تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2958 از 3745 اولاول ... 195824582858290829482954295529562957295829592960296129622968300830583458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,571 به 29,580 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز همین عید من با سرویس 10 مگ 4 تا 10 رایگان از سرورای خارج ایران حدود 1 مگ سرعت دانلود میگرفتم. چه در ساعات رایگان و چه در ساعات غیر رایگان.

سرعت دانلود 250 برای جشنواره صبحانه هستش
    بعدا محدود کردن. الان فکر نکنم منطقه ای باشه که محدودیت سرور خارجی (تایم رایگان) نداشته باشه

2. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

بعدا محدود کردن. الان فکر نکنم منطقه ای باشه که محدودیت سرور خارجی (تایم رایگان) نداشته باشه
    نه دوست عزیز مخابرات قاضی تبریز من خودم و چندتا از دوستانم هیچ وقت محدودیت سرعت دانلود نداشتیم. (مراکزی که خلوت باشن و مشکل کندی پهنای باند نداشته باشن سرعت دانلودشون محدود نیست)

قبلن هم دوستان گله میکردن که محدودیت سرعت دانلود دارن تو تایم رایگان ولی برا ما اوکی بود و مشکلی نداشت.

حیف که سرویس صبحانه رو فعال کردم و نمیتونم لغوش کنم.

برای اطمینان کامل با نت یکی دیگه تست میکنم.
    -------
    Ben kendimi kaybettimde, Seni kaybetmedim daha
    Last edited by omidcruise; 06-07-2016 at 01:06.

داره خودمونی میشه pasia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان ما خوابگاهمون اسیا تک داره ولی تو بازیمث فیفا 16 انلاین مشکل دارم از کاهش پینگ هم استفاده کردم جواب نداد راه دیگه ایی سراغ ندارین؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز همین عید من با سرویس 10 مگ 4 تا 10 رایگان از سرورای خارج ایران حدود 1 مگ سرعت دانلود میگرفتم. چه در ساعات رایگان و چه در ساعات غیر رایگان.

سرعت دانلود 250 برای جشنواره صبحانه هستش
    شاید فقط برای شما و برخی اینطور باشه صفحات قبل رو مطالعه کنید اکثر دوستان گفتند 250 محدود هستند از سرور خارجی بنده هم سرویس جشنواره و صبحانه ندارم ولی 250 محدود هست.

همچنین نه در حالت تایم رایگان بلکه حالت عادی هم از 250 بالاتر دانلود از سرور خارجی برای ما محدود شده.

در ضمن گویا تبریز همه دوستان راضی هستند . تبریزی ها اسیاتک بگیرید.
    Last edited by amin885; 06-07-2016 at 09:03.

6. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته یه چیزی هم که من تست کردم روی سرعتای پایین تر از 10 مگ شهاب سرعت دیدن فیلم با قندشکن از من تیوب و ... فرق میکنه و افت میکنه.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستان ما خوابگاهمون اسیا تک داره ولی تو بازیمث فیفا 16 انلاین مشکل دارم از کاهش پینگ هم استفاده کردم جواب نداد راه دیگه ایی سراغ ندارین؟
    منم سه ساله فیفا انلاین بازی میکنم اسیاتک پینگش افتضاحه باید سر کنی باهاش دیگه . یهو وسط بازی میبینی قطع میشه
    کاهش پینگ هم تاثیر خاصی نداره

9. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان, بنده این 8 گیگ رو میخرم ظاهرا از هدیه های دیگر به صرفه تر است....
    البته این طرح هم با مالیات و ... میشه 20 تومن هر 8 گیگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مقایسه کنید با طرح شاتل
    به گزارش روابط عمومی شاتل افزون بر شرایط و تخفیف‌های ویژه ای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواست‌های چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، مشتریان فعلی شاتل نیز می­‌توانند از روز ۱۴ تیر ماه ۱۳۹۵ تا ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۵، بسته ترافیک ۵۰ گیگا بایتی شاتل را با ۵۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۵۶.۰۰۰ تومان و بسته ۱۰ گیگابایتی شاتل را با ۴۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۱۹.۲۰۰ تومان خریداری کنند.گفتنی­‌ست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.یعنی 100 گیگ 112 تومن!!! تازه با قابلیت انتقال به تمام دوره های بعدی یعنی اگه مصرفش نکنی هیچ وقت تموم نمیشه
    آسیاتک هم با این طرح های جدیدش داره خودشو خراب میکنه. کم کم باید به فکر بستن بارمون باشیم.

12. این کاربر از indianboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

البته این طرح هم با مالیات و ... میشه 20 تومن هر 8 گیگ
    17331 تومن میشود، مشکل شاتل هم این است که سرویسهای جشنواره برای مشترکین قبلی ارائه نمیشود و اگر تخلیه و دوباره ثبت نام کنند هم حجمشان از بین می رود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام .

خدا رو شکر من آسیاتک رو تخلیه کردم و خلاص شدم .

چنتا مطلب مینویسم ، امیدوارم به کارتون بیاد .

از بین چندین شرکت ارایه کنده نت، آسیاتک و های وب خیلی وضعشون شبیه به همه و نسبت به سایر رقبا یه مقدار کیفیتشون در این یک سال افت کرده . من یادمه وقتی برا خودم آسیاتک ثبت نام میکردم، برا داییم هم های وب ثبت نام کردم اونموقع هردو عالی بودن ولی رفته رفته افت کردن که البته افت آسیاتک خیلی مشهدود تر بود .

اما حالا سه تا شرکت بهتر از بقیه شدن ... پارس آنلاین، شاتل و صبانت . اونم بدلیل پیشهاد ها و توجه ویژشون نسبت به کاربراشون . مخصوصا شاتل .

بیاین چهار تا جشنواره تابستانی سرویس دهنده هارو باهم مرور کنیم .

آسیاتک : سرویس جشنواره تابستان - سرعت تا 6 مگ - حجم : 24 - وضعیت شبانه : نیم بها - قیمت : 44 هزار تومان

شاتل : پیشنهاد های ویژه شاتل برای تابستان 95 - سرعت تا 16 مگ ...حجم : 10 تا 20 گیگ ... وضعیت شبانه : ندارد-دارد ... قیمت : 19 و 39 هزار تومان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صبانت : صبحانت با صبانت - سرعت تا 12 مگ ... حجم : 102 گیگ ... وضعیت شبانه : دارد ... قیمت : 64 هزار تومان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پارس آنلاین : یک دنیا خوشی برای تو - سرعت تا 16 مگ ... حجم 60 گیگ ... وضعیت شبانه : 60درصد رایگان ... قیمت 65 هزار تومان - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان یه هفته ای هست که مشترک شاتل هستم . واقعا نت با کیفیت بالایی هستش . همه چیز استیبل و خوب .البته بعضی وقتا قطعی های چند ثانیه ای داره که با ریلود کردن صفحه بطور کامل باز میشه .
    سرعت در همه بازه های روز تقریبا ثابته ولی ممکنه بدلیل نویز خط نوسان 100 تا 200 کیلوبایتی داشته باشن . ولی مثل آسیاتک نیست که از 1 مگ برسه به 100 کیلو و برگرده 1 مگ ...
    شبا پهنای باند افت نمیکنه ... سرعت لود تلگرام و ایستاگرام عالی
    پینگ داخل اغلب 50 و خارج بین 150 تا 250

امیدوارم این اطلاعات براتون مفید واقع بشه .
    موفق باشید .

15. 4 کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •