دوست عزیز تا موقعی که افرادی مثل شما هستند که به این سرویسهای پیامکی مسابقه یا اینجور چیزا اعتماد میکنند کاریش نمیشه کرد
چون مبالغ پایین هم هست کسی پیگیر نمیشه چون اکثرا حتی نمیفهمند چون مبغ پایین مسیج هم نمیاد
دوست عزیز تا موقعی که افرادی مثل شما هستند که به این سرویسهای پیامکی مسابقه یا اینجور چیزا اعتماد میکنند کاریش نمیشه کرد
چون مبالغ پایین هم هست کسی پیگیر نمیشه چون اکثرا حتی نمیفهمند چون مبغ پایین مسیج هم نمیاد
این سرویس پیامکی و مسابقه نبود. من اصلآ کار هدیش ندارم چون امروز ساعت 11 اومد. این مثل 780 و 733 اپلیکیشن خرید شارژ و پرداخت قبوضه.
من فقط شارژ خریدم اما خودشون بابت هر شارژ 1000 تومن ، "بی اجازه" از حسابم دوباره کم کردند و دوباره شارژ فرستادند. البته نه دستی خود اپلیکیشن خود به خود این کار رو کرده.
سلام،
1- سیم کارتی که هم اکنون تعویض شده و اینترنت LTD فعال هست براش، آیا این سیم کارت اگر در دستگاهی که نیاز به اینترنت 3G داره (به دلیل قدیمی بودن) قرار بگیره، اینترنت 3G رو میتونه به اون دستگاه بده؟
2- هنگام اتصال به اینترنت گوشی برای APN وارد می کنیم > mtnirancell
برای MMS چی باید وارد کنیم؟ (برای نسل 3G مورد نیاز است)
اصلا امکان پذیر نیست من تست کردم
سلام دوستان . من به تازگی سیمکارت فورجی ایرانسل گرفتم که در منطقه ما پوشش مناسبی داره و سرعتش تا 30 مگابیت بر ثانیه هم میرسه . البته از مخابرات هم ADSL دارم که کیفیت اونم خوبه و راضی هستم . البته سرعت مخابرات تا 6 مگابیت بر ثانیه هستش . میخوام نظر شما رو بدونم که آیا وقتش نرسیده که سرویس ADSL رو تخلیه کنم؟ چون انگار اینترنت داره به سمت فورجی میره و روبه روز داره توسعه پیدا میکنه . البته قیمتش گرونتر از adsl هست .
ADSL سرعت پایینتری داره ولی فعلا قیمت تمام شده هرگیگش تقریبا ارزانتراز سرویسهای دیگه هست
درضمن سرعت شبانه( 12 تا6)بعضی اوقات بقدری پایین میاد که کلاازخیر نت میگذری .البته فعلا اینطوره انشالله که مشکلاتش رفع بشه
قطعا جایگزین خوبیه
آقا من بسته 2 گیگابایتی برا عید فطر که به قیمت 5 هزار تومن گذاشتن خریدم . ولی موقع پرداخت زد که خرید ناموفق اما پول از حساب کسر شد . چکار کنم ؟ پول برمیگرده به حساب ؟
بله برمیگرده نهایتا تا چند ساعت اینده. اگرنه با پشتیبانی بانک در تماس باشید
آنتن موبایل (2G/3G/4G) و آنتن TD-LTE ایرانسل در منطقه دکتر فاطمی تهران دقایقی است که قطع شده!
با پشتیبانی ایرانسل به شماره 09377000000 هم از طریق خط ثابت نمیشه تماس گرفت!
دوستان تو سایر مناطق مشکلی ندارن؟
Last edited by iDownload & iGame; 19-06-2017 at 17:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)