دوستان من یه بازی که میزارم یه پیامی میده که میگه: to play this disk put it in xbox 360 console یعنی درایو نمیخونتش اینم همون cd که با کنسول ارکید میدن که 5 تا بازی فلش داره ؟
دوستان من یه بازی که میزارم یه پیامی میده که میگه: to play this disk put it in xbox 360 console یعنی درایو نمیخونتش اینم همون cd که با کنسول ارکید میدن که 5 تا بازی فلش داره ؟
اين مشكل رو قبلا هم يكي از دوستان داشت
كه از ساز گار نبودن REGION كنسول با REGION بازي بود
REGION دستگاه چيه ؟
عزیزان این دیر لود کردن اشیای بازی متاسفانه تو Assassins Creed هم من مشاهده کردم تو نینجا گایدن 2 هم وقتی دشمن زیاد میشه سرعت بازی به طور افتضاحی میاد پایین .
یه چیزی شنیده بودم که قراره بیاد و 30% بازی رو از رو هارد اجرا کنه که سرعت بره بالا.
هر کس می دونه چیه، بیاد بگه.
راستی،
زنگ زدم به NextGen گفت Elite الان 560 تومنه.
بعدش زنگ زدم WestGame گفت Elite الان 650 تومنه!!!!
پس با این حساب، اونی که می شناسم، داره عالی میده.
قرار هست با عرضه ی آپدیت پاییزه ، این قابلیت فعال بشه. یعنی میشه بازیها رو روی هارد ریخت که در این صورت هم صدای دستگاه پایین میاد و هم اینکه میزان لد شدن بازیها تا 30 درصد کم میشه. با توجه به اینکه حجم تقریبی هر بازی X360 حدودا 7 گیگابات هست، بنابریان فکر نمیکنم هارد های 20 گیگابایتی زیاد موثر باشند. باید به فکر تعویض هارد ها هم باشیم!
پاییز امسال قراره از طرف شرکت مایکروسافت Update جدیدی وارد بشه (که باید از خود سایت XBOX یا شبکه XBOX Live دانلودش کرد)...
با این Update میشه فقط 30% از لود بازی ها رو ریخت تو هارد (یعنی برای این کار به هارد 60 یا 120 گیگ نیازه) تا مشکل دیر لود شدن بازیها حل بشه...!
در مورد اختلاف قیمت WestGame و NextGen هم احتمالا قیمت دو ریجن متفاوت رو به شما گفتن...
البته PartoGames هم هست برای خرید که مورد اعتماده! فروشگاه NextGen خوب قیمتی گفته چون این فروشگاه نمیاد با این سابقه دو تا کنسول Refresh شده بیاره که دیگه کسی ازش خرید نکنه!
ایندفعه اگه به این سه تا فروشگاه زنگ زدین حتما قیمت Elite PAL رو بگیرین...
گفتم Elite Pal و این قیمت رو گفتن. هردو. باورتون میشه؟!؟!؟؟!!!!ایندفعه اگه به این سه تا فروشگاه زنگ زدین حتما قیمت Elite PAL رو بگیرین...
یعنی دستگاه جدید نمیاد؟پاییز امسال قراره از طرف شرکت مایکروسافت Update جدیدی وارد بشه...
فقط باید چیزی دانلود کرد؟
این آدرس سایت یا شماره تلفنش رو می دید لطفاً؟البته PartoGames هم هست برای خرید که مورد اعتماده
آخه مگه میشه دو تا فروشگاه معتبر انقدر اختلاف قیمت داشته باشن...!x!
دستگاه جدید که نه... ولی قراره مدل جدید 60 گیگ PRO به جای 20 گیگ Premium وارد بشه که خیلی به صرفه تر هست...
*PartoGames*
↓ ↓ ↓
شماره تلفن: 22894783
آدرس: شریعتی، بالاتر از میرداماد که بری تو مرکز خرید مـینـا، طبقه دومش، واحد 31
البته تلفنی هم میشه راحت قیمتشو گرفت...
سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين امكان ريختن بازي روي هارد يك قابليت كاملا اختياري هست
يعني اجباري نيست كه براش حتما هارد تهيه كنيد
چون مدل arcade هارد نداره
و اين كه 30 درصد از حجم بازي ميره رو هارد
يعني 30 درصد از 7 گيگ كه حدودا 2 گيگ ميشه براي هر بازي
براي اون هايي كه تعداد بالايي بازي ميخوان بخرن هارد 60 نيازه
اما اونهايي كه ماهي 10 تا بازي ميگيرين و اصلا هم نميخوان از اين قابليت استفاده كنن
هارد 20 گيگي يا همون memory كفايت ميكنه
موفق باشيد
به نظر شما مشكوك نيست كه تو مملكت ما كه به خاطر 1000 تومان ادم ها دست به قتل ميزنن
يهو دو تا از گرون فروشها ميان 100 تومان يا 120 تومان اختلاف قيمت وضع ميكنن
و از ان سو جاهايي حتي 200 تومان ارزون تر از اين ها يعني 450 ميدن ؟
به نظر شما جاهايي مثل west فكرشون نميرسه كه با اين قيمت كسي از اون ها خريد نمينكنه ؟
شك بر انگيزه درسته ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)