شما تهران تشریف دارید؟
از نظر من بهتر شده الآن.هرکس یه جور مصرفی داره ولی این که صفحه ها سریع باز میشن اعصاب خوردیش کمتر شده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما تهران تشریف دارید؟
از نظر من بهتر شده الآن.هرکس یه جور مصرفی داره ولی این که صفحه ها سریع باز میشن اعصاب خوردیش کمتر شده.
Last edited by siamak_mu; 25-02-2011 at 20:03.
من از ساعت 8 صبح روز پنج شنبه تا 8 صبح روز جمعه گذاشتم دانلود ! یعنی 24 ساعت کامل . بدون DC و با لینک مستقیم و حداکثر سرعتی که میشد ! تا ببینم با آرت 1 در 24 ساعت چقدر میشه دانلود کرد.
کلا 1.8 گیگ تو 24 ساعت
اونایی که Ecco دارن معمولا 1 گیگ فقط 1 تا 7 دانلود می کنن ! ارت کل روز 1.8 گیگ !!
نتیجه گیری اخلاقی اینکه آرت دیگه بدرد کسی که می خواد دانلود کنه نمی خوره.
دوستان این چیز پی ان شما هام همیشه فقط 1 سرورش کار میکنه یا نه همه جواب میده ؟
سرعت من هم بد شده..
اینو بگم اگه 4 جواب نداد بذارید رو 2 باز جواب نداد رو 1 بلاخره رو یکی جواب میده
Last edited by fg_war2000; 25-02-2011 at 20:42.
اصلا خودتو نارحت نکن امیدت به خدا باشه
بله تهران هستم .
راستش آخه یکجورایی نمیارزه . اول که نامحدود نیست واقعا بعدش بخوایم سرعت 512 یا 1mg بگیریم اونم رو سرویس آرت با این قیمتهای نجومیش من که اگه میلیاردر هم باشم حاضر نیستم همچین پول زوری بدم![]()
من الان دوماه که شارژ کردم دانلودی هم نداشتم جالب اینجاست که الان ترافیکم تموم شد پشتبانی شاتل هم میگه خوب استفاده کردید
میگه نرم افزار دیومتر رو دانلود و استفاده کنید حالا این و از کجا دانلود کنم !!!!
احتمال اینکه ویروسی شده باشم هم هست
باید چیکار کـــــــــــــنــــــــــ ـــــــم![]()
قرارداد 3 ماهه داشتین که الان 2 ماهش گذشته ؟
تو 2 ماه هم با روزی 5-6 ساعت سرچ و پیج باز کردن 5 گیگ مصرف میشه . لازم نیست حتما دانلود کنی .
زیاد خودت رو خسته نکن . چیزی بهت نمیدن . تنها راحت شارژ دوبارست .
اول اینکه قرار دادم 6 ماه
دوم اینکه منم چیزی نخواستم حتی اگر هم بخوای نمیدن
فقط یارو از شاتل زنگ زد گفت دیومتر رو دانلود کن با اون چک کن !!!
نمی دونم دیومتر چی هست !!؟
من اکو هستم کی میگه 1 گیگ دنلود می کنیم خودمون رو بکشیم اینترنت اونروز حال بده شبی 150 مگا بایت در غیر اسن صورت 24 تا 50 مگا بایت![]()
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)