معافیت کفالت چند ساله شده؟
معافیت کفالت چند ساله شده؟
کفالت پدر ۷۰ سال است.
دوستان ممنون میشم آخرین وضعیت معافیت مدت دار برای جبهه پدر رو بگین...
با تشکر از پاسخ شما. ولی بنده منظور از " امریه ها جدید " که گفتید متوجه نشدم. من از ارگان یا سازمان خاصی امریه نگرفتم. در برگه ی سفید من ، در قسمت نیرو یا سازمان به کار گیرنده ستاد فرماندهی کل سپاه ذکر شده. البته بنده قبلا مدارک خود را جهت پذیرش در سپاه ، از طریق پادگان سپاه شهرستان ارسال کرده بودم.
لطفا راهنمایی بیشتری بفرمایید، مخصوصا راجب مدت اقامت در پادگان خاتمی و تقسیم بندی بعد از آن
با سپاس
معافیت مذت دار!؟
اگر منظور شما تعداد ماه های حضور پدر در جبهه و میزان کسری ان است ، پست اول را مطالعه کنید.
منظور از امریه ، امریه سازمان یا ارگان خاصی نیست، بلکه برگه ای که به شما می دهند تا خودتون را به یگان جدید معرفی کنید امریه میگن.
طبق روال هر دوره و گفته افرادی که دوره تکمیلی گذزاندن و کارت سبز بسیج دارند ، ۲ تا ۳ ساعت در ان پادکان هستید .
سلام
عزیزان من تا امروز 1 روز هم بسیجی ندارم اما شنیدم برای سربازی خیلی به درد بخور هست من حدودا 2 سال دیگر باید برم سربازی...میگن اموزشی نمیخواد بری..کسری میخوری و از این چیزها
یا امریه راحت تر میتونن برات بگیرن .. راست میگن؟
ممنون. پس لازم نیست من با خودم وسیله ی خاصی ببرم؟؟ و اینکه وضعیت موی سرم به چه صورت باید باشه؟ موبایل می تونم ببرم و اونجا به دژبان تحوبل بدم یا نه ؟
از دوستان و مشاورین، کسی هست که جواب منو بده؟؟؟
ممنونتونم
کسی جواب مارو نمیده؟ نمیخوام تاریخ اعزاممو عقب بندازم
میشه تو آموزشی معاف از رزم گرفت
اره توی پادگانم میشه معاف از رزم گرفت حتی معاف از رزمم نگیری میتونی صحبت کنی با فرمانده یگان چترباز(پاطلایی) باشی رژه نری اعزامت بندازی تیرماه گرما اذیت میشی من خودمم اول اردیبهشت اعزامم مالک اشتر
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)