شماره حساب
شماره حساب
1-یلقوی،کیسه دمپابی.بالشت.قمقمه،اسلحه پایان اموزشی باید صحیح سالم تحویل بدی 2-یکسال بعد از خدمت واکس پوتین لباس بهت میدن دوباره3-بعد از پایان دوره اومدی مرخصی درجه ات مشخص میشه تو ایام مرخصی پایان دوره دوازده تا بگیر داشته باشی ببر یگان4-از یلقوی قمقمه استفاده نکن امکانش هست انگل یا کرم روده بگیری5-همه قفل میبرن استفاده میکنن من خودم قفل رمزی خریدم بنظرم بهتره همیشه نگران گم شدن کلیدت نیستی6-با لیسانس ستوان سوم بشی بین صد تا صد ذه تومن گروهبان بشی 65تا75تومن7-میتونی بذاری میتونی هم ببری یه ساک ورزشی همراهت ببر واسه مرخصی چیزی لازم داشتی ببری یا بیاری بذار تو ساک ورزشیت که راحتتر باشی
فقط یک سوال :یلقوی قمقمه . خب برای غذا چی کار کنم ؟ یا اب ؟ اجباره ؟ میشه از این ها خرید .
برای قمقمه یکی پیشنهاد داد کیسه فریزر قرار بدم داخل قمقمه و اب توش بریزیم . اینطوری خوبه .
واسه یقلوی هم باید به جاش بشغاب فلزی ببریم ؟
من هر بار ميگم كه براى هر استحقاقى كه مي گيريد از حقوق شما كسر مى گردد ديگه پايان اموزشى ان استحقاقى ها رو كه پس نمى گيرن
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بشقاب یکبار مصرف میتونی ببری فلزی هم میتونی ببزی لیوانم استیل دو جداره بگیر چایی خواستی بخوری دستت نسوزه
آقا نوشته ساعت 7صبح چون من از یه شهر دیگه دارم میرم نظام وظیفه مرکز استان در حد نیم ساعت اینا دیر کنم گیر میدن؟
کلا اینا کارشون رو برا بلیط و این حرفا رو از از راس ساعت 7 شروع میکنن؟
نه گیر نمیدن اگر دیرتر برسی ممکنه اتوبوس هایی که در نظر گرفتن پر بشه تا اتوبوس جدید مهیا کنن الاف بشی البته صد در صدی نیست حرفم ولی دوره ما ساعت هشت میگفتن برید ترمینال سوار اتوبوس بشید
با سلام
دوستان من به علت بالا بودن پست های این تاپیک نتونستم همه رو بخونم!
دو سؤال دارم.شاید تکراری باشه:
1-فرمول جدید معافیت لاغری یا چاقی مفرط چیه؟چون من به شخصه چند تا فرمول دیدم
2-آیا با لاغر بودن میشه بیشترم لاغر شد؟مثلاً من 165قدم و 49 وزنمه.میشه برسم به 38؟آخه بدنم چربی نداره
3-معافیت نوه ی ذکور جد و جده یعنی چی؟
من الان مامان بزرگم فوت شده.ایشون سه دختر و یه پسر داشتن.من الان تک پسر بابامم ولی عمهام پسر فراوون دارن
الان به من تعلق میگیره؟
باتشکر
کسی اینجا آنلاین نیست؟
دوستان کسی که اطلاع داره جواب منو بده ممنون میشم
ضروریه
Last edited by ***Hidden***; 15-04-2015 at 15:25. دليل: بیچارگیم
نامه ما هم رسید
یه سوال تو دوران اموزشی باید پیگیر کسر خدمت شد یا بعد از اون؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)