شما یا اکانت لایوت گلد نیست یا اینکه اکانتت واسه بازی سن کافی رو نداره مثلا بازی +18 ولی سن اکانت شما 17 ساله
شما یا اکانت لایوت گلد نیست یا اینکه اکانتت واسه بازی سن کافی رو نداره مثلا بازی +18 ولی سن اکانت شما 17 ساله
خیلی باحال بود ایول
دوست عزیز بلیط آنلاین بازی کردن و حال مایکروسافت رو بردن هـک کردن و بریدن سر مایکی که نیست!!!بلیط آنلاین بازی کردن خرید اکانت گلد هست یعنی مایه تیله بکنی دیگه مجانی که نیست همه چیز! شما ال تی 3 ریختنت باعث می شه بن نشی نه ایمکه بری بازی ها رو آنلاین بزنی به رگ اکثر بازی ها اکانت گلد می خواد بازیهای کمی هستند که می تونی توی محیط لایو رایگان بازی کنی بدون داشتن اکانت گلد...
شما می تونی از سایت های فارسی که ریدیم کد می فروشن کارت اعتباری اکانت گلد بگیری فروشنده برات به صورت ایمیل پین کد رو که همون ریدیم کد میشه می فرسته شما می زنی و پروفایلت رو به اکانت گلد آپگرید می کنی بعدش می تونی بری بازیها رو آنلاین بزنی
قسمت آبی منظورم این بود که بازی هایی که بدون بورنر مکس رایت شدن و فقط اگه میخوای آفلاین بازی کنی باهاشون میتونی با تایتل آبدیت ریختن و پاک کردن کش اجراش کنی.البته نباید رو هارد باشه(هر چند بعضی وقتا اونجوری هم اجرا میشه)
قسمت قرمر هم منظورم اینه که بعتر بود اول فریم ویر استوک(فریم ویر رسمی xbox)رو میرریختی بعد داشبرد14699و بعدLt+3
این بهترین روش برای جلوگیری از فلگ شدن هست.
البته این قضیه تایتل و اینا که گفتم بعضی ممکنه باعث فلگ بشه(البته این اصلا کاملا تایید شده نیست)
-------------------------------------------------
شما فریم ویر فعلیت و داشبرد فعلیت چیه؟
یک بازی از روی هارد و بقیه از روی دیسک...والا چی بگم برای من که الان اجرا نمیشه ال تی 3 دارم و بازی های غیر بورنر مکس حتی اجرا نمیشه راستی از روی هارد اجرا می کنه بازی ها رو الان؟
شما کش کنسول رو پاک کردین؟؟؟
با پاک کردن کش یا ریختن تایتل آپدیت اجرا میشه و در غیر اینصورت اجرا نمیشه...
یعنی منظورت اینه که بعضب بازی هات از رو هارد اجرا نمیشه؟
اگه آره که ماهم دو قرن همینو میگیم![]()
خوب راستش همونطور که قبلا هم گفتم من اینی که پارسای عزیز فرمود رو امتحان نکرده بودم ولی خوب همین تایتل اپدیت دوباره روش جالبی نیست در واقع بازگشت سر خونه اول میشه من هم هیچ مشکلی نداشتم همه بدبختی ها سر اون یه دونه بازی یعنی فورزا بود که همه می دونن روی ال تی 2 و بدون مکس بورنر چه جوری اجرا میشه بنابراین چاره ای جز کوچ به ال تی 3 نداشتم در حالیکه هیچ مشکلی با هیچ کدون از XGD3 ها نداشتم و چون لایو هم نرفته بودم حتی مجبور هم نبودم از تایتل آپدیت استفاده کنم و صرفا به خاطر یه دونه فورزا رفتم به سمتش...
در هر صورت پارسا جان با پاک کردن کش جواب داره می گیره اما به عقیده من اگه مشکلی در تهیه بازی نداشته باشیم بهتره همون ال تی 3 رو بریزیم... چون الان عملا پارسا نمی تونه فورزا رو بازی کنه به درستی اینطور نیست پارسا جان؟ اصولا با ال تی 2 باید هی کرش کنه بازیت چنانچه 97 درصد رایت باشه
با پاک کردن کش یا ریختن تایتل آپدیت اجرا میشه و در غیر اینصورت اجرا نمیشهآموزشی واسه این کار هست؟من میخوام بازیهایی که واسه آفلاین میخوام رو با این روش بازی کنم و فقط بازیهایی که واسه آنلاین میخوام رو برنر مکس بخرم.الان بیشتر بازیهام از وقت که LT3 ریختم دیگه اجرا نمیشن در حالی که من فقط 2 سه بازی بیشتر لایو بازی نمیکنم و میخوام بقیه بازیهام رو آفلاین و با دیسکهای معمولی بازی کنم.اگه میخوای آفلاین بازی کنی باهاشون میتونی با تایتل آبدیت ریختن و پاک کردن کش اجراش کن![]()
Last edited by konami-pes; 31-01-2012 at 18:49.
این تاپیک آموزش پاک کردن کش رو دادم(که البته چیز خاصی نیست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای تایتل آبدیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کش کنسولم رو پاک کنم دیگه بازیهای 97% اجرا میشند؟بعدش واسه لایوم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی اثر LT3 نمیپره؟ بازم میگم من فقط COD و Fifa 12 و BF3 رو لایو بازی میکنم مابقی بازیها رو آفلاین بازی میکنم.یه سوال دیگه هم اینکه این پاک کردن کش خیلی راحت تر از تایتل آبدیت هست پس چرا فقط پاک کردن کش رو پیشنهاد ندادید؟آیا پاک کردن کش مشکلاتی داره؟
Last edited by konami-pes; 31-01-2012 at 19:09.
فقط کش کافی نیست باید تایتل آبدیت هم بریزی+با این کارا معمولا از رو هارد اجرا نمیشه و فقط بدون هارد و بعضی وقت ها روی هارد اجرا میشه.
نه اثرش نمیپرهولی ممکنه مممکنه فلگ کنه(قطعی نیست)
نه پاک کردن کشش مشکلی نداره در ظمن هر دو کار باید با هم انجام بشه تا نتیجه خوب بده یعنی هم تایتل آبدیت بریزی هم کش رو پاک کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)