همین تقریبا 3 هفته میشه . فکر کنم همه مشترکین آرت رو در یک زمان بهشون حال دادند و محدود کردند !
محتوای مخفی: پ ن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همین تقریبا 3 هفته میشه . فکر کنم همه مشترکین آرت رو در یک زمان بهشون حال دادند و محدود کردند !
محتوای مخفی: پ ن
Last edited by persian33; 25-02-2011 at 15:50.
downstream آرت 4 رو از تو کنسول مودم نگاه میکنید بفرمایید چنده؟
مرسی
من الان با سایتسرعتمو تست کردم واینو بم داد درصورتیکه دارم دانلود میکم سرعتم رو 16 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by HD360; 25-02-2011 at 18:43.
الان رو 864 بسته شده قبلا اگه درست یادم بیاد 768 بود. اما با اینکه از رو مودم سرعت زیاده ، سرعت دانلود همون قرارداد هست.
سلام
من 2 ماهی میشه از شاتل خدمات میگیرم (1 مگ با ترافیک 10 گیگ برای 3 ماه )(برای مغازه گرفتم و به ترافیک بالا نیاز ندارم)
چند وقت پیش برای اینکه بتونم از وایرلسش هم استفاده کنم کانفیگ مودمو دستکاری کردم اما نتونستم تا اینکه یکی از دوستام که 1 آشنایی داشت که تو نمایندگی شاتل تو شهر ما کار می کرد که به خاطر مشکلاتی اومد بیرون.
این بابا اومد مودم منو کانفیگ کرد و همچی درست شد و وایرلسش فعال شد.
این طرف می گفت این نمایندگی پهنای باندو اشتراکی میده و سر مردم کلاه می زاره به همین خاطر از اونجا اومد بیرون و برای دلیل حرفش هم گفت شما وقتی می ری تو تنضیمات مودم ip شما درسته اما تو cmd چند تا دستور نوشت ( که یکیش تلنت بود ) و گفت از تو cmd که می خواد Ip منو بیاره نمیاد که به معنی اینه که اینا پهنای باندو اشتراکی میدن.
سئوال من اینه که حرف هاش درسته؟
اصلا راهی داره بفهمم پهنای باند اشتراکی در اختیار من قرار می گیره؟
مگه سرویس دیدیکیتد یا همون اختصاصی میگیری که پهنای باند اشتراکی نباشه! خوب پهنای باند شیر هست دیگه!
بله دقیقا سرعت همینه که شما میگی و برای همه تو یک زمان و به یک مقدار پایین اومده.دوستانی که ART1 هستن هنوزم مشگل تو دانلود دارن یا نه؟؟؟؟
منظورم اینه که سرعت دانلودتون هنوزم پایین هست و به شدت نوسان داره یا نه؟؟؟؟
اخه برای من الان رفت تو هفته 3وم که سرعت دانلودم به شدت امده پایین و رو 20تا 25 و بیشتر مواقع رو14تا16 هست وبه شدت نوسان داره شباهم که سرعتم انقد دیگه میاد پایین که اصلا دانلود نمیکنه در صورتیکه سرعت دانلودم قبلا زیر 36 نمییومد
ممنون میشم که بگین الان برای همه کسایی که ART1 هستن همینجوریه یا نه
اون downstream که نشون میده مربوط به پیج باز کردن و وبگردی میشه که نسبت به 3 هفته پیش بیشترش هم کردن ولی سرعت دانلود رو با یه نرم افزار دیگه کنترل می کنن و کم کردنش . و چون 3 هفته هست که ثابت هست بعیده که تغییرش بدن و احتمالا همیشه همینطور میمونهالان رو 864 بسته شده قبلا اگه درست یادم بیاد 768 بود. اما با اینکه از رو مودم سرعت زیاده ، سرعت دانلود همون قرارداد هست.![]()
با چیز پی ان بالا نمیره؟
اون هفته اول که تغییر دادن میشد ! و گول میخورد و با downstream بعضی موقع ها دانلود می کردیم ولی بعدا مثل اینکه فهمیدن و درستش کردن . دیگه نمیشه QQ
اقا من ART 1 هستم اونایی که تو دانلود فایلهای RAR و دانلود از بعضی سایتها مشکل دارن تعداد کانکشن رو تو IDM بذارید
روی 4 . برای من که جواب داد داره با 25-26 میگیره اونایی که ارت 1 هستن اینو امتحان کنن اگه براشون جواب داد بگن که دوستان دیگه هم استفاده کنن
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)