نخ و سوزن و قیچی کوچیک هم خیلی بدرد میخوره . ممکنه بخندید ولی این لباسایی که میدن از لحاظ جنس خوبه ولی از لحاظ دوخت خصوصا دکمه ها افتضاحه و مدام دکمه هاش پاره میشه و یک نخ و سوزن خیلی بدرد میخوره .
نخ و سوزن و قیچی کوچیک هم خیلی بدرد میخوره . ممکنه بخندید ولی این لباسایی که میدن از لحاظ جنس خوبه ولی از لحاظ دوخت خصوصا دکمه ها افتضاحه و مدام دکمه هاش پاره میشه و یک نخ و سوزن خیلی بدرد میخوره .
این چیزی که میگم ممکنه استرس رو زیاد کنه اما چون خودت خواستی میگم
شورا به دو علت برگزار می شود
۱- اختلاف بین پزشکان در کمیسیون یا تصمیم گیری در مورد خاضی باشد
۲- اعتراض مشمول به رای صادره کمیسیون
شورا عالی می تواند در صورت لزوم مجدد مشمول را معاینه کند یا حتی ممکنه بر اساس مستندات پرونده رای را غیابی صادر کند
و متاسفانه رای شورا قطعی است و جای هیچ گونه اعتراضی وجود ندارد مواردی بوده که رای شورا منفی بوده کلا ۵۰-۵۰ است.
شما فعلا اموزشی تشریف می برید و این کارها هم مربوط به یگان خدمات است نه یگان های اموزشی
این چیزی که میگم ممکنه استرس رو زیاد کنه اما چون خودت خواستی میگم
شورا به دو علت برگزار می شود
۱- اختلاف بین پزشکان در کمیسیون یا تصمیم گیری در مورد خاضی باشد
۲- اعتراض مشمول به رای صادره کمیسیون
شورا عالی می تواند در صورت لزوم مجدد مشمول را معاینه کند یا حتی ممکنه بر اساس مستندات پرونده رای را غیابی صادر کند
و متاسفانه رای شورا قطعی است و جای هیچ گونه اعتراضی وجود ندارد مواردی بوده که رای شورا منفی بوده کلا ۵۰-۵۰ است.
شما فعلا اموزشی تشریف می برید و این کارها هم مربوط به یگان خدمات است نه یگان های اموزشی
بابا پیگیری دیگه چیه..پاشید برید از پلیس +10 برگ سفیدتون رو بگیرید
با سلام...دوستان کسی از شرایط آموزشی تو پادگان خاتمی یزد خبر داره؟؟سخت میگیرن چطوریه؟؟من امریه قرارگاه خاتم گرفتم آموزشیم افتاده اونجا...کسی خبر داره طول مدت دوره آموزشی بچه های امریه خاتم تو اونجا چند روزه؟؟
سلام دوستان من برای چند تا بیماری اقدام کردم می خوام ببینم چند درصد احتمالش هست معاف بشم؟
الان در مرحله بیمارستان هستم (بقیعه الله)
ارتوپدی: (کوتاهی پای راست حدود 3 سانت) این موردو بیمارستان بقیعه الله رفتم پیش دکتر معاینه کرد گفت باید عکس اسکنوگرام بیاری (چند جا رفتم برای این عکس وزن بالای 90 رو قبول نمی کنن نمیدونم چی کار کنم )!! دوباره باید برم پیش دکتر ببینم چی میگه
غدد: چاقی مفرط و ژنیکوماستی (این موردم رفتم دکتر تو همون بیمارستان قد و وزن گرفت BMI=43.5 شد گفت قدیم معاف میکردنم الان نمیدونم!) چند تا آزمایش فشار و قندو ....... سونوگرافی ) سئنوگرافی هم رفتم دکتر سونوگرافی انجام داد و گفت چیز مشکوکی نیست ولی واریکوسل 2 طرف شدید داری یکیش گرید 2 و یکیش گرید 3 !
باد فتق عمل کرده : این مورد رو هم هنوز نرفتم بعید می دونم جایی برسم احتمالا هم نرم دنبالش
با این تفاسیر نظر شما دوستان چیه
ممنون میشم پاسخ بدید![]()
دوستان یه سوال من تک فرزند پسر هستم اگه بیوفتم هر نهادی چه سپاه چه ارتش چه نیرو انتظامی اگه تو شهرمون (کرمانشاه) نهادش باشه برای یگان منظورمه حتما میوفتم شهر خودم ؟؟؟؟
اگه نیوفتادم راهی هست با اعتراض به جایی انتقالی بدن ؟
دوستان رو این برگه اعزام که مامور پست آورده دم در خونه
باید شماره حساب بانک سپه رو نوشته باشه یا شماره کارت عابر بانک؟
بعد اولین حقوق ما رو کی میدن؟میخوام باش برم خونه بخرم
و هر ماه چقدر میدن؟ بر چه مبنایی ؟ مثلا بنا بر مدرک میدن یا درجه؟
رنگ نخش چه رنگی باشه؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)