تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2955 از 3347 اولاول ... 19552455285529052945295129522953295429552956295729582959296530053055 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,541 به 29,550 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مراقب دزدی های آواپرداخت همون که گزارش ورزشی شبکه 3 تبلیغش میکنه، باشید.
    امروز برام پیامک اومد که "امروز از ساعت ١٧ تا ٢٠ در ازاى خرید اولین شارژ از سامانه #٧٦٧* و یا اپلیکیشن آوا پرداخت، ١٠٠٠ تومان شارژ رایگان هدیه بگیرید"
    من هم چند سیم کارت داشتم و هر کدام رو 1000 تومن با اپلیکیشن آوا پرداخت شارژ کردم و با مای ایرانسل هم چک می کردم و می دیدم که درسته 1000 تومن بیشتر شارژ شده.
    تا اینجا مشکلی نبود اما وقتی صورت حساب بانکیم رو با موبایل چک کردم، دیدم که برای هربار شارژ دو بار از حسابم کم کرده. بار دومشون هم 3 ثانیه بعد از قبلی بوده.
    اصلآ چنین اجازه ای دارند که خودشون شارژ بکنند و خودشون هم از حساب کم کنند؟ الان میشه شکایت کرد؟ هر چند 7000 تومن بیشتر نیست اما دزدی دزدیه

قسمتی از صورت حساب امروزم، به دقیقه و ثانیه شون دقت کنید تا متوجه بشید:

دوست عزیز تا موقعی که افرادی مثل شما هستند که به این سرویسهای پیامکی مسابقه یا اینجور چیزا اعتماد میکنند کاریش نمیشه کرد
    چون مبالغ پایین هم هست کسی پیگیر نمیشه چون اکثرا حتی نمیفهمند چون مبغ پایین مسیج هم نمیاد

2. 3 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز تا موقعی که افرادی مثل شما هستند که به این سرویسهای پیامکی مسابقه یا اینجور چیزا اعتماد میکنند کاریش نمیشه کرد
    چون مبالغ پایین هم هست کسی پیگیر نمیشه چون اکثرا حتی نمیفهمند چون مبغ پایین مسیج هم نمیاد
    این سرویس پیامکی و مسابقه نبود. من اصلآ کار هدیش ندارم چون امروز ساعت 11 اومد. این مثل 780 و 733 اپلیکیشن خرید شارژ و پرداخت قبوضه.
    من فقط شارژ خریدم اما خودشون بابت هر شارژ 1000 تومن ، "بی اجازه" از حسابم دوباره کم کردند و دوباره شارژ فرستادند. البته نه دستی خود اپلیکیشن خود به خود این کار رو کرده.

4. 3 کاربر از mohammad59mm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام،

1- سیم کارتی که هم اکنون تعویض شده و اینترنت LTD فعال هست براش، آیا این سیم کارت اگر در دستگاهی که نیاز به اینترنت 3G داره (به دلیل قدیمی بودن) قرار بگیره، اینترنت 3G رو میتونه به اون دستگاه بده؟

2- هنگام اتصال به اینترنت گوشی برای APN وارد می کنیم > mtnirancell
    برای MMS چی باید وارد کنیم؟ (برای نسل 3G مورد نیاز است)

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

4G دیشب

7. 5 کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام،

1- سیم کارتی که هم اکنون تعویض شده و اینترنت LTD فعال هست براش، آیا این سیم کارت اگر در دستگاهی که نیاز به اینترنت 3G داره (به دلیل قدیمی بودن) قرار بگیره، اینترنت 3G رو میتونه به اون دستگاه بده؟

2- هنگام اتصال به اینترنت گوشی برای APN وارد می کنیم > mtnirancell
    برای MMS چی باید وارد کنیم؟ (برای نسل 3G مورد نیاز است)
    اصلا امکان پذیر نیست من تست کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان . من به تازگی سیمکارت فورجی ایرانسل گرفتم که در منطقه ما پوشش مناسبی داره و سرعتش تا 30 مگابیت بر ثانیه هم میرسه . البته از مخابرات هم ADSL دارم که کیفیت اونم خوبه و راضی هستم . البته سرعت مخابرات تا 6 مگابیت بر ثانیه هستش . میخوام نظر شما رو بدونم که آیا وقتش نرسیده که سرویس ADSL رو تخلیه کنم؟ چون انگار اینترنت داره به سمت فورجی میره و روبه روز داره توسعه پیدا میکنه . البته قیمتش گرونتر از adsl هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

ADSL سرعت پایینتری داره ولی فعلا قیمت تمام شده هرگیگش تقریبا ارزانتراز سرویسهای دیگه هست

درضمن سرعت شبانه( 12 تا6)بعضی اوقات بقدری پایین میاد که کلاازخیر نت میگذری .البته فعلا اینطوره انشالله که مشکلاتش رفع بشه

قطعا جایگزین خوبیه

11. این کاربر از حبیب 35 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

آقا من بسته 2 گیگابایتی برا عید فطر که به قیمت 5 هزار تومن گذاشتن خریدم . ولی موقع پرداخت زد که خرید ناموفق اما پول از حساب کسر شد . چکار کنم ؟ پول برمیگرده به حساب ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا من بسته 2 گیگابایتی برا عید فطر که به قیمت 5 هزار تومن گذاشتن خریدم . ولی موقع پرداخت زد که خرید ناموفق اما پول از حساب کسر شد . چکار کنم ؟ پول برمیگرده به حساب ؟
    بله برمیگرده نهایتا تا چند ساعت اینده. اگرنه با پشتیبانی بانک در تماس باشید

14. این کاربر از Pooya Rezaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آنتن موبایل (2G/3G/4G) و آنتن TD-LTE ایرانسل در منطقه دکتر فاطمی تهران دقایقی است که قطع شده!
    با پشتیبانی ایرانسل به شماره 09377000000 هم از طریق خط ثابت نمیشه تماس گرفت!
    دوستان تو سایر مناطق مشکلی ندارن؟
    Last edited by iDownload & iGame; 19-06-2017 at 17:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •