دوست من پارس آنلاین همینجوری البته شما گفتی 128 یکساله گرفتی اگر اولش طبیعیه چون اولاش خوبه بعد نه زیاد ، البته به منطقه شما هم خیلی بستگی دارد ، دوستان برای من مدتی هست گوگل پلاس باز نمیشه قضیه چی هست ؟
دوست من پارس آنلاین همینجوری البته شما گفتی 128 یکساله گرفتی اگر اولش طبیعیه چون اولاش خوبه بعد نه زیاد ، البته به منطقه شما هم خیلی بستگی دارد ، دوستان برای من مدتی هست گوگل پلاس باز نمیشه قضیه چی هست ؟
مال من اون روز آخر سرعت درست شد
دو روز اول هدیه سرعت 32 بود ولی اون یه روز رفت روی 370
فکر کنم دلیلش این باشه:
محدودیت رو توی دوره های 31 روزه حساب میکنن ولی سرویس ما به جای 31 روز 29 روزه بوده(به خاطر اسفند ماه)..... در نتیجه دو روز از عیدیمون سوخته شد!!! اون وقت من میگم اینا جلبکن شما باور نمیکنین!
می خواستم زنگ بزنم پشتیبانی بگم ولی بیخیال شدم.. گور باباشون... ماهی 30 تومن میدم اونوقت واسه دو روز باید زنگ بزنم التماس کنم؟؟؟
Last edited by netstat; 27-03-2014 at 14:37.
درسته ! خب شما که بلدین چرا به ملت نمیگین که استفاده کنن؟؟ :-?
تازه اینی هم که استفاده میکنم، درست حسابی نیست و باید هر دفعه آی پی و پورت رو عوض کنی تا ببینی کدوم میگیره !
سلام
دوستان نت من کلا چیز پی ان وصل نمیشه نه داخلی و نه خارجی؟
کلا پارس انلاین اینجوریه یا مال من مشکل داره؟
و اینکه دوره ی سه ماهم داره تموم میشه
2 گیگ ترافیک باقیمونده دارم
1 گیگش هدیست و یک گیگش مال خودمه
این ترافیکا به دوره ی بعد منتقل میشه؟
سرویسم 512 محدوده
سرعت امشب هم از 350 تا بالا نمیره . کلا با این 300 تا حس دانلود هیچی نیست
سلام دو ستان من از دیروز مشترک پارس آنلاین شدم پورتم رو روی 4 مگ بستن تو روز دانلود زدم با idm دقیقا 450 تا سرعت دانلود بود شب ساعت 2 که رایگان شد گزاشتم واسه دالود سرعت بشتر از 40 تا با idm نمیداد یعنی تا این حد سرعت رو اوردن پایین؟؟؟ دوستان من تا 2 روز پیش مبین نت داشتم هیچ کدوم از سرویس های شب رایگانش زیر 60 کیلو نبود....الان همه پارس انلاینی ها مثه من تو شب مشکل دارن؟؟
سرویس من 128 محدود 5 گیگ پارس آنلاین هست ( کرج ) - دیروز کارشناس هم اومده بوده واسه نصب گفت تو منطقه شما مشترک پارس انلاین کم هست خیالت راحت حداقل سرعت شب رایگانت بین 250 تا 450 هست
اینم عکس از دانلود دیشب ( شب اول دانلود) نزاشتن یه روز بعد از مبین نت خوشحال باشیم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کدام مرکز مخابراتی هستید ؟
ثاراله حصارک کرج ( ایران زمین )
برای من هم همینطور ...
کلا پارس با Https های گوگل مشکل داره ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)