سلام.
دوستان قوانین و شرایط معافیت رو از کجا میشه پیدا کرد؟
رفتم پلیس +۱۰ گفت ما دیگه دفترچه نمیدیم و حذف شده...
کسی اطلاعی داره؟
Sent using Tapatalk
سلام.
دوستان قوانین و شرایط معافیت رو از کجا میشه پیدا کرد؟
رفتم پلیس +۱۰ گفت ما دیگه دفترچه نمیدیم و حذف شده...
کسی اطلاعی داره؟
Sent using Tapatalk
۱و۲- قانونی مستقیم برای چاقی یا لاعری مفرط در حال حاضر وجود ندارد از چنذ سال قبل حذف شده اما این بیماری زیر مجموعه غدد متشرحه تقسیم می شود که ممکنه تحت تاثیر غدد داخلی این بیماری ایجاد شده باشد که در ان صورت می توانید در شورا پزشکی شرکت کنید،
۳-این چیزی که شما گفتید قانون کفالت پدر بزرگ یا مادر بزرگ است:
پدربزرگ (پدری یا مادری) فاقد فرزند پسر که بیش از ۷۰ سال سن داشته و یا نیازمند مراقب به تشخیص شورای پزشکی وظیفه عمومی باشد.
مادربزرگ (پدری یا مادری) فاقد همسر و فرزند پسراست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mani6606; 15-04-2015 at 16:33.
کسی از دوستان میدونه میشه واسه آدمی که در دوره کارت سبز شرکت نکرده با پارتی و سفارش کارت سبز جور کرد؟؟
جناب mani6606 شما که مشاورین در این زمینه راهنمایی بفرمایین
الان به نظر شما به من با قد 165 و وزن 48 معافیت میدن.احتمالش چقدره؟
سلام دوست گرامی در حال حاظر خیلی سخت میگیرن امکانش نیست به نظر من ولی مثلا سه چهار سال پیش به راحتی میشد برگه سبز گرفت الان خیلی سختگیر شدن
پارتی هم نمیتونه کاری کنه
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
من اول اردیبهشت پادگان خاتمی یزد (سپاه) افتادم.
دوره تکمیلی 45 روزه به طور کامل در تابستان 91 سپری کردم و مدرک هم (کارت سبز) با نمره 71 (خوب) بهم دادند.
من چند روز باید پادگان بمونم؟؟ و چه مدارکی باید با خودم ببرم؟؟
ممنون
وزن شما نسیت به قد و سن کم می باشد اما خود این موصوع به تنهایی کمکی به شما نمی کند ، شما باید یک ازمایش خون دقیق بدهید تا کارکرد عدد داخلی شما مانند تروید مورد بررسی قرار گیرد که ایا این کمبود وزن ناشی از ان است یا خیر در صورت هر گونه مشکلی در غدد مترشحه ( که وظیفه انها ترشح هورمن که بر سلول ها اندام ها و عملکرد بدن تاثیر می گذارد) می توانید درخواست کمیسیون پزشکی داشته باشید.
همان روز که وارد پادگان شدید اعلام می کنند که افرادی دوره تکمیلی گذروندند از بقیه جدا بشن سپس طی چند ساعت امریه ها جدید را به شما می دهند و از پادگان خارج می شوید . مدارک شناسایی و همچنین کارت که از بیسج دریافت کردید به همراه داشته باشید
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)