کرج هم همه قطع شده بودن ، حتی با خط ثابت هم نمیشد بگیری ، پیغام اشغال بودن شبکه رو میداد
الان همه چیز به حالت اول برگشت - 4g-3g -2g وصل شد
کرج هم همه قطع شده بودن ، حتی با خط ثابت هم نمیشد بگیری ، پیغام اشغال بودن شبکه رو میداد
الان همه چیز به حالت اول برگشت - 4g-3g -2g وصل شد
برای ما هم وصل شد اما هر چند دقیقه یک بار no service میشه همه فایل های rar حدود 10 گیگ با بسته روزانه زده بودم خراب شد
واقعا ایرانسل دیگه مسخرشو دراورده
چند روز بود که هم ایرانسل و هم همراه اول کلی مشکل سرویس دهی دیتا داشتند به نظرم باز هم در زمینه تصفیه محتوا خبری شده
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
شیراز هم قطع بود...الان وصل شده...سرعت هم افتضاح ...من با اسپید تست که تست میگیرم همش به سرور کشور غنا وصل میشه و تو لیست هم که میخوام سرور رو عوض کنم همش سرورها و اپراتورهای کشور غنا هست و سرعت هم یکی از یکی بدتر...سرعت دانلود فورجی در بهترین حالت 8 مگابیت ( 1 مگابایت ) با نوسان هست ...دقیقا شده اندازه سرعت تری جی من از یکی دو سال پیش سرعت تری جی برام بدون تغیر انگار که سرعت قفل شده باشه از 8/5 مگابیت تکون نمیخوره ,تو همه تست سرعتهایی که تا الان گرفتم همین مقدار بوده
اوه پس قطع ایرانسل سراسری بوده..بعد از ظهر چند ساعت قطع شد و سرعت هنوز نرمال نیست.. چکار میکنه ایرانسل؟ خیلی جاها هم 4g هست ولی نت نداره
جالبه اینجا ما ایرانسل درست بود ولی همراه اول و خط ثابت قطع شد یه ساعت
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
امروز حدود نیم ساعت در اصفهان هم ایرانسل کلا قطع شد . همراه اول هم با اختلالات زیادی همراه بود . همش آنتن میپرید .
به جز شاتل و های وب و اسیا
قیمت بقیه شرکت adsl ها هم قیمت ایرانسله باور کنید
من فن اوا 150 گیگ گرفتم 109 تومن یکساله !!!! همه ی ای دی اس ال ها از همراه اول و ایرانسل ارزونتر هستن
سلام
بچه ها ایرانسل هنوز هم بسته های شبانه 3 ساعتی که 60 گیگ میشد دانلود کرد رو داره؟
اگر اره ، سرعت شبانه چه طوریاست ؟ داغون شده یا هنوز هم میشه 10 گیپ رو هر ساعت رو حساب کرد؟
مرسی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)