بله فعاله بسته ها. سرعت که بستگی به منطقه تون داره. ولی خوب اکثر جاها چند وقته افت سرعت دارن دوستان
بله فعاله بسته ها. سرعت که بستگی به منطقه تون داره. ولی خوب اکثر جاها چند وقته افت سرعت دارن دوستان
دوستان اینا آنتن چیه؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
وقتی پلاس ایرانسل روی e5186s-22a درست کار می کنه
شماره 19 حالت تک باند 7 و شماره 20 تجمیع 7 و 3 هستش
البته قبل از سال جدید من با همون باند 7 راحت 8 مگابایت رو می گرفتم اما الان سیگنال خیلی افت کرده
![]()
Last edited by ak313; 21-06-2017 at 07:41.
این یک میکرو BTS یا همان انتن موبایل کوچک است که در نقاط پر ترافیک شهری برا جذب ترافیک خیابان ها و اماکن استفاده میشود.
کاملا درست میگین . من الان چند روزه که دارم تمام طرح های شرکت های مختلف رو بررسی دقیق میکنم و به نتایج جالبی رسیدم . ایرانسل بالاترین سرعت اینترنت رو داره و جالبه که اگر شما بسته های بلند مدت بخرید قیمت تموم شده هر گیگ خیلی ارزونتر از شرکت های ADSL میشه . الان شما ایرانسل رو با سرعت 25 مگابیت بر ثانیه راحت میتونید داشته باشید . که اگر یه بسته 6 ماهه 72 گیگ بخرید قیمت هر گیگ تقریبا 2300 تومن میشه . در حالی که یه شرکتی مثل آسیا تک نهایت سرعتش 16 مگابیته که اگر بسته 6 ماهه 60 گیگش رو بخرید قیمت هر گیگ بالای 4 هزار تومان میشه . من کلی نشستم و حساب کتاب کردم و الکی از خودم نمیگم . ایرانسل میشه گفت برترین شرکته . من الان اینترنت مخابراتمو انداختم دور دارم از ایرانسل استفاده میکنم . ببخشید طولانی شد
Last edited by meysam2578; 21-06-2017 at 11:59.
داداش همه ی شرکت ها جشنواره دارن و طی مناسبت ها هم طرح فروش گیگ میدن
من فن اوا گرفتم 150 گیگ یک ساله 109 تومن !!! الان هم بهم پیام داد برای جشنواره فروش گیگ 70 گیگ 70 تومن
اکثر شرکت ها باید داخل جشنوارشون بگیرید
فقط سرعت ملاک نیست
همین اسیا تک داره سرویس 24 ماه 110 گیگ رو میده 153 تومن !!!
تابستان نزدیک منتظر جشنواره باشید
اینو مطئمن باشید هیچ وقت ارتباطات سیار بدرد منزل نمیخوره !
اگه ملاکتون فقط سرعت ! هر روز داره سرعت ارتباطات سیار پایینتر میاد تا 1 سال دیگه سرعت 1 مگ میشه ماکزیموم
سلام داداش مودم رو از کجا خریدید ؟ و چه قیمتی ؟
دگه باحذف بسته نامحدود همراه ايرانسلم همين روزا هست که حذف کنه شبا نه هاشو بااين وضع هم واقعا پول مودم دادن اشتباهه
داداش سازمان گفته نامحدود حجمی نباید باشه باید حجم تعیین کنه مثل همین ایرانسل 3 ساعته 60 گیگ
همراه اولم چند روزه دیگه همچنین بسته ای میزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)