیم قرن در نیومکزیکو فرود آمدند . هنوز هم بسیاری از کارشناسان یوفو ها حادثه ی رزول را باور ندارند . جالب اینکه خبر و عکس های مربوط به پیداشدن بقایاییک آدم فضایی در روسیه ، درست یک هفته پس از انتشار این اسناد منتشر شد

\\

نقل از:

Last edited by shabe.saket; 21-01-2012 at 10:22.

6. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ببينيد دوست عزيز
    من اين مطلب و نزاشتم كه حادثه رزول و دوباره بحث كنيم و بگيم فيلمش چي بود و جعلي بود و واقعي
    قبلآ بحث كرديم در اين مورد
    هدف اين بود كه بگم اف بي آي الان داره اسناد منتشر ميكنه
    قبلآ ميگفت حادثه ساختگي ه و الان ميگه شايد درسته
    و اين يعني دو به شك انداختن مجامع علمي و محققين.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درسته بحث قدیمی شده.

ولی راجع به رویت یوفوها حتما همتون خبر دارید قبل از انقلاب دیده شدن در اسمان تهران توسط 2 جنگنده فانتون هم تعقیب شده اند.

اگر منبع خبر رو دروغ بدونیم باید به تمام پرسنل برج مراقبت علاوه بر 4 حلبان فانتوم ها شک کنیم .

پس این قضیه مردود هست.

اگر بخوایم نسبت بدیم به تکنولوژی زمینی جایی باید استفاده شده باشه از این تکنولوژی که اونهم مردود است.

در خاطرات خلبانهای فوق نکاتی به چشم میخوره که از لحاظ تکنیکی غیر قابل توضیح است و مطمئنا جز تکنو لوژیهای حال حاضر بشریت نیست.

چه برسه به 30 سال پیش. تمام نشریه های نعتبر داخلی و خارجی هم این مطلب رو نقل کردند از زبان این 2 نفر

فکر نکنم ادله ای از این محکم تر باشه.

لینک قرار ندادم چون کل خبر رو فکر کنم همه موافقین و مخالفین شنیده باشند.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

درسته بحث قدیمی شده.

ولی راجع به رویت یوفوها حتما همتون خبر دارید قبل از انقلاب دیده شدن در اسمان تهران توسط 2 جنگنده فانتون هم تعقیب شده اند.

اگر منبع خبر رو دروغ بدونیم باید به تمام پرسنل برج مراقبت علاوه بر 4 حلبان فانتوم ها شک کنیم .

پس این قضیه مردود هست.

اگر بخوایم نسبت بدیم به تکنولوژی زمینی جایی باید استفاده شده باشه از این تکنولوژی که اونهم مردود است.

در خاطرات خلبانهای فوق نکاتی به چشم میخوره که از لحاظ تکنیکی غیر قابل توضیح است و مطمئنا جز تکنو لوژیهای حال حاضر بشریت نیست.

چه برسه به 30 سال پیش. تمام نشریه های نعتبر داخلی و خارجی هم این مطلب رو نقل کردند از زبان این 2 نفر

فکر نکنم ادله ای از این محکم تر باشه.

لینک قرار ندادم چون کل خبر رو فکر کنم همه موافقین و مخالفین شنیده باشند.
    مهم اينه كه ما چه چيزي رو تكنولوژي روز بشر ميدونيم و چه چيزي رو نميدونيم
    با سفر هاي آمريكا به ماه در 40 سال گذشته ميشه حدس زد كه الان آمريكا چه تكنولوژي هايي داره كه محرمانه هست و ما از اون بي خبر
    زياد نميشه به ديده هاي چند تا خلبان ايراني راي به رويت يوفوها انداخت
    مردم عادي كه جاي خود دارد.....

10. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

فیلم زیر از یک شیئ پرنده ناشناس هست که حدود یک ماه پیش در آسمان مکزیک گرفته شده و رویت اون از سوی اشخاص عادی متعدد و نیز مراکز دولتی تایید شده:

Last edited by seamack; 11-03-2012 at 22:15.

12. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

بازهم مریخ و شیئی مصنوع که از سطح بیرون زده:

آدرس تصویر در سایت رسمی ناسا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من به وجود موجودات فضای اعتقاد دارم ولی این برام سوال هست که چرا در زمان حال ارتباطی با مردم زمین ندارند؟
    زمینه اعتقاد من به این موضوع وجود فرهنگ های مشابه در مصر و امریکا و سایر نواحی زمین هست که با وجود نبود ارتباط در بیشتر موارد شبیه هم بودند دیوار نوشته های باشتانی با اشکال شبیه به اجسام پرنده انسان های درون محفضه ها و اجسام پرنده که کاملا عجیب هست کشف اجسام باستانی که شبیه هواپیما های امروزی هست
    برای من اگر جای شکی باقی باشه در ضمینه ارتباط با زمینی های حال هست که چرا وجود نداره

16. این کاربر از rezarrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

دوست خوب;
    سه حالت وجود داره:
    یکی اینکه شما به علت احترام و ارزش دادن به حیات بشکل غیر وابسته ; تمایل نداشته باشید که در وسط یک بیابان برهوت لانه گروهی از موریانه ها رو - باصطلاح - انگولک کرده و اون ها رو متوحش کنید , و تحقیق و دخالت در مورد اون رو به اوقاتی دیگر موکول کنید.

حالت دوم در زمانی پیش میاد که حفره ای بزرگ در فاصله تنها چند کیلومتر از یک آبادی بیابید که مملو از مارهای سمی نر و ماده هست ; و از این رو - بلحاظ امنیت نوع کسانی که در آبادی مذکور هستند - از دخالت بیشتر صرفنظر کنید.

و آخر اینکه شما ممکن هست سو نیتی در کارهاتون داشته باشید ; بدینشکل که در تامین منابع حیاتی احترام به حقوق دیگران [ استفاده غیر عادلانه از منابع طبیعی دیگران و...] رو مد نظر قرار ندهید.در این مورد مسلما هرگز راضی نخواهید بود در انظار دیده بشید [به استثنای روسای برخی دول خاص که نفع فردی رو به نفع جمعی ترجیح میدند].

در هر صورت بلحاظ اجتناب از تکرار مکررات شما رو به مطالعه متون قبلی تاپیک دعوت میکنم.

Last edited by seamack; 09-04-2012 at 00:19.

18. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •