تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2957 از 4105 اولاول ... 1957245728572907294729532954295529562957295829592960296129673007305734573957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,561 به 29,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

منم منظورم از پیگیری همین بود، یعنی خودمون پاشیم بریم بگیریم
    البته واس من همین الان پستچی اوردش
    شماره حساب

2. 2 کاربر از dezss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

دوستان اگر امکانش هست و وقت دارید ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین .

1- استحقاقی که میدن و در اخر دوره ازمون میگیرین چه چیز هایی هستند ؟ منظورم اونهایی هست که پس میگیرند (هم در آموزشی و هم در یگان)

2- آیا بعد از اموزشی و در هنگام معرفی به یگان باز هم استحقاقی میدهند ؟ (میشه بگید چه چیز هایی در یگان به عنوان استحقاقی میدهند)

3- عکس با درجه که ازمون میخوان رو دقیقا چه موقع تحویل یگیرن ؟ (میخوام از بیرون بگیرم و نه از پادگان)

4- آیا وسایلی که برای غذا و آب هستند و جزو استحقاقی هستند باعث انتقال بیماری نمیشوند ؟ آیا در اموزشی حتما باید ظروف فلزی برد ؟

5- این دو تا قفلی که با خودمون میبریم . در آموزشی . ممکن نیست سرباز های دیگه بد فکر کنن بگن مگر ما دزدیم که این اول کار قلف اورده ؟؟

6- ما اخرش نفهمیدیم . حتی با جداول و ... و دقیقا برای لیسانس یا گروهبان یکم چقدر هر ماه میدن و برای سرباز دقیقا چه مبلغی میمونه با توجه به چیز هایی نظیر بیمه و استحقاقی کم میشه از حقوق ؟ لطفا لینک ندید دقیقا بگید چقدر ممنون میشم .(یعنی یک لیسانس در بین بچه ها نیست بگه چقدر میشه . هر چند چندر غاز هست ولی از هیچی بهتره)

7- هر بار که مرخصی میگیریم باید تمامی وسایل استحقاقی را با خودمون بیاریم خونه ؟؟؟؟ یا اونجا بگذاریم و در کمد را قفل کنیم ؟

با تشکر

1-یلقوی،کیسه دمپابی.بالشت.قمقمه،اسلحه پایان اموزشی باید صحیح سالم تحویل بدی 2-یکسال بعد از خدمت واکس پوتین لباس بهت میدن دوباره3-بعد از پایان دوره اومدی مرخصی درجه ات مشخص میشه تو ایام مرخصی پایان دوره دوازده تا بگیر داشته باشی ببر یگان4-از یلقوی قمقمه استفاده نکن امکانش هست انگل یا کرم روده بگیری5-همه قفل میبرن استفاده میکنن من خودم قفل رمزی خریدم بنظرم بهتره همیشه نگران گم شدن کلیدت نیستی6-با لیسانس ستوان سوم بشی بین صد تا صد ذه تومن گروهبان بشی 65تا75تومن7-میتونی بذاری میتونی هم ببری یه ساک ورزشی همراهت ببر واسه مرخصی چیزی لازم داشتی ببری یا بیاری بذار تو ساک ورزشیت که راحتتر باشی

4. 2 کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

1-یلقوی،کیسه دمپابی.بالشت.قمقمه،اسلحه پایان اموزشی باید صحیح سالم تحویل بدی 2-یکسال بعد از خدمت واکس پوتین لباس بهت میدن دوباره3-بعد از پایان دوره اومدی مرخصی درجه ات مشخص میشه تو ایام مرخصی پایان دوره دوازده تا بگیر داشته باشی ببر یگان4-از یلقوی قمقمه استفاده نکن امکانش هست انگل یا کرم روده بگیری5-همه قفل میبرن استفاده میکنن من خودم قفل رمزی خریدم بنظرم بهتره همیشه نگران گم شدن کلیدت نیستی6-با لیسانس ستوان سوم بشی بین صد تا صد ذه تومن گروهبان بشی 65تا75تومن7-میتونی بذاری میتونی هم ببری یه ساک ورزشی همراهت ببر واسه مرخصی چیزی لازم داشتی ببری یا بیاری بذار تو ساک ورزشیت که راحتتر باشی

فقط یک سوال :
    یلقوی قمقمه . خب برای غذا چی کار کنم ؟ یا اب ؟ اجباره ؟ میشه از این ها خرید .

برای قمقمه یکی پیشنهاد داد کیسه فریزر قرار بدم داخل قمقمه و اب توش بریزیم . اینطوری خوبه .

واسه یقلوی هم باید به جاش بشغاب فلزی ببریم ؟

6. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

دوستان اگر امکانش هست و وقت دارید ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین .

1- استحقاقی که میدن و در اخر دوره ازمون میگیرین چه چیز هایی هستند ؟ منظورم اونهایی هست که پس میگیرند (هم در آموزشی و هم در یگان)

2- آیا بعد از اموزشی و در هنگام معرفی به یگان باز هم استحقاقی میدهند ؟ (میشه بگید چه چیز هایی در یگان به عنوان استحقاقی میدهند)

3- عکس با درجه که ازمون میخوان رو دقیقا چه موقع تحویل یگیرن ؟ (میخوام از بیرون بگیرم و نه از پادگان)

4- آیا وسایلی که برای غذا و آب هستند و جزو استحقاقی هستند باعث انتقال بیماری نمیشوند ؟ آیا در اموزشی حتما باید ظروف فلزی برد ؟

5- این دو تا قفلی که با خودمون میبریم . در آموزشی . ممکن نیست سرباز های دیگه بد فکر کنن بگن مگر ما دزدیم که این اول کار قلف اورده ؟؟

6- ما اخرش نفهمیدیم . حتی با جداول و ... و دقیقا برای لیسانس یا گروهبان یکم چقدر هر ماه میدن و برای سرباز دقیقا چه مبلغی میمونه با توجه به چیز هایی نظیر بیمه و استحقاقی کم میشه از حقوق ؟ لطفا لینک ندید دقیقا بگید چقدر ممنون میشم .(یعنی یک لیسانس در بین بچه ها نیست بگه چقدر میشه . هر چند چندر غاز هست ولی از هیچی بهتره)

7- هر بار که مرخصی میگیریم باید تمامی وسایل استحقاقی را با خودمون بیاریم خونه ؟؟؟؟ یا اونجا بگذاریم و در کمد را قفل کنیم ؟

با تشکر

من هر بار ميگم كه براى هر استحقاقى كه مي گيريد از حقوق شما كسر مى گردد ديگه پايان اموزشى ان استحقاقى ها رو كه پس نمى گيرن

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

8. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فقط یک سوال :
    یلقوی قمقمه . خب برای غذا چی کار کنم ؟ یا اب ؟ اجباره ؟ میشه از این ها خرید .برای قمقمه یکی پیشنهاد داد کیسه فریزر قرار بدم داخل قمقمه و اب توش بریزیم . اینطوری خوبه . واسه یقلوی هم باید به جاش بشغاب فلزی ببریم ؟
    بشقاب یکبار مصرف میتونی ببری فلزی هم میتونی ببزی لیوانم استیل دو جداره بگیر چایی خواستی بخوری دستت نسوزه

10. 2 کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

آقا نوشته ساعت 7صبح چون من از یه شهر دیگه دارم میرم نظام وظیفه مرکز استان در حد نیم ساعت اینا دیر کنم گیر میدن؟
    کلا اینا کارشون رو برا بلیط و این حرفا رو از از راس ساعت 7 شروع میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا نوشته ساعت 7صبح چون من از یه شهر دیگه دارم میرم نظام وظیفه مرکز استان در حد نیم ساعت اینا دیر کنم گیر میدن؟
    کلا اینا کارشون رو برا بلیط و این حرفا رو از از راس ساعت 7 شروع میکنن؟
    نه گیر نمیدن اگر دیرتر برسی ممکنه اتوبوس هایی که در نظر گرفتن پر بشه تا اتوبوس جدید مهیا کنن الاف بشی البته صد در صدی نیست حرفم ولی دوره ما ساعت هشت میگفتن برید ترمینال سوار اتوبوس بشید

13. این کاربر از fary1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام
    دوستان من به علت بالا بودن پست های این تاپیک نتونستم همه رو بخونم!
    دو سؤال دارم.شاید تکراری باشه:
    1-فرمول جدید معافیت لاغری یا چاقی مفرط چیه؟چون من به شخصه چند تا فرمول دیدم
    2-آیا با لاغر بودن میشه بیشترم لاغر شد؟مثلاً من 165قدم و 49 وزنمه.میشه برسم به 38؟آخه بدنم چربی نداره
    3-معافیت نوه ی ذکور جد و جده یعنی چی؟
    من الان مامان بزرگم فوت شده.ایشون سه دختر و یه پسر داشتن.من الان تک پسر بابامم ولی عمهام پسر فراوون دارن
    الان به من تعلق میگیره؟

باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

کسی اینجا آنلاین نیست؟
    دوستان کسی که اطلاع داره جواب منو بده ممنون میشم
    ضروریه
    Last edited by ***Hidden***; 15-04-2015 at 15:25. دليل: بیچارگیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نامه ما هم رسید

یه سوال تو دوران اموزشی باید پیگیر کسر خدمت شد یا بعد از اون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •