نکنه خودتی ناقلا
آره این شخص چاکراه قلبش خیلی فعاله و انرژیش توپه توپه
نکنه خودتی ناقلا
آره این شخص چاکراه قلبش خیلی فعاله و انرژیش توپه توپه
Last edited by Antigirl; 19-08-2008 at 16:55.
سلام دوست عزیز
درمورد عقیده ادیان الهی در این مورد حق با شماست کم و بیش همهشون این کار رو نفی کردن اما درمورد احضار روح .شما احتمالا درست متوجه نشدید با این روش ما اصطلاحا هیچ روحی احضار نمی کنیم!ما فقط با اونا ارتباط ذهنی برقرار می کنیم ببینید احضار روح کردن یعنی اونو کاملا از دنیای خودش جدا کنیم و بهش یه شکل مادی و فیزیکی بدیم برای همینه که تاکید کردم هیچ وقت نشونه فیزیکی(تکون دادن اشیا یا خاموش کردن شمع و ...) رو از یه روح درخواست نکنید .به هر حال هیچ کدوم این کارها حتی به عنوان تفریح توصیه نمیشه مگه اینکه واقعا اراده قوی داشته باشی در آخر اینو بدونید که شما اگه مدیوم نباشی چه بخوای چه نخوای نمی تونی احضار روح بکنی و هرچه غیر از این دیدین و شنیدین دروغه با این اوضاع بهتر میبینم که دیگه از ویجا و روش ها مشابه که فقط راهی برای ارتباط هستن صحبتی نشه
با تشکر
سلام .
نه این به خاطر داشتن قدرت ماورایی نیست . فقط چاکرای ششم اون شخص فعالتر از بقیه عمل میکنه . همین .
فکر کنم برای شما هم پیش اومده باشه که به پشت سر کسی نگاه کنید و یهو طرف برگرده و نگاتون کنه . برای من که زیاد اتفاق افتاده . اونم به خاطر اون انرژیه که از چاکرای ششم به سمت اون شخص فرستاده میشه . قدرت ماورایی چیز دیگه ایه .
موفق باشید
سلام
من از هر کسی ناراحت میشم سریع طرف میفهمه و معذرت خواهی میکنه یا از کسی چیزی بخوام بدون اینکه بهم بگه اینو خواستی واسم میارن . بعدش وقتی در جمع یا خیابون میرم همه نگاهم میکنند بدجوری مثل انسان های نخستین.کسی میدونه چرا اینجوریه ایا خوبه یا بده و...؟
به به سلام به دوستای گلم
ظاهرا بعد از مدت ها بحث ارتباط با ارواح اومده وسط!!!
راستش من از 11 سالگی کتاب هایی مثل انسان روح است نه جسد رو می خوندم تا همین سه سال پیش ولی کم کم بیخیال ارتباط با ارواح شدم
واژه احضار روح کلا اشتباهه و درستش ارتباط با ارواحه چون اگه روحی نخواد و خدا نذاره نمیاد پیش شما
در ضمن هنوز هم کسی نمی دونه اون موجودی که میاد روحه یا جن هیچ راهی برای اثباتش وجود نداره چون قدرت جن ها به قدری هست که می تونن خودشون رو به جای فرد مورد نظر جا بزنن ولی این مسئله زیاد اهمیت نداره چون جن باشه یا روح شما متوجه نمیشید!
خطرات زیادی داره به همین نسبت فواید زیادی هم داره ولی حتما این کار رو با افراد خبره انجام بدید چون غفلت موجب پشیمانیست
مونا خانم من هم به شما توصیه می کنم تنها و بدون تجربه سراغ این کارها نرید
ارتباط با ارواح استعداد می خواد, استاد می خواد, دانش می خواد, جرئت می خواد, مکان می خواد و .... پس می میبینی که به این سادگی ها هم نیست شاید موفق بشی ولی اگه به طور صحیح و کامل پیش نری ممکنه یه وقت ...
درگیری با نیروهایی ماورا طبیعه شوخی نیست دلت می خواد مثلا وقتی میری حمام یه دفعه یه جن رو ببینی؟!!! کسایی هستن که به خاطر این کار به این سرنوشت رسیدن
خداوند حرفی رو بی دلیل نمیزنه مخصوصا اگر در چندین کتاب آسمانی نقل بشه
ارتباط با ارواح گناه محسوب می شده چون خطرات زیادی برای افراد بی تجربه داشته ولی خوب اگه کسی بتونه حداقل یک استاد توی این زمینه پیدا کنه عالیه!
انجمن های روحی در بیشتر کشور ها هستن و حتی در مجلس اونها هم حضور دارن بزرگترین اونها انجمن روحی اسرائیل هست که قبل از انقلاب شعبی ای هم در ایران داشت ولی خود به دلایلی این شعبه بعد از انقلاب بسته شد و الان تحت عنوان موسسه ای که اسمش یادم نیست توی تهران با فعالیت هایی مشابه به حیاتش ادامه میده
فکر کنم بد نباشه که قبل از ورود به این اعمال دعاهای مناسب اونها رو از دعانویس ها تهیه کنیم تا نیروهای اهریمنی کمتر سراغمون بیاد
موفق باشید
سلام دوست عزیز
خیلی خوشحالم که یکی هم پیدا شد به بحث علاقه پیدا کرده!!تمام نوشته هاتون تائید میشه فقط یه چیزی اگه از دیدگاه اسلام بررسی می کنید باید این رو بدونید که شما اگه بدترین آدم از نظر اسلام باشید یا با ارواح به هر طریقی ارتباط برقرار کنی هیچ جن -روح-نیروی شیطانی و .... نمی تونه شما رو آزار بده که طبق گفته خداوند در قرآن ,خدا انسان را از شر اینها حفظ می کنه و دعا نویس و ... فقط شیادیه!
اما بحث ما خارج از دیدگاه ادیان هست ولی تنها چیزی که علم(دانشمندان) تونسته به یقین برسونه اینه که چیزی که ما باهاش ارتباط برقرار می کنیم ضمیر ناخودآگاه ذهنمونه نه چیز دیگه ای!!!
اینکه چیزی نیست من 11 سالگی روح احضار می کردم!!!(دروغ سال!)
بله غفلت در هرکاری(مخصوصا این یکی)شدیدا پشیمونی میاره
کلا به دخترخانوم های محترم توصیه میشه سمت این چیزا نرن چون احساسات خانومها متفاوته و این کارها می تونه صدمه جدی به اونها بزنه
اولین شرط ارتباط با ارواح استعداد ذاتی و بعدش اراده هست!اراده نه به معنی عادیش!مثلا بزارید اراده خدا رو براتون توضیح بدم(این نقل قول از یه استاد دانشگاه به من گیر ندید):
"وقتی انسان اراده می کنه که مثلا در رو ببنده اول فکر می کنه بعد تصمیم می گیره بعد به طرف در میره بعد با نیروی بدنش(دست یا پا و..)در رو می بنده ولی وقتی خداوند اراده می کنه که در بسته بشه درآن واحد در بسته میشه!و این تفاوت اراده هاست!که اگه خداوند بگه باش میشه و اگه بگه نابود شو نابود میشه(کن فایکون)"
بیشتر اینجا سر بزنید و موفق باشید![]()
ارباب سایه ها عزیز دوست گلم ایشون darkstreet خیلی وقته توی این تاپیک پست میدند...خدا رو شکر همه موافقید که احضار روح کنترل نشده و دور از اگاهی واقعا خطرناکه...
مشکل هم دقیقا همینجاست شاید در بیشتر موارد خداوند جلوی نیروهای اهریمنی رو بگیره ولی گاهی اونها رو آزاد میذاره یا به شکلی اونها فرار می کنن دقیق نمی دونم چطور میشه ولی به شکلی اون نیروی اهریمنی بر خلاف قوانین طبیعت عمل می کنه به انسان اسیب میرسونهفقط یه چیزی اگه از دیدگاه اسلام بررسی می کنید باید این رو بدونید که شما اگه بدترین آدم از نظر اسلام باشید یا با ارواح به هر طریقی ارتباط برقرار کنی هیچ جن -روح-نیروی شیطانی و .... نمی تونه شما رو آزار بده که طبق گفته خداوند در قرآن ,خدا انسان را از شر اینها حفظ می کنه و دعا نویس و ... فقط شیادیه!
نمونه این مورد هم خانه هایی هست که مورد حمله اجنه قرار می گیره که خیلی فراوونه! و همه با مراجعه به دعانویس این مشکل رو حل می کنن البته این کار در کشور های خارجی با مراجعه به یکی از انجمن های روحی انجام میشه
دنیا بی قانون تر از اون چیزی هست که ما تصورش رو می کنیم البته شاید هم خداوند برای این بی قانونی توجیهی داشته باشد
الان بین جن و روح درگیر شدن و تا به حال من چیزی در مورد ضمیر باطن نشنیدم همه قبول دارن که یا جن باهاشون ارتباط برقرار می کنه و یا روح
بر فرض اگر حرف شما درست باشه مواردی مثل اسیب دیدن از جانب اون موجود( ضمیر ناخوداگاه ) غیر قابل توجیه
خوب این چاکرای ششم به چه دردی میخوره؟mer30
دوستان چطوري ميشه چاكراها رو تقويت كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)