تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2957 از 3195 اولاول ... 19572457285729072947295329542955295629572958295929602961296730073057 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,561 به 29,570 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

آخه من تا الان همه رو تو هارد نصب کردم مشکلی نداشتم ؟ ( LT 2 ) ? من فکر میکنم تبلیغات الکی فروشنده هاست برای فروش بیشتر ...
    احتمالا شماdea.binتون آبدیت نشده یا مثل دوستانی مثل پارسا هستی .
    ----------------------------------------------

یک سوال داشتم اگر کسی لطف کنه کامل جواب بده ممنونش میشم

من امروز LT3 رو ریختم و اینترنتم از 4 روز دیگه اوکی میشه و میخوام 4روز دیگه برم لایو و میدونم بعد از اولین وصل شدن به لایو و دریافت آپدیت دیگه نمی تونم از دیسکهای معمولی برای بازیهایXGD3 استفاده کنم و باید حتما بازیهای برنر مکس بخرم که گرون تر هستندحالا 2 سوال دارم:

1- بازیهای SKYRIM و بتمن XGD3 هستند یا نه؟آخه من این دو تا بازی رو الان معمولیشون رو خریدم خواستم بدونم بعد از وصل شدن به لایو با توجه به اینکه LT3 دارم بعدا اگر بخوام این دو بازی رو آفلاین بازی کنم نمی تونم از این دیسکهام استفاده کنم و باید برم مجدد برنر مکسشون رو تهیه کنم؟آخه من آنلاین فقط BF3 و COD و Fifa بازی میکنم بقیه بازیها رو آفلاین میزنم.

2- لیست تمام بازیهای مهمی که XGD3 هستند رو بگید که من نرم دیسک معمولیشون رو بخرم.

واقعا ممنون میشم یکی کامل جواب بده بخصوص سوال 2

1-بلهxgd3هستن.توی آفلاین با تایتل آبدیت و پاک کردن کش بدون هارد و بعضا با هارد میتونی بازی کین.
    2-:
    cod mw3
    geow3
    ace combat
    as revelation
    druver san fransisco
    skyrim
    saints row the third
    bf3
    hslo anniverdary
    rayman prigins
    need for speed the run
    و...
    راستی من توصیه میکنم اول استوک میریختی بعد داشبرد و بعد14699این بهترین ترتیبه
    --------------------------------------------------------
    در مورد رایتر های به غیر از دارای بورنر مکس روش اینه که از درایوتون بکاپ میگیرید و بعد فقط یه سری رایتر ها هستند که یه چیپ خاص دارند(منظورم لایتون ها نیست)بعد هم با استفاده از آموزش زیر میشه کاری کرد کهpcفکر کنه رایترihasهست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تاپیک هم ماله بازیسنتره که افراد با رایتر های غیر رایتر هاشونو معرفی میکنن.:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا مغازه سونی جمع شده؟؟ تو توپخونه؟؟
    اگر عوض شده جاش کجا رفته؟؟؟
    کسی خبر داره؟ من بدبخت میشم اینطوری که!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخه من تا الان همه رو تو هارد نصب کردم مشکلی نداشتم ؟ ( LT 2 ) ? من فکر میکنم تبلیغات الکی فروشنده هاست برای فروش بیشتر ...
    فروشنده ها که نمی فروشن خیلی کم یاب شده مکس بورنر شده... در ضمن شما که ال تی 3 نریختی شما نه لایو می تونی بری الان و نه اگه بازی مثل فورزا 4 بیاد می تونی بازی کنی دیر یا زود مجبوری کوچ کنی به ال تی 3 اونوقته که 97 درصدی ها رو نمی تونی اجرا کنی

من قبلا هم گفته بودم ، فایل Dae.bin ــم عوض شده (داشبوردم 14669 ــه که ظاهر عوض شده) ، و اینکه LT+ 3.0 هم دارم... با این داشبورد جدید ، زمانی که LT+ 2.0 بودم هم مشکلی نداشتم و الان هم مشکلی ندارم... کلا تغییری حس نکردم اصلا...
    والا چی بگم برای من که الان اجرا نمیشه ال تی 3 دارم و بازی های غیر بورنر مکس حتی اجرا نمیشه راستی از روی هارد اجرا می کنه بازی ها رو الان؟

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفآ جوابمو بدید . ممنون میشم
    بازی marvel vs capcom 3 من دارم
    وقتی میزارم تو xbox یچیزی میاد میگه میخایی update شه یا نه ؟
    من اگه اره رو بزنم -- xboxam میپره ؟
    به +lt چند لازم داره ؟
    توروخدا جواب بدید
    دارم از استرسه اینکه نخونه میترکم

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

1-بلهxgd3هستن.توی آفلاین با تایتل آبدیت و پاک کردن کش بدون هارد و بعضا با هارد میتونی بازی کین.

راستی من توصیه میکنم اول استوک میریختی بعد داشبرد و بعد14699این بهترین ترتیبه
    مرسی بابت پاسخ کامل ساجد جان فقط این 2 تیکه رو میشه کامل توضیح بدی رنگ آبی واسم مهمتره یعنی واقعا الان که LT+3 دارم میتونم بازیهایی که فقط واسه آفلاین میخوام بدون برنر مکس استفاده کنم؟بیشتر توضیح بدید

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه

من LT3 رو امروز ریختم، هنوز لایو نرفتم که آبدیت انجام بشه ولی بازیهای XGD3 دیگه اجرا نمیشن و مینویسه دیسک ساپورت نمیشود! خواستم بدونم داستان چیه؟مگه نباید تا وقتی که اولین اتصال به لایو رو داشته باشم این بازیها اجرا بشند؟!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کسی جوابه مارو نمیده ؟

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

فروشگاه اینترنتی می شناسید BF3 داشته باشه ؟ برا LT3 امن برا لایو .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه

من LT3 رو امروز ریختم، هنوز لایو نرفتم که آبدیت انجام بشه ولی بازیهای XGD3 دیگه اجرا نمیشن و مینویسه دیسک ساپورت نمیشود! خواستم بدونم داستان چیه؟مگه نباید تا وقتی که اولین اتصال به لایو رو داشته باشم این بازیها اجرا بشند؟!!!!
    من هی دارم می گم وقتی ال تی 3 بریزید باید پچ بکنید دیسک ها رو و مکس بورنر کنی آقا پارسا میگه من مشکل ندارم! حالا داستانش چه جوریه من خبر ندارم! وقتی ال تی 3 می ریزی بازیهای دارای قفل XGD3 اجرا نمیشن اصلا... برای من که اینطوریه حالا آقا پارسا چه جوری می تونه 97 درصدی ها رو روی ال تی 3 اجرا کنه من موندم!

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من lt 3 ریختم وقتی میخوام آنلاین بازی کنم این پیامو میده
    Your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality
    ممنون میشم راهنمایی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •