تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2958 از 4751 اولاول ... 1958245828582908294829542955295629572958295929602961296229683008305834583958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,571 به 29,580 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    یه سوالی ؟؟!!
    شما چرا وقتی ناراضی هستید و احساس می کنید داره در حقتون کوتاهی میشه گیر دادین به این isp?
    مگر فقط همین شرکت تو ایران ارائه دهنده سرویس اینترنته؟
    من 11 ماه مشترک شاتل بودم تو 10 ماه همه چی خوب بود حتی اینجا هم ازش دفاع می کردم تو صفحات قدیمی باید باشه اما تو ماه 11 شامل محدودیت شدم و همین جا ازشون انتقاد کردم و دیگه هم تمدید نکردم چون احساس کردم حقم داره ضایع میشه.

اون زمان ماهی 19000 تومان میدادم واسه سرعت 512 و سرعت دانلود هم چه شب چه روز به غیر از ماه آخر 60-64 بود.
    الان از یه شرکت دیگه اشتراک گرفتم ماهی 4 هزار تومان میدم سرعت دانلود هم چه شب چه روز بین 230 تا 220 هست و امیدوارم همینجور بمونه خودم هم زیادروی تو دانلود نمیکنم.
    یه isp کاملا خلوت و بی سر و صدا اسمش هم نمیزنم تا هم تبلیغ نشه هم به نفع خودم باشه

مثلا دیشب حدود 3 گیگ و اندی دانلود کردم(DUMeter):

این ها را واسه پز دادن یا چیزایه دیگه نذاشتم اینهارا گذاشتم چون من هم قبلا مثل شما بودم و مشترک شاتل و میدونم چی میکشید وقتی دارید پول میدید و حقتون رو ضایع می کنند.
    شاید خیلی ها هم راضی باشن از شاتل و اصلا از وجود چنین تاپیکی با خبر نباشند یا سکوت کرده باشند.
    من نمیدونم چرا شاتل چنین سیاست هایی را پیش گرفته شاید از ازدیاد مشتری و متناسب نبودن با امکاناتش بخواد یه ریزش مشتریه اجباری و دلخواه داشته باشه تا به یک ثبات نسبی برسه به هر حال فکر کنم تو این 2 سال گذشته درآمد بسیار خوبی داشتند.

این نصیت من بود به عنوان یک برادر کوچکتر به شما اگر ناراضی هستید با شکایت و پست دادن اینجا هیچ چیزی حل نمیشه یا باید بسازید یا اگر هم نه 1 هفته وقت بذارید و درباره isp های مختلف شهرتون تحقیق کنید برید آدمهاشون ببینید و بهترین انتخاب انجام بدید شاید یه خرجه اضافی واستون داشته باشه ولی مطمئنا بهتر از این اوضاست و در دراز مدت جبران میشه.

این مطالب رو هم چندوقت پیش تو تاپیک یکی از isp های دیگه گذاشتم حوصله داشتید بخونید شاید به کارتون اومد:

سلام
    دوستان من چند صفحه آخر تمام تاپیک های مربوط یه تمام isp های این جا را خوندم .
    همگی مثل همین تاپیک خودتون بود.شاید یک نفر راضی و بقیه شاکی.
    در مورد پشتیبانی باید بگم تو سیستم اداری ایران به قول یکی از فوتبالیا یعنی کشک.
    تو کشور ما 2 تا ارگان هست که مشتری مدارن اونم اگر بخوای از 20 بهشون نمره بدی میشن 9 یا 10 یکی بانک های خصوصی یکی هم آژانس های هوایی خصوصی اونم در شرایط خاص که خودتون بهتر میدونید.

یه شرکتی مثل **** همیشه پشتیبانی داره می خواد عزا باشه، عید باشه ،4 صبح باشه و یا 12 شب ولی به نظر شما فایده ای هم داره؟
    تا ساعت 12:59 می تونی از رپیدشیر دان کنی ساعت که میشه 1:00 و ساعات رایگان شروع میشه دیگه رپیدشیر باز نمیشه اصلا انگار چنین آی پی و سایتی از روز اول تو نت وجود نداشته به پشتیبانی میگی میگه مشکل از طرف مانیست!!!
    با 512 سرعتت دانلود روی 60 هست خوب هر شب 1.3 گیگ دان میکنی بعد یه مدت میبینی سرعت دانلود اومده رو 15 میگی آقا سرعت من چرا کم شده میگه شرکت مشتری مدار ما سرعتی بیشتر از سرعت شما بهتون داده !!!میگم من 512 هستم تقسیم به 8 هم کنی میشه 64 ! حالا 64 کجا 15 کجا؟ میگه خوب شما دانلود زیاد میکنی محدود شدی.....خیلی جالبه !!! آدم ماهی 20000 تومان واسه اینترنت بده 7 ساعت در هر شبانه روز هم از حق طبیعی خودش برخوردار نباشه و سرعتی که حقشه را نداشته باشه!!!

سیستم شرکت های خصوصی ایران همینه ، پشتیبانی تو ایران یعنی همین چه باشه چه نباشه فرقی نمیکنه تو کشورهای دیگه بیشترین احترام به مشتری که حق اشترک پرداخت میکنه را میزارن تا مشتری را حفظ کنند وبه سمت شرکت های رقیب سوق نداده باشن ولی اینجا تا شرکتی مشتریش زیاد میشه دیگه پول زیاد میزنه زیر دلشون دیگه مشتری میشه برده!!! و فقط این ما هستیم که ضرر میکنیم چون با تعویض هر isp باید هزینه های گزافی را تقبل کنیم و داستان تکراری را از نو شروع کنیم....

ببخشد زیاد نوشتم سرتون درد گرفت در باره اینترنت تو ایران همینه این پستای ما هم از پست اسپم هم کمتره فقط عمق مشکلات نشون میده و با هر پست تو این تاپیکا عمق بیشتر میشه وکسی هم نیست که ای شکاف پر کنه
    نظارت رو isp ها در حده زیر صفره وگرنه این اوضاع ما نبود.

در کل اگر خواستید از شرکتی اینترنت بگیرید به سمت isp های گمنام برید یا اونایی که فقط مخصوص شهر شما هستند مثلا تو تهران isp شهرداد یا شیراز isp همیارنت(البته این نظر من نیست که حتما برید از این شرکتا بگیرید برید و خودتون تحقیق کنید)
    خیلی از این شرکتا که میبینید تو کل کشور نمایندگی دارند از پس ساپرت کردن اینترنت یک شهر کوچیک هم بر نمیان چه خواسته کل کشور و همه بدبختیه مشتری ها از همین جا شروع میشه یه روز واسه یه isp تو مشهد سرعتا 5 برابر شده همون روز تو اصفهان یک پنجم برابر!!!

زیادم غصه اینو که امشب 1 گیگ دنلود کردید دیشب 2 گیگ اون یکی با همین سرعت از همین isp بیشتر گرفت نخورید.
    شما در آینده وظایف مهمتری دارید و باید زندگی خوبی داشنه باشید تو فکرا این چیزا نباشید.

در آخر کلامی از علی (ع) که سال ها هم روش فکر کنی باز هم همات تازگی داره که بار اول خوندیدش:

دنیا دو روز است
    روزی با تو
    روزی بر تو.

با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده های گرامیتان.

دوست گلم خیلی با حرفات حال کردم کاملا حق با شماست ولی مشگل اینجاس که تهران انقد شلوغ هست که من فک میکنم از هر isp بخوام خدمات بگیرم فرقی نکنه یا اگرم فرق کنه اولش خوب باشه ولی بعدش دوباره خراب بشه و گند بزنه به خدمانت جسارت نشه ولی ما فقط اسممون مسلمونه هیچی کدوم از کارامون مثل موسلمونا نیت فقط به اسم اسلامو مسلمونیو حقو حق دار دارن از مردم میچاپن یک نمونشم همین شرکتا همشون فقط تو فکر پول دراوردن هستن نه خدمات. حالا اگرم یه شرکت پیدا بشه که مثل isp شوما سرعت بالا بده که اونم به قول خودتون چن خلوته و گمنام اینجوریه که اونم اگه چند وقت دیگه اسم در کنه و مشترکینش زیاد بشه سرعتو کم میکنن اونم فقط بخاط اینکه بخوان پول جم کنن میان بیشتر از ظرفیت سرور بش مشترک وصل میکنن که همین باعث میشه افت سرعت پیدا بشه و مشکلاته دیگه دلشونم نمیاد که این همه پول میگیرن برن سرور خریداری کنن میخوان همرو با چند تا سرور وصل کنن که همین میشه (( به قول بکی از دوستان ادم بره سیگار بکشه شرف داره تا بخواد اینجا پول بابت ADSL بده ))

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

در کل اگر خواستید از شرکتی اینترنت بگیرید به سمت isp های گمنام برید یا اونایی که فقط مخصوص شهر شما هستند مثلا تو تهران isp شهرداد یا شیراز isp همیارنت(البته این نظر من نیست که حتما برید از این شرکتا بگیرید برید و خودتون تحقیق کنید)
    بله بهترین سیاست اینه که هر چند مدت از شرکت های جدیدی که میان ISP بگیرید
    به علت پایین بودن مشتری ها و تبلیغات و خدمات زیاد اوایل قیمت و سرعت مناسبی دارن و به سرعت با افت خدمات اشتراک رو عوض کنید
    من عید اشتراکم تمام میشه و دیگه از شاتل نمی گیرم

فقط یادتون باشه حتما قبلش از مشتری های قبلی تحقیق کنید که کیفیت پایینی نداشته باشه

3. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان از یه شرکت دیگه اشتراک گرفتم ماهی 4 هزار تومان میدم سرعت دانلود هم چه شب چه روز بین 230 تا 220 هست.
    ببخشيد ماهي 4000 تومان؟ چقدر ترافيك؟
    يك سوال برام پيش اومده شما ايران هستيد؟ اولين باره ميشنوم يه شركتي اينجا ماهي 4 تومن 220-230 دانلود داره چه شب چه روز.
    فقط كم مونده بگي نامحدود هست نامحدود كه نيست؟
    البته فقط كنجكاوي هست يه وقت فكر نكني ميخوام اسم isp شما رو كشف كنم

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببخشيد ماهي 4000 تومان؟ چقدر ترافيك؟
    يك سوال برام پيش اومده شما ايران هستيد؟ اولين باره ميشنوم يه شركتي اينجا ماهي 4 تومن 220-230 دانلود داره چه شب چه روز.
    فقط كم مونده بگي نامحدود هست نامحدود كه نيست؟
    البته فقط كنجكاوي هست يه وقت فكر نكني ميخوام اسم isp شما رو كشف كنم
    من که فهمیدم چیه , هرچی که اسمش هست از صبانت میگیره اینو هم از دیسکانکت شدن های یکساعتش میشه فهمید , میبخشید دوست عزیز ولی معلوم شد چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    نه دوستان عزیز صبانت نیست نمیدونم از کجا می گید یک ساعت به یک ساعت dc میشه شایداز رو عکس du meter میگید ولی سیستم du meter همینه ئ یه گزینه داره که میزان مصرف ترافیک ساعت به ساعت نمایش میده(ستون اول مقدار دانلود ستون دوم مقدار آپلود وستون سوم مجموع این دو) خودتون نصب کنید متوجه میشید

ای بابا بابا فرمول عجیبی نیست که من کشفش کرده باشم بخوام به کسی نگم
    بیشتر بابت این که لیبل تبلیغ کردن به هم نزنند اسمش نگفتم و میدونم که هر isp که تو فرومای p30 تبلیغ بشه و ازش تعریف بشه مشتریش زیاد میشه.ولی عکسش برقرار نیست یعنی شما اینجا هرچی انتقاد کنی دادگری نیست که رسیدگی کنه.

اینترنتم سرعتش 128 هست ماهی 1 گیگ که سه ماه به سه ماه هزینش میدم ولی فکر کنم خطم رو 2 مگ بسته شده

که اگر سیمکشی را یه 2 ساعت وقت بزارم درستش کنم مطمئنا به ماکزیمم سرعت میرسم
    بعضی وقت ها هم باسرعت 1Gps به نت وصل میشم.!!!!

اما مطمئن هستم که این حالت پایدار نیست وزمانی که سرویسم رو برگردونند به حالت عادی من هیچ شکایتی نمی تونم بکنم به خاطر همین تفریط نمیکنم که تابلو شم.

در کل گفتم که خدایی نکرده نخواستم به شما جسارت کنم یا فخر بفروشم فقط میخواستم یکم راهنماییتون کنم و یه راهی رو که خودم رفتم وخوب بوده پیش پای شما بذارم.تمام نکات تو پست قبلی براتون گفتم

شاید یکی تو فلان مرکز مخابراتی از شاتل راضی باشه مثل خود من سال پیش همین موقع ها.
    شایدم یکی ناراضی باشه

این حق شماست که در ازای هزینه ای که پرداخت می کنید توقع سرویس دهی مطلوب داشنه باشید

خدانگهدار همتون
    Last edited by gla021; 26-02-2011 at 15:44.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احیانا اطلاع دارین که چیز پی ان مجاز نیست دیگه ؟!
    مثل این میمونه که به به مخابرات شکایت کنی چرا شیلتر می کنی !
    اگه واسه بستن چیز پی ان به مخابرات شکایت کنی اونا حتما شاتل رو تشویق می کنن و نسبت به باز گزاشتنش تو روز به شاتل اخطار میدن.
    خدا رو شکر کنین که همیشه بسته نیست.
    نه اصل وی پی ان غیر مجاز نیست
    مثلا من می تونم بگم که یه دفتر تو امریکا دارم و باید اطلاعات حساس رو از طریق وی پی ان بفرستم
    با توجه به اختلاف ساعت مثلا ساعت 3:40 شب اینجا برابر 7 شب به وقت شرق امریکاست
    و تو این ساعت با بسته بودن این پورت اطلاعات حساس شرکت به خطر میوفته
    تازه خیلی جاهای دیگه مثل بانک ها با وی پی ان کار می کنن پس نمی تونن دائمی ببندنش
    چون اگه کار خودشون گیر نبود تا حالا هزار بار بسته بودنش واسه همیشه

سلام
    یه سوالی ؟؟!!
    شما چرا وقتی ناراضی هستید و احساس می کنید داره در حقتون کوتاهی میشه گیر دادین به این isp?
    من 11 ماه مشترک شاتل بودم تو 10 ماه همه چی خوب بود حتی اینجا هم ازش دفاع می کردم تو صفحات قدیمی باید باشه اما تو ماه 11 شامل محدودیت شدم و همین جا ازشون انتقاد کردم و دیگه هم تمدید نکردم چون احساس کردم حقم داره ضایع میشه.

با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده های گرامیتان.
    چون اولا آی اس پی های دیگه هم تحفه نیستن و مشکلات خودشون رو دارن
    تعویض آی اس پی جدا از هزینه ی 15000 تومانی پورت مخابرات حدودا یه ماه طول می کشه که آدم رو دیوونه می کنه یه ماه پای دایل آپ
    و حتی خیلی ها تو منطقه یا شهرشون آی اس پی دیگه ای نیست

تورنت که باید این جور که بوش میاد کم کم فراموش کنیم اخه چند وقت پیش من تو روزنامه عصرارتباط دیدم نوشته گوگل کم کم داره لینکای تورنتو که تو سرچاش هست رو پاک میکنه و تاجایی این روندو ادامه میده که دیگه کلا همه لینکارو پاک کنه دلیله شم نوشته بود که تورنت یک شبکه غیر قانونی هست.
    درباره نماینده شاتل منطقه خیلی جالبه وقتی زنگ میزنم میگم ترافیکم چه جوریه یا هرچی میگه ما نمی تونیم ماله روز قبلو ببینیم سیستم نشون نمیده و نداریم ازین چیزا اصلا چیزی نمیدونن انگار بعد میگم خوب ترافیک مصرفی خودم چه جوری بوده تو فلان روز یا هرچی بازم میگه نمیدونم سیستم نشون نمیده یا مال ذخیره نمیکنیم که مشترک چیکارا کرده چهقد ترافیک داشته یا مصرف کرده .همه چی دیگه من فک کنم اسمه خودشم نمیدونس دیگه ازش میپرسیدم اخه هرچی سوال میکردم جواب نداش که بده براش

فکر نمی کنم گوگل همچین کاری کنه
    همونطور که تو تورنت فایل های غیر مجاز از نظر کپی رایت هست فایل های اپن سورس هم هست
    تازه الان که دیگه با گوگل دنبال فایل تورنت نمی گردن
    مثلا خود من مستقیم می رم تو سایت Isohunt و همونجا سرچ می کنم
    تازه اکثر سایت های اصلی تورنت تول بار هم دارن که دیگه حتی تو سایت هم لازم نباشه بری
    تو بعضی از کشورها مثل امریکا بعضی سایت های تورنت باز نمی شه و خطای غیر قانونی بودن می ده
    خب یعنی می شه گفت دیگه هیچکی از امریکا از تورنت استفاده نمی کنه؟
    بر عکس تورنت بازهای خفن همه امریکایین
    یعنی اگه گوگل هم بیاد تورنت رو حذف کنه عملا مشکل خاصی پیش نمیاد
    مگه اینکه اونا هم یه آی اس پی مثل شاتل داشته باشن

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    نه دوستان عزیز صبانت نیست نمیدونم از کجا می گید یک ساعت به یک ساعت dc میشه شایداز رو عکس du meter میگید ولی سیستم du meter همینه ئ یه گزینه داره که میزان مصرف ترافیک ساعت به ساعت نمایش میده(ستون اول مقدار دانلود ستون دوم مقدار آپلود وستون سوم مجموع این دو) خودتون نصب کنید متوجه میشید

ای بابا بابا فرمول عجیبی نیست که من کشفش کرده باشم بخوام به کسی نگم
    بیشتر بابت این که لیبل تبلیغ کردن به هم نزنند اسمش نگفتم و میدونم که هر isp که تو فرومای p30 تبلیغ بشه و ازش تعریف بشه مشتریش زیاد میشه.ولی عکسش برقرار نیست یعنی شما اینجا هرچی انتقاد کنی دادگری نیست که رسیدگی کنه.

اینترنتم سرعتش 128 هست ماهی 1 گیگ که سه ماه به سه ماه هزینش میدم ولی فکر کنم خطم رو 2 مگ بسته شده

که اگر سیمکشی را یه 2 ساعت وقت بزارم درستش کنم مطمئنا به ماکزیمم سرعت میرسم
    بعضی وقت ها هم باسرعت 1Gps به نت وصل میشم.!!!!

اما مطمئن هستم که این حالت پایدار نیست وزمانی که سرویسم رو برگردونند به حالت عادی من هیچ شکایتی نمی تونم بکنم به خاطر همین تفریط نمیکنم که تابلو شم.

در کل گفتم که خدایی نکرده نخواستم به شما جسارت کنم یا فخر بفروشم فقط میخواستم یکم راهنماییتون کنم و یه راهی رو که خودم رفتم وخوب بوده پیش پای شما بذارم.تمام نکات تو پست قبلی براتون گفتم

شاید یکی تو فلان مرکز مخابراتی از شاتل راضی باشه مثل خود من سال پیش همین موقع ها.
    شایدم یکی ناراضی باشه

این حق شماست که در ازای هزینه ای که پرداخت می کنید توقع سرویس دهی مطلوب داشنه باشید

خدانگهدار همتون

اون 1 گیگ در ثانیه مربوط به خود کارت شبکته ربطی به آی اس پی نداره
    مقدار پهنای باند آی اس پی رو باید از تو کنسول مودم نگاه کنی که آره سرعتت همون 2 مگه
    اگه 1Gbps سرعت داشتی که یهنی 128 مگا بایت در ثانیه
    فکر نمی کنم همچین سرعتی جایی به کسی داده باشن

9. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه persian33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوالی ؟؟!!
    قضیه من اینطوری هست که تو مرکز مخابراتی ما دو سه تا شرکت مثلا فعال با اسم و رسم وجود داره که یکیش همین شاتل هست با یکی دیگش هم قبلا کار کرده بودم و اومدم شاتل . شاتل عزیز هم تو این مرکز مخابراتی فقط و فقط سرویس آرت میده. خلاصه از اونجا که اکثرا همه پورت های مخابراتی پرهست شاتل هم فعلا هرجوری که اراده کنه ساز میزنه واز روی ناچاری ما هم میرقصیم . به محض اینکه شرکت دیگه ای بیاد که لااقل کیفیت متوسط اینترنت رو ارائه بده بلافاصله از شاتل میرم پشت سرم هم نگاه نمی کنم .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان براي شما هم flash تعطيله ؟
    اين قسمت هاي بالاي سايت ها يا كلا صفحاتي كه flash هستن load نميشن

داره خودمونی میشه persian33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای من هم فلش کار نمیکنه ، حتی speedtest هم باز نشد که یکم سرعت بالای شاتل رو به رخ جهانیان بکشم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •