تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2956 از 4751 اولاول ... 1956245628562906294629522953295429552956295729582959296029663006305634563956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,551 به 29,560 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من اکو هستم کی میگه 1 گیگ دنلود می کنیم خودمون رو بکشیم اینترنت اونروز حال بده شبی 150 مگا بایت در غیر اسن صورت 24 تا 50 مگا بایت
    اکو شب ها منطقه با منطقه شرایطش فرق داره . من خودم اکو داشتم و کلی ها رو میشناسم که اکو دارن تو منطقه ما .
    لینک درست حسابی داشته باشی میشه 1 گیگ دانلود کرد.
    و منظور من رو هم متوجه نشدین.
    من حداکثر ظرفیت های ممکن اسمی با توجه به سرعت حداکثر مقایسه کردم نه میانگین .

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

اول اینکه قرار دادم 6 ماه
    دوم اینکه منم چیزی نخواستم حتی اگر هم بخوای نمیدن

فقط یارو از شاتل زنگ زد گفت دیومتر رو دانلود کن با اون چک کن !!!
    نمی دونم دیومتر چی هست !!؟
    DU Meter نرم افزار کنترل و مدیریت پهنای باند هست که ترافیک مصرفیت رو هم دقیق می تونی چک کنی.
    از لینک زیر هم می تونی دانلود کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جای نقطه ها هم p30 download بزار
    Last edited by mhv_kntu; 25-02-2011 at 22:33.

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از ساعت 8 صبح روز پنج شنبه تا 8 صبح روز جمعه گذاشتم دانلود ! یعنی 24 ساعت کامل . بدون DC و با لینک مستقیم و حداکثر سرعتی که میشد ! تا ببینم با آرت 1 در 24 ساعت چقدر میشه دانلود کرد.
    کلا 1.8 گیگ تو 24 ساعت
    اونایی که Ecco دارن معمولا 1 گیگ فقط 1 تا 7 دانلود می کنن ! ارت کل روز 1.8 گیگ !!
    نتیجه گیری اخلاقی اینکه آرت دیگه بدرد کسی که می خواد دانلود کنه نمی خوره.
    الآن البته سرعتا رو دستکاری کردن و اوضاع دانلودم بدلایلی که میدونیم داغون هست . وگرنه من تا ۲ هفته پیش دانلودم رو حدود ۲.۵ گیگ بودش . ولی الآن دانلود این دو روزه ی منم روزی حدود ۱.۷ گیگ بوده .

نمیدونم کی میخوان شرایط اینترنت رو درست کنن پس !!!!

.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر می کنم در مورد بستن تورنت و وی پی ان تو شب باید یه نامه ی هماهنگ و اعتراضی در حین رعایت ادب اما در تعداد بالا به شاتل بدیم چون این کارشون کاملا غیر قانونیه
    اگه می خوان مانع دانلود ما بشن سرعتش رو مثلا تا 20 کم کنن که بشه باهاش یه سایت باز کرد
    اما محدود کردن سرعتش به زیر 1 کیلو بایت جای هیچ توجیهی نداره
    باید محترمانه حقمون رو درخواست کنیم چون اصلا حق همچین کاری رو ندارن

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فکر می کنم در مورد بستن تورنت و وی پی ان تو شب باید یه نامه ی هماهنگ و اعتراضی در حین رعایت ادب اما در تعداد بالا به شاتل بدیم چون این کارشون کاملا غیر قانونیه
    اگه می خوان مانع دانلود ما بشن سرعتش رو مثلا تا 20 کم کنن که بشه باهاش یه سایت باز کرد
    اما محدود کردن سرعتش به زیر 1 کیلو بایت جای هیچ توجیهی نداره
    باید محترمانه حقمون رو درخواست کنیم چون اصلا حق همچین کاری رو ندارن
    با این حرفت موافقم ولی میدونم که فایده نداره وکاری به حرف منو شما ندارن

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه تعدادمون زیاد باشه چرا اثر داره
    چون دیگه ربطی به شیر بودن و اینکه مثلا شما 128 گرفتی نباید توقع سرعت بیشتر از 16 داشته باشی نداره
    به هیچ وجه حق همچین کاری ندارن
    تو قرارداد هم همچین چیزی نبوده پس حتی می شه از طرق قانونی بر علیه شون شکایت کرد
    این دفعه دیگه همه جانبه حق با ماست

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته شاید کار نکردن تورنت مثل دانلود نشدن فایل های avi باشه
    اما از 1 تا 3 کار می کنه بعدش کلا صفر می شه
    پس کار خود شاتله
    Last edited by SaeedEminem2; 26-02-2011 at 05:24. دليل: چند بار تکرار شدن یه پست

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الآن البته سرعتا رو دستکاری کردن و اوضاع دانلودم بدلایلی که میدونیم داغون هست . وگرنه من تا ۲ هفته پیش دانلودم رو حدود ۲.۵ گیگ بودش . ولی الآن دانلود این دو روزه ی منم روزی حدود ۱.۷ گیگ بوده .

.
    منم اشاره کردم سرعت های جدید که واسه آرت وضع کردن. قبل دهه فجر که خوب بود . چون زمان زیادی رو این سرعت ها فیکس شده واسه همین میگم شرایط رو دیگه برنمی گردونن عقب.
    وضاع دانلودم بدلایلی که میدونیم داغون هست
    من هنوز 90% لینک های مستقیمی که پسوند تصویری یا rar دارن رو نمی تونم دانلود کنم (بدون چیز پی ان) این یه سری محدودیت و یا شیلترینگ از نوع جدید هست.
    دقیقا دارن به هدفشون میرسن . درست بودن وضع اینترنت یه چیزه نسبی هست و اونا این شرایط رو درست میدوننن.
    WELCOME TO HELL

8. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایت شاتل واسه شما ها هم باز نمی شه؟
    یعنی باز می شه اما لاگین نمی کنه
    Last edited by SaeedEminem2; 26-02-2011 at 05:22. دليل: چند بار تکرار شدن یه پست

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ا
    شما حتی اگه 1 فایل رو بتونی با سرعت بالای 16 بگیری ( از هر کجا با هر نرم افزار مثل idm ) معلوم میشه که پهنای باند بالای 128 دارین و نمی تونین نسبت به میزان پهنای باند شکایت کنین.
    تورنت هم که چیزی نیست که بتونی برای شکایت بهش استناد کنی . تورنت خودش مورد داره و بعید نیست 1 مدت دیگه مخابرات کلا ببندتش.
    پایین اومدن سرعت تورنت بعد از 1 شب کاملا چیزه طبیعی هست. پهنای باند ها شیر هست و وقتی شب میشه همه با IDM تخت گاز میرن و کل پهنای باند منطقه شما رو میگیرن و تورنت دیگه زورش نمیرسه که چیزی بگیره .
    وضعیت منطقه خودمون رو که از نماینده شاتل پرسیدم گفت تو روز 2 تا 2.5 mb/s پهنای باند مصرف میشه ولی تو شب از 1 به بعد میشه 25 تا 35 mb/s یعنی بیشتر از 10 برابر. خوب شما چطوری انتظار داری تورنت با سرعت خوب کار کنه ؟

اگه بری اعتراض کنی حداکثر همین جوابی که من بهت دادم رو میدن.
    فقط تورنت نیست که. وی پی ان هم هست
    اصل مشکل اینه که تا 10 روز پیش همچین حالتی نبود
    ترافیک 1 شب به بعد که همیشگیه / سرعت بالا نخواستیم کار کنه حالا با سرعت کم. نه اینکه اصلا آبی نشه
    وی پی ان هم دیگه همه در جریان هستن که راس یک بسته می شه یا سرعتش در حد صفر می شه
    اگه کلی بسته شه یه بحثه اما اینکه اینا خودشون ساعت 1 شب ببندن یه بحثه
    دلیلش هم اینه که تو تابستون که شاتل کلی محدودیت اعمال کرد همه رو آوردن به وی پی ان چون تمام محدودیت هارو دور می زد
    حالا اینا هم میان کلا می بندنش
    Last edited by SaeedEminem2; 26-02-2011 at 05:21. دليل: چند بار تکرار شدن یه پست

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه تعدادمون زیاد باشه چرا اثر داره
    چون دیگه ربطی به شیر بودن و اینکه مثلا شما 128 گرفتی نباید توقع سرعت بیشتر از 16 داشته باشی نداره
    به هیچ وجه حق همچین کاری ندارن
    تو قرارداد هم همچین چیزی نبوده پس حتی می شه از طرق قانونی بر علیه شون شکایت کرد
    این دفعه دیگه همه جانبه حق با ماست
    شما حتی اگه 1 فایل رو بتونی با سرعت بالای 16 بگیری ( از هر کجا با هر نرم افزار مثل idm ) معلوم میشه که پهنای باند بالای 128 دارین و نمی تونین نسبت به میزان پهنای باند شکایت کنین.
    تورنت هم که چیزی نیست که بتونی برای شکایت بهش استناد کنی . تورنت خودش مورد داره و بعید نیست 1 مدت دیگه مخابرات کلا ببندتش.
    پایین اومدن سرعت تورنت بعد از 1 شب کاملا چیزه طبیعی هست. پهنای باند ها شیر هست و وقتی شب میشه همه با IDM تخت گاز میرن و کل پهنای باند منطقه شما رو میگیرن و تورنت دیگه زورش نمیرسه که چیزی بگیره .
    وضعیت منطقه خودمون رو که از نماینده شاتل پرسیدم گفت تو روز 2 تا 2.5 mb/s پهنای باند مصرف میشه ولی تو شب از 1 به بعد میشه 25 تا 35 mb/s یعنی بیشتر از 10 برابر. خوب شما چطوری انتظار داری تورنت با سرعت خوب کار کنه ؟

اگه بری اعتراض کنی حداکثر همین جوابی که من بهت دادم رو میدن.

12. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •