تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2959 از 3195 اولاول ... 19592459285929092949295529562957295829592960296129622963296930093059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,581 به 29,590 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون ساجد عزیز
    این نرم افزار
    Horizon من لینکی واسه دانلودش در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی بینم!! لینک دانلودش رو بی زحمت برام بذارید. یه سوال تخصصی دیگم داشتم

من وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل مربوط به Skyrim رو سرچ کردم یه لیست بالا اومد کلی فایل از این بازی با تاریخ ها و حجم های مختلف!! من کدومش رو باید دانلود کنم؟فرقی نداره؟

Last edited by konami-pes; 31-01-2012 at 20:11.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ممنون ساجد عزیز
    این نرم افزار Horizon من لینکی واسه دانلودش در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی بینم!! لینک دانلودش رو بی زحمت برام بذارید. یه سوال تخصصی دیگم داشتم

من وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فایل مربوط به Skyrim رو سرچ کردم یه لیست بالا اومد کلی فایل از این بازی با تاریخ ها و حجم های مختلف!! من کدومش رو باید دانلود کنم؟فرقی نداره؟

توی سایت مربوط به تایتل آبدیت سعی کن قدیمی ترین آبدیت رو انتخاب کنی و همچنین ریجنTUبا ریجن بازی تو باید یکی باشه.برای چک کردن ریجن بازی از برنامهXBOX BCاستفاده کن بارها در موردش توضیح داده شده.
    برای دانلود هم وقتی میری تو اون لینک یه قسمت سبز بزرگ هست که نوشتهDOWNLOADسا همچین چیزی رو اون کلیک کن.
    اینم لینک دقیق:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بعضی از دوستان میگن که این روش به درد آفلاین بازها میخوره و کسی که آنلاین بازی میکنه حتی واسه بازیهای آفلاینش هم نباید از این روش استفاده کنه و حتما بن میشه! حالا احتمالش ریسکش چقدره؟ارزش داره این کارو بکنم یا واسه آفلاین هم برنر مکس؟ بدبختی گرونه برنر مکس

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بعضی از دوستان میگن که این روش به درد آفلاین بازها میخوره و کسی که آنلاین بازی میکنه حتی واسه بازیهای آفلاینش هم نباید از این روش استفاده کنه و حتما بن میشه! حالا احتمالش ریسکش چقدره؟ارزش داره این کارو بکنم یا واسه آفلاین هم برنر مکس؟ بدبختی گرونه برنر مکس
    چیز مشخصی نیست و منم گفتم ثابت شده نیست.ممکن فلگ بشی ممکنه نشی.ولی به نظر میاد امکان بن و فلگ رو میبره بالا. اگه به من باشه آفلاین ها هم بورنر مکس میگیرم خودتون ببینید چی میتونید بگیرید

6. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من میتونم با اینترنت 256 سرعت دانلودم فکر کنم تا 35 حداکثر تا 28 کیلوبایت میره فیفا یا کال اف دیوتی بازی کنم اگه میشه شرایط چجوریه من دستگاه رو بعد از اپدیت lt2 نکردم و نمیدونم بن میشم یا نه واسه همین میشه منو راهنمایی کنید
    با سپاس

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    دوستان من میتونم با اینترنت 256 سرعت دانلودم فکر کنم تا 35 حداکثر تا 28 کیلوبایت میره فیفا یا کال اف دیوتی بازی کنم اگه میشه شرایط چجوریه من دستگاه رو بعد از اپدیت lt2 نکردم و نمیدونم بن میشم یا نه واسه همین میشه منو راهنمایی کنید
    با سپاس
    باید ببینی پینگت چنده

9. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    با سپاس
    همونطور که دوستمون گفتن اول پینگ رو بگید.
    برای امنیت بیشتر و کامل تر توی لایو نیاز بهlT+3و بازی های پچ شده متناسب با اون هست

11. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    با سپاس
    اول باید ببینی پینگت چنده چون پینگ مهمتره در مورد سرعتم من که با 128و 256 تست کردم و مشکلی نداشتم

13. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پینگ رو میدونم و از همتون ممنونم برای راهنمایتون ولی باید از داخل ایکس باکس به سرورش وصل شم که ببینم پینگم چنده یا تو ویندوز با فراکمین داس اجراش کنم یا سایت های که اقدام به تست میکنن
    ضمنا من ال تی 2 هست و بازی ها هم سالم باشند میتونم یه چیزی مثل فیفا رو بازی کنم
    اگه پوینت بخرم میتونم راحت تر بازیکنم؟
    اینم بگم از کسی که خریدم دستگاه رو گفت تا حالا انلاین نشده این یه ماهه گلد رو شامل میشم برم مفت بازی کنم؟
    Last edited by khelane; 01-02-2012 at 15:52.

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ..توروخدا کمکم کنید..من دیروز رفتم بازی خریدم...اما الان بازی هایی مثل call of 8 -assainess cread RV-GOW3-NFS RUN- رو واسم فقط play game میاره..اما بازی ها دیگه رو میاره..
    چیکا کنم ؟؟
    من از همین فروم پرسیدم گفتن اگه لایو نرفتی و داشبوردت جدید نیست این بازی ها اجرا میشن..
    اما من لایو نرفتم..
    آپدیتم هم 2.0.13 هست...
    موقع زمان بازی bodycount رفتم بیرون دادم درست کردن کنسولم رو ...حالا چیکا کنم این لعنتی ها اجرا بشن ؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •