بعدا محدود کردن. الان فکر نکنم منطقه ای باشه که محدودیت سرور خارجی (تایم رایگان) نداشته باشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بعدا محدود کردن. الان فکر نکنم منطقه ای باشه که محدودیت سرور خارجی (تایم رایگان) نداشته باشه
نه دوست عزیز مخابرات قاضی تبریز من خودم و چندتا از دوستانم هیچ وقت محدودیت سرعت دانلود نداشتیم. (مراکزی که خلوت باشن و مشکل کندی پهنای باند نداشته باشن سرعت دانلودشون محدود نیست)
قبلن هم دوستان گله میکردن که محدودیت سرعت دانلود دارن تو تایم رایگان ولی برا ما اوکی بود و مشکلی نداشت.
حیف که سرویس صبحانه رو فعال کردم و نمیتونم لغوش کنم.
برای اطمینان کامل با نت یکی دیگه تست میکنم.
-------
Ben kendimi kaybettimde, Seni kaybetmedim daha
Last edited by omidcruise; 06-07-2016 at 01:06.
دوستان ما خوابگاهمون اسیا تک داره ولی تو بازیمث فیفا 16 انلاین مشکل دارم از کاهش پینگ هم استفاده کردم جواب نداد راه دیگه ایی سراغ ندارین؟
شاید فقط برای شما و برخی اینطور باشه صفحات قبل رو مطالعه کنید اکثر دوستان گفتند 250 محدود هستند از سرور خارجی بنده هم سرویس جشنواره و صبحانه ندارم ولی 250 محدود هست.
همچنین نه در حالت تایم رایگان بلکه حالت عادی هم از 250 بالاتر دانلود از سرور خارجی برای ما محدود شده.
در ضمن گویا تبریز همه دوستان راضی هستند . تبریزی ها اسیاتک بگیرید.
Last edited by amin885; 06-07-2016 at 09:03.
البته یه چیزی هم که من تست کردم روی سرعتای پایین تر از 10 مگ شهاب سرعت دیدن فیلم با قندشکن از من تیوب و ... فرق میکنه و افت میکنه.
منم سه ساله فیفا انلاین بازی میکنم اسیاتک پینگش افتضاحه باید سر کنی باهاش دیگه . یهو وسط بازی میبینی قطع میشه
کاهش پینگ هم تاثیر خاصی نداره
البته این طرح هم با مالیات و ... میشه 20 تومن هر 8 گیگ
مقایسه کنید با طرح شاتل
به گزارش روابط عمومی شاتل افزون بر شرایط و تخفیفهای ویژه ای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند از روز ۱۴ تیر ماه ۱۳۹۵ تا ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۵، بسته ترافیک ۵۰ گیگا بایتی شاتل را با ۵۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۵۶.۰۰۰ تومان و بسته ۱۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۱۹.۲۰۰ تومان خریداری کنند.گفتنیست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.یعنی 100 گیگ 112 تومن!!! تازه با قابلیت انتقال به تمام دوره های بعدی یعنی اگه مصرفش نکنی هیچ وقت تموم نمیشه
آسیاتک هم با این طرح های جدیدش داره خودشو خراب میکنه. کم کم باید به فکر بستن بارمون باشیم.
17331 تومن میشود، مشکل شاتل هم این است که سرویسهای جشنواره برای مشترکین قبلی ارائه نمیشود و اگر تخلیه و دوباره ثبت نام کنند هم حجمشان از بین می رود.
سلام .
خدا رو شکر من آسیاتک رو تخلیه کردم و خلاص شدم .
چنتا مطلب مینویسم ، امیدوارم به کارتون بیاد .
از بین چندین شرکت ارایه کنده نت، آسیاتک و های وب خیلی وضعشون شبیه به همه و نسبت به سایر رقبا یه مقدار کیفیتشون در این یک سال افت کرده . من یادمه وقتی برا خودم آسیاتک ثبت نام میکردم، برا داییم هم های وب ثبت نام کردم اونموقع هردو عالی بودن ولی رفته رفته افت کردن که البته افت آسیاتک خیلی مشهدود تر بود .
اما حالا سه تا شرکت بهتر از بقیه شدن ... پارس آنلاین، شاتل و صبانت . اونم بدلیل پیشهاد ها و توجه ویژشون نسبت به کاربراشون . مخصوصا شاتل .
بیاین چهار تا جشنواره تابستانی سرویس دهنده هارو باهم مرور کنیم .
آسیاتک : سرویس جشنواره تابستان - سرعت تا 6 مگ - حجم : 24 - وضعیت شبانه : نیم بها - قیمت : 44 هزار تومان
شاتل : پیشنهاد های ویژه شاتل برای تابستان 95 - سرعت تا 16 مگ ...حجم : 10 تا 20 گیگ ... وضعیت شبانه : ندارد-دارد ... قیمت : 19 و 39 هزار تومان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت : صبحانت با صبانت - سرعت تا 12 مگ ... حجم : 102 گیگ ... وضعیت شبانه : دارد ... قیمت : 64 هزار تومان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین : یک دنیا خوشی برای تو - سرعت تا 16 مگ ... حجم 60 گیگ ... وضعیت شبانه : 60درصد رایگان ... قیمت 65 هزار تومان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان یه هفته ای هست که مشترک شاتل هستم . واقعا نت با کیفیت بالایی هستش . همه چیز استیبل و خوب .البته بعضی وقتا قطعی های چند ثانیه ای داره که با ریلود کردن صفحه بطور کامل باز میشه .
سرعت در همه بازه های روز تقریبا ثابته ولی ممکنه بدلیل نویز خط نوسان 100 تا 200 کیلوبایتی داشته باشن . ولی مثل آسیاتک نیست که از 1 مگ برسه به 100 کیلو و برگرده 1 مگ ...
شبا پهنای باند افت نمیکنه ... سرعت لود تلگرام و ایستاگرام عالی
پینگ داخل اغلب 50 و خارج بین 150 تا 250
امیدوارم این اطلاعات براتون مفید واقع بشه .
موفق باشید .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)