تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2956 از 3195 اولاول ... 19562456285629062946295229532954295529562957295829592960296630063056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,551 به 29,560 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

کسی در این مورد اطلاعی نداشت؟
    دوست عزیز هر سوال دیگه ای هم در این رابطه داشتین اینجا مطرح کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کابل مانتور رو باید کلا در بیاری و به جاش کابل vga xbox رو وصل کنی دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کابل مانتور رو باید کلا در بیاری و به جاش کابل vga xbox رو وصل کنی دوست عزیز

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه ، 97% ــه :> پس چرا هـــیـــچ مشکلی ندارم؟! :|
    اگه پست قبلیم رو با دقت می خوندید متوجه می شدید...
    شما الان LT 3 که نریختید درسته؟ من توی عرایضم گفتم 97 درصدی ها هیچ کدوم با LT 2 مشکلی ندارن فقط فورزا مشکل سازه
    زمانی 97 درصدی ها مشکل ساز می شن برای LT2 که شما پس از قرار گرفتن آپدیت مخفی توی لایو حضور داشته باشید که اگه اشتباه نکنم اخیرا و پس از اومدن آپدیت مخفی دیگه لایو نرفتید... درسته آقا پارسا؟
    آگه آره خوب به همین دلیل مشکلی با 97 درصدی ها ندارید

در جواب صحبت های ساجد هم عارض بشم که ساجد جان شما واقعا مطمئن هستید که رایتر هایی وجود دارن که صلواتی بورنر مکس می کنن؟
    فکر نمی کنم اینطور باشه اولا اینکه C4 گفته لایتون های مدل جدید رو باید تهیه کنید به این دلیله که خودش فریمورد اون رو دومپ و ویرایش کرده... این ویرایش نتیجتا یه فریمور سفارسی ایجاد می کنه در واقع فریموری که یه سری دستور توی متنش داره...
    سر رشته زیادی در مورد سخت افزار های رایتر و اینا ندارم ولی اندک دانسته هام بهم اجازه می ده که بگم فریمور یه رایتر توی قسمتی از برنامه داخلیش این فرمان رو میده که تا یه حدی رایت کنه یکی از تغییراتی که توی فریمور سفارشی c4eva ایجاد شده اینه که این قسمت رو تغییر داده بنابراین بیش از اندازه ای که رایتر های معمولی بر روی یک دیسک رایت می کنه رایت میشه و این یکی از مراحل کار هست تغییرات دیگه ای هم هست... در هر صورت به نظر نمی رسه ما رایتری داشته باشیم که به صورت فابریک فریموری مشابه با عملکرد فرمور سفارشی و هـک شده c4eva داشته باشه و من مطمئنم که این روش با رایتر های اورجینال امکان پذیر نیست... البته ساجد جان اگر مدارک مستدل هست بگو یه پرس و جویی بکنیم... ولی من شخصا احتمال کمی می دم که این شایعات درست باشه

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان میشه یه توضیحی در مورد اجرا نشدن بازیهای XGD3 از رو هارد بدین ؟ مگه این همه مدت رو هارد نصب میکرم مشکلی داشت ؟

بعدش شما بازیهای lt 3 رو چند میخرید ؟
    Last edited by Abolfazl3007; 30-01-2012 at 15:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مهندس این lt 3 منو از لایو خارج نمی کنه؟
    این دقیقا جمله ی یکی از دوستان هست
    روش نشد بپرسه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان میشه یه توضیحی در مورد اجرا نشدن بازیهای XGD3 از رو هارد بدین ؟ مگه این همه مدت رو هارد نصب میکرم مشکلی داشت ؟

بعدش شما بازیهای lt 3 رو چند میخرید ؟
    توضیح نداره خوب قفل جدید هست با تمام مشکلاتش! اجرا نشدنش از روی هارد هم یکی از اون مشکلات هست بنابراین c4eva کمپلکس LT Plus 3 + Max Burner رو ارائه کرده جهت رفاه حال ما پرایسی ها... من تا حالا نخریدم چون توی شهر ما فروشنده ها اینقدر متخصص نیستن یه همچین چیزایی رو بدونن و داشته باشن تنها چیزی که می دون اینه آپدیت نکنید وگرنه خراب میشه دستگاهتون و دیگه بازی ها رو اجرا نمی کنه!!!

من به شیوه بورنر مکس رایت می کنم بازیهای دارای XGD3 رو

این دقیقا جمله ی یکی از دوستان هست
    روش نشد بپرسه
    هیچ وقت هیچوقت هیچوقت از عوض c4 قول ندید به کسی که استفاده از یک فریمور آی اکستریم و ال تی پلاس و ... باعث میشه که شما از خطر بن محفوظ بمونید اگه اینطوری بود این ضمانت رو خود c4 می کرد c4 فقط ادعا می کنه که می تونه ماکسیمم محافظت رو از بن بکنه نه صد در صد ولی تاحالا هیچ گزارشی مبنی بر بن شدن یک استفاده کننده ال تی 3 موجود نیست البته خوب طبیعی هست تعداد استفاده کننده هاش خیلی کمه چون ریختن ال تی 3 برابر است با اجرا نشدن دیسک های XGD3 که به شیوه مکس بورنر رایت نشدن... کسی که ال تی 3 داره می تونه ریسک لایو رفتن رو بکنه چون به نظر امن میاد...

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما الان LT 3 که نریختید درسته؟ من توی عرایضم گفتم 97 درصدی ها هیچ کدوم با LT 2 مشکلی ندارن فقط فورزا مشکل سازه
    زمانی 97 درصدی ها مشکل ساز می شن برای LT2 که شما پس از قرار گرفتن آپدیت مخفی توی لایو حضور داشته باشید که اگه اشتباه نکنم اخیرا و پس از اومدن آپدیت مخفی دیگه لایو نرفتید... درسته آقا پارسا؟
    آگه آره خوب به همین دلیل مشکلی با 97 درصدی ها ندارید
    من قبلا هم گفته بودم ، فایل Dae.bin ــم عوض شده (داشبوردم 14669 ــه که ظاهر عوض شده) ، و اینکه LT+ 3.0 هم دارم... با این داشبورد جدید ، زمانی که LT+ 2.0 بودم هم مشکلی نداشتم و الان هم مشکلی ندارم... کلا تغییری حس نکردم اصلا...

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ریختن ال تی 3 برابر است با اجرا نشدن دیسک های XGD3 که به شیوه مکس بورنر رایت نشدن...
    یک سوال داشتم اگر کسی لطف کنه کامل جواب بده ممنونش میشم

من امروز LT3 رو ریختم و اینترنتم از 4 روز دیگه اوکی میشه و میخوام 4روز دیگه برم لایو و میدونم بعد از اولین وصل شدن به لایو و دریافت آپدیت دیگه نمی تونم از دیسکهای معمولی برای بازیهایXGD3 استفاده کنم و باید حتما بازیهای برنر مکس بخرم که گرون تر هستندحالا 2 سوال دارم:

1- بازیهای SKYRIM و بتمن XGD3 هستند یا نه؟آخه من این دو تا بازی رو الان معمولیشون رو خریدم خواستم بدونم بعد از وصل شدن به لایو با توجه به اینکه LT3 دارم بعدا اگر بخوام این دو بازی رو آفلاین بازی کنم نمی تونم از این دیسکهام استفاده کنم و باید برم مجدد برنر مکسشون رو تهیه کنم؟آخه من آنلاین فقط BF3 و COD و Fifa بازی میکنم بقیه بازیها رو آفلاین میزنم.

2- لیست تمام بازیهای مهمی که XGD3 هستند رو بگید که من نرم دیسک معمولیشون رو بخرم.

واقعا ممنون میشم یکی کامل جواب بده بخصوص سوال 2

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

آخه من تا الان همه رو تو هارد نصب کردم مشکلی نداشتم ؟ ( LT 2 ) ? من فکر میکنم تبلیغات الکی فروشنده هاست برای فروش بیشتر ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •