تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2954 از 3195 اولاول ... 19542454285429042944295029512952295329542955295629572958296430043054 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,531 به 29,540 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

برای بار 1000ـم ، نیازی به LT+ 3.0 نیست ، با پاک کردن کش روی LT+ 2.0 هم به راحتی اجرا میشه... نیازی به خرج الکی هم نیست...
    دوست عزیز لطف کن برو ازc4هم بپرس.
    بازی ای که با روش بورنر مکس رایت نشده باشه و پچ نشده باشه و کنسولlt+3نداشته باشه بازی با مشکل اجرا میشه!!!!!
    که معمولا هم از بازی میپره بیرون و...همچین مشکلاتی.
    در غیر اینصورت اگه هست و اگه فقط برای لایوهc4به خودش زحمت نمیداد کهabgx360جدید رو ریلیز کنه و همون فایل های توپولوژی رو میداد.
    بنده خودم تست کردن.

2. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه N_DRAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    silent hill

پيش فرض

سلام در حال حاضر می تونم دستگاه رو lt3 کنم؟ یا بزارم بعدا که مغازه ها بازی های lt3 رو بیارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها علت تفاوت قیمت این دو شارژر چیه؟برای هر شارژر باید باتری مخصوص اون رو قرار بدم توش؟یعنی هر باتری شارژی با هر مارکی تو اینا شارژ نمیشه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خط تیره را حذف کنید
    شما کدوم رو توصیه مکنید؟با توجه به قیمت.
    Last edited by moeenn; 28-01-2012 at 22:09.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام در حال حاضر می تونم دستگاه رو lt3 کنم؟ یا بزارم بعدا که مغازه ها بازی های lt3 رو بیارن؟
    بله چرا که نتونی-الان هم اکثر مغازه ها دارن.
    ---------------------------------
    بچه ها علت تفاوت قیمت این دو شارژر چیه؟برای هر شارژر باید باتری مخصوص اون رو قرار بدم توش؟یعنی هر باتری شارژی با هر مارکی تو اینا شارژ نمیشه؟

خط تیره را حذف کنید
    شما کدوم رو توصیه مکنید؟با توجه به قیمت.
    خوب طبعا به خاطر داشتن 4تا باطری باید اون گرون باشه.
    به نظرم یه پچ شارژر و باطری با هم بگیری بهتره ظارژرت هم توانش بالا باشه و باطری هم حداقل240میلی آمپر

6. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز لطف کن برو ازc4هم بپرس.
    بازی ای که با روش بورنر مکس رایت نشده باشه و پچ نشده باشه و کنسولlt+3نداشته باشه بازی با مشکل اجرا میشه!!!!!
    که معمولا هم از بازی میپره بیرون و...همچین مشکلاتی.
    در غیر اینصورت اگه هست و اگه فقط برای لایوهc4به خودش زحمت نمیداد کهabgx360جدید رو ریلیز کنه و همون فایل های توپولوژی رو میداد.
    بنده خودم تست کردن.
    من که تست کردم ، نه بتلفیلد 3 ، نه MW3 ، نه اسکایریم و نه GoW3 مشکلی نداشتن... همشون جز گیرز 3 پچ بودن و هیچکدوم یک بار هم از بازی نپریدن بیرون... خودمم شنیده بودم این مشکلو ، اما گیرز 3 رو بدون یک کرش با نصب روی هارد تموم کردم اما داشبورد قدیمی... اما چند وقت پیش هم کلی مولتی پلیر با AI بازی کردم ، با داشبورد جدید و هیچ گونه ارور و کرش و ... ندیدم... بقیه بازی ها هم همشون پچ شده بودن و روی هارد هم نصب نکردم و بدون حتی یک کرش و ارور بازی کردم... خلاصه موجود بس عجیبیم من جز GoW3 که اون زمان برنر مکس اختراع نشده بود همشون هم خودم با رایتر LG خودم زدم و پچ کردم...
    البته یه احتمال خیلی مسخره میمونه... من گیما رو با رایتر LG خودم زدم و همشون هم 100% ، تکرار میکنم 100% شدن که فکر میکنم یه جایی خوندم که ورژن جدید ImgBurn خودش واسه این دیسک ها 100% میزنه...

8. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

با سونی نمیشه هم 100 درصد رایت کرد؟
    نمیشه نه؟
    به نرم افزارش بستگی داره؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

100 درصد کامل رایت کردن فقط با فرمویر های مخصوص C4 برای رایتر های لایت آن امکان پذیره... اونی هم که ImgBurn میزنه 100% فکر میکنم منظورش اینه که 100% حجم دیسک پر شده ، نه اینکه 100% ایمیج رایت شده...

11. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر می کنم یه اختلاف نظر وجود داره برای حلش باید یه چند تا مسئله رو عارض بشم گرچه می دونم که خودتون اطلاع دارید...

تقریبا هم زمان با عرضه قفل معروف XGD3 که بازی های فورزا 4 و گیرز و کال آف و بتل و بتمن و اسکاریم و ... ازش بهره می بردن یه آپدیت روی لایو قرار داده شده که کنسول هایی که این آپدیت باعث تغییر در Dea.bin اونها می شد باعث می شد نتونن بازی کنن اینها رو که روش تایتل اپدیت اومد و نذاشت توی خماریش بمونن این وسط کسانی هم مثل من و اینطور که قرائن نشون می ده دوستمون پارسا جان به لایو وصل نشده بودن در این شرایط dea.bin ما اپدیت نشد در نتیجه هیچ مشکلی با بازی های 97 نداشتم و هیچ کدومش کرش نداشت همه اش رو هم از دم تمومیدم غیر از فورزا 4 این فورزا 4 خیلی نامرد بود تنها انگیزه من برای رفتن به سمت ال تی 3 و مسائل بورنر مکس بود کسی اگه از 3-4 ماه پیش تا الان نرفته باشه لایو و ال تی 2 داشته باشه همه بازی های XGD3 رو می تونه بدون مشکل بازی کنه همون 97 درصدی ها رو غیر از فورزا 4 که دم به دقیقه کرش می کنه من نمی دونم توش چه اشغالی ریخته مایکی!
    به هر حال من ال تی 3 ریختم و الان بازی هام رو بورنر مکس کردم و دارمم حالشون رو می برم

حالا می مونه یه مسئله حالا منی که بعد اینکه ال تی 3 ریختم و در حالیکه استاک بودم و توی لایو رفتم و در نتیجه به صورت طبیعی dea.bin ام آپ شده بیام و داونگرید کنم چه اتفاقی می افته اگه بیام دوباره به ال تی 2 داونگرید کنم چه اتفاقی می افته! درسته خودم این یه مورد رو امتحان نکردم اما فکر می کنم فقط یه راه هست اونم اینه که از قبل ناند دستگاه رو بخونم که واسه خودش مکافاتیه من الان قبل لایو رفتن و ال تی 3 ریختم ناند دستگاهم رو سیو کردم و بک آپ دارم من تئوریم اینه ککه الان اگه به ال تی 2 داونگرید کنم نخواهم تونست بازی های 97 درصدی رو اجرا کنم چچون نسبت به قبل یه تغییر کوچولو داشتم اونم تغییر dea,.bin بود من تئوریم اینه با ریستور کردن ناند قبل از آپدیت میشه که 97 درصدی ها رو اجرا کرد همه اشون غیر از فورزا 4 که اون کرش های لعنتیش بابای آدم رو درمیاره

13. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

من 1 یا 2 ماه اپدیت جدید کردم میشه با هر بازی لایو بازی کرد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من بازیace combatکه با روش بورنر مکس رایت نشده بود و فقط برایlt+3پچ شده بود با کنسولdea.binآبدیت شده<lt+3تونستم از رو هارد اجرا کنم.
    اما مشکل این بود که فقط اول های بازی روون بود و بعد اون کرش ها شروع شد!!!
    ----------------------------------------------
    من که تست کردم ، نه بتلفیلد 3 ، نه MW3 ، نه اسکایریم و نه GoW3 مشکلی نداشتن... همشون جز گیرز 3 پچ بودن و هیچکدوم یک بار هم از بازی نپریدن بیرون... خودمم شنیده بودم این مشکلو ، اما گیرز 3 رو بدون یک کرش با نصب روی هارد تموم کردم اما داشبورد قدیمی... اما چند وقت پیش هم کلی مولتی پلیر با AI بازی کردم ، با داشبورد جدید و هیچ گونه ارور و کرش و ... ندیدم... بقیه بازی ها هم همشون پچ شده بودن و روی هارد هم نصب نکردم و بدون حتی یک کرش و ارور بازی کردم... خلاصه موجود بس عجیبیم من جز GoW3 که اون زمان برنر مکس اختراع نشده بود همشون هم خودم با رایتر LG خودم زدم و پچ کردم...
    البته یه احتمال خیلی مسخره میمونه... من گیما رو با رایتر LG خودم زدم و همشون هم 100% ، تکرار میکنم 100% شدن که فکر میکنم یه جایی خوندم که ورژن جدید ImgBurn خودش واسه این دیسک ها 100% میزنه...
    عزیز زود تر بگو دیگه.
    بله ظاهرا با یه سری رایتر های غیر مشخص هم بازی هایxgd3کامل رایت میشه.
    دوستان تو یه تاپپیک تو سایت همسایه اعلام میکردن که با چه درایو هایی به جز درایو های معرفی شدهc4تونستن صد درصد رایت کنن و این قضیه ممکنه
    ------------------------------------------
    من 1 یا 2 ماه اپدیت جدید کردم میشه با هر بازی لایو بازی کرد؟؟؟
    شما برای امنیت کامل در لایو نیاز بهLt+3و بازی های کامل و پچ شده برایLt+3دارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •