تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2958 از 3195 اولاول ... 19582458285829082948295429552956295729582959296029612962296830083058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,571 به 29,580 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hps2142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Azәrbaycan

پيش فرض

من lt 3 ریختم وقتی میخوام آنلاین بازی کنم این پیامو میده
    Your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    شما یا اکانت لایوت گلد نیست یا اینکه اکانتت واسه بازی سن کافی رو نداره مثلا بازی +18 ولی سن اکانت شما 17 ساله

2. این کاربر از hps2142 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من lt 3 ریختم وقتی میخوام آنلاین بازی کنم این پیامو میده
    Your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    خیلی باحال بود ایول
    دوست عزیز بلیط آنلاین بازی کردن و حال مایکروسافت رو بردن هـک کردن و بریدن سر مایکی که نیست!!! بلیط آنلاین بازی کردن خرید اکانت گلد هست یعنی مایه تیله بکنی دیگه مجانی که نیست همه چیز! شما ال تی 3 ریختنت باعث می شه بن نشی نه ایمکه بری بازی ها رو آنلاین بزنی به رگ اکثر بازی ها اکانت گلد می خواد بازیهای کمی هستند که می تونی توی محیط لایو رایگان بازی کنی بدون داشتن اکانت گلد...
    شما می تونی از سایت های فارسی که ریدیم کد می فروشن کارت اعتباری اکانت گلد بگیری فروشنده برات به صورت ایمیل پین کد رو که همون ریدیم کد میشه می فرسته شما می زنی و پروفایلت رو به اکانت گلد آپگرید می کنی بعدش می تونی بری بازیها رو آنلاین بزنی

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

مرسی بابت پاسخ کامل ساجد جان فقط این 2 تیکه رو میشه کامل توضیح بدی رنگ آبی واسم مهمتره یعنی واقعا الان که LT+3 دارم میتونم بازیهایی که فقط واسه آفلاین میخوام بدون برنر مکس استفاده کنم؟بیشتر توضیح بدید
    قسمت آبی منظورم این بود که بازی هایی که بدون بورنر مکس رایت شدن و فقط اگه میخوای آفلاین بازی کنی باهاشون میتونی با تایتل آبدیت ریختن و پاک کردن کش اجراش کنی.البته نباید رو هارد باشه(هر چند بعضی وقتا اونجوری هم اجرا میشه)
    قسمت قرمر هم منظورم اینه که بعتر بود اول فریم ویر استوک(فریم ویر رسمی xbox)رو میرریختی بعد داشبرد14699و بعدLt+3
    این بهترین روش برای جلوگیری از فلگ شدن هست.
    البته این قضیه تایتل و اینا که گفتم بعضی ممکنه باعث فلگ بشه(البته این اصلا کاملا تایید شده نیست)
    -------------------------------------------------
    لطفآ جوابمو بدید . ممنون میشم
    بازی marvel vs capcom 3 من دارم
    وقتی میزارم تو xbox یچیزی میاد میگه میخایی update شه یا نه ؟
    من اگه اره رو بزنم -- xboxam میپره ؟
    به +lt چند لازم داره ؟
    توروخدا جواب بدید
    دارم از استرسه اینکه نخونه میترکم
    شما فریم ویر فعلیت و داشبرد فعلیت چیه؟

6. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا چی بگم برای من که الان اجرا نمیشه ال تی 3 دارم و بازی های غیر بورنر مکس حتی اجرا نمیشه راستی از روی هارد اجرا می کنه بازی ها رو الان؟
    یک بازی از روی هارد و بقیه از روی دیسک...
    شما کش کنسول رو پاک کردین؟؟؟
    با پاک کردن کش یا ریختن تایتل آپدیت اجرا میشه و در غیر اینصورت اجرا نمیشه...

8. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یک بازی از روی هارد و بقیه از روی دیسک...
    شما کش کنسول رو پاک کردین؟؟؟
    با پاک کردن کش یا ریختن تایتل آپدیت اجرا میشه و در غیر اینصورت اجرا نمیشه...
    یعنی منظورت اینه که بعضب بازی هات از رو هارد اجرا نمیشه؟
    اگه آره که ماهم دو قرن همینو میگیم

10. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی منظورت اینه که بعضب بازی هات از رو هارد اجرا نمیشه؟
    اگه آره که ماهم دو قرن همینو میگیم
    خوب راستش همونطور که قبلا هم گفتم من اینی که پارسای عزیز فرمود رو امتحان نکرده بودم ولی خوب همین تایتل اپدیت دوباره روش جالبی نیست در واقع بازگشت سر خونه اول میشه من هم هیچ مشکلی نداشتم همه بدبختی ها سر اون یه دونه بازی یعنی فورزا بود که همه می دونن روی ال تی 2 و بدون مکس بورنر چه جوری اجرا میشه بنابراین چاره ای جز کوچ به ال تی 3 نداشتم در حالیکه هیچ مشکلی با هیچ کدون از XGD3 ها نداشتم و چون لایو هم نرفته بودم حتی مجبور هم نبودم از تایتل آپدیت استفاده کنم و صرفا به خاطر یه دونه فورزا رفتم به سمتش...

در هر صورت پارسا جان با پاک کردن کش جواب داره می گیره اما به عقیده من اگه مشکلی در تهیه بازی نداشته باشیم بهتره همون ال تی 3 رو بریزیم... چون الان عملا پارسا نمی تونه فورزا رو بازی کنه به درستی اینطور نیست پارسا جان؟ اصولا با ال تی 2 باید هی کرش کنه بازیت چنانچه 97 درصد رایت باشه

12. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با پاک کردن کش یا ریختن تایتل آپدیت اجرا میشه و در غیر اینصورت اجرا نمیشه
    اگه میخوای آفلاین بازی کنی باهاشون میتونی با تایتل آبدیت ریختن و پاک کردن کش اجراش کن
    آموزشی واسه این کار هست؟من میخوام بازیهایی که واسه آفلاین میخوام رو با این روش بازی کنم و فقط بازیهایی که واسه آنلاین میخوام رو برنر مکس بخرم.الان بیشتر بازیهام از وقت که LT3 ریختم دیگه اجرا نمیشن در حالی که من فقط 2 سه بازی بیشتر لایو بازی نمیکنم و میخوام بقیه بازیهام رو آفلاین و با دیسکهای معمولی بازی کنم.
    Last edited by konami-pes; 31-01-2012 at 18:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آموزشی واسه این کار هست؟من میخوام بازیهایی که واسه آفلاین میخوام رو با این روش بازی کنم و فقط بازیهایی که واسه آنلاین میخوام رو برنر مکس بخرم.الان بیشتر بازیهام از وقت که LT3 ریختم دیگه اجرا نمیشن در حالی که من فقط 2 سه بازی بیشتر لایو بازی نمیکنم و میخوام بقیه بازیهام رو آفلاین و با دیسکهای معمولی بازی کنم.
    این تاپیک آموزش پاک کردن کش رو دادم(که البته چیز خاصی نیست)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم برای تایتل آبدیت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگر کش کنسولم رو پاک کنم دیگه بازیهای 97% اجرا میشند؟بعدش واسه لایوم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی اثر LT3 نمیپره؟ بازم میگم من فقط COD و Fifa 12 و BF3 رو لایو بازی میکنم مابقی بازیها رو آفلاین بازی میکنم.یه سوال دیگه هم اینکه این پاک کردن کش خیلی راحت تر از تایتل آبدیت هست پس چرا فقط پاک کردن کش رو پیشنهاد ندادید؟آیا پاک کردن کش مشکلاتی داره؟
    Last edited by konami-pes; 31-01-2012 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اگر کش کنسولم رو پاک کنم دیگه بازیهای 97% اجرا میشند؟بعدش واسه لایوم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی اثر LT3 نمیپره؟ بازم میگم من فقط COD و Fifa 12 و BF3 رو لایو بازی میکنم مابقی بازیها رو آفلاین بازی میکنم.یه سوال دیگه هم اینکه این پاک کردن کش خیلی راحت تر از تایتل آبدیت هست پس چرا فقط پاک کردن کش رو پیشنهاد ندادید؟آیا پاک کردن کش مشکلاتی داره؟
    فقط کش کافی نیست باید تایتل آبدیت هم بریزی+با این کارا معمولا از رو هارد اجرا نمیشه و فقط بدون هارد و بعضی وقت ها روی هارد اجرا میشه.
    نه اثرش نمیپره ولی ممکنه مممکنه فلگ کنه(قطعی نیست)
    نه پاک کردن کشش مشکلی نداره در ظمن هر دو کار باید با هم انجام بشه تا نتیجه خوب بده یعنی هم تایتل آبدیت بریزی هم کش رو پاک کنی

18. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •