تازه اولشه - هر روز که استفاده از نت همراه فراگیر تر بشه وضعیت بدتره الان 10 دزصد شاید از نت همراه استفاده می کنن
تازه اولشه - هر روز که استفاده از نت همراه فراگیر تر بشه وضعیت بدتره الان 10 دزصد شاید از نت همراه استفاده می کنن
به خاطر این که یک مگابیت به پهنای باندش اضافه نکرده ولی تا دلت بخواد رفت تو کوه و بیابون و روستا و شهر دکل 4G اضافه کرده که به معنی یوزر بیشتر هست و یوزر بیشتر + پهنای باند ثابت مساوی هست با ریده شدن به کیفیت چه از لحاظ سرعت چه پینگ و غیره
بهتون قول میدم تا 2 سال اینده بهترین سرعت 4 جی 500 کیلوبایت میشه !!!!
وقتی هر هفته میگه این شهر و اون شهر 3جی و 4جی ارائه شد تا حالا گفته پهنای باند از مثلا 1000 گیگ شده 1200 گیگ !!!! فقط دارن دکل میزنن همین
هیچ امیدی به این ارتباطات سیار نیست در اینده
با اون قیمت سرسام اور فیبر نوری از همین الان بازگشتتون رو به ای دی اس ال ( برای اونایی که دبگه استفاده نمی کنن ) خوش امد می گم
البته نباید از حق بگذریم مقصر اصلی سازمان تنظیم مقررات هست که حداقل سرعت 4 جی رو گذاشته 128 کیلوبایت یعنی اگه اپراتور حداقل 128 کیلوبایت سرعت رو تحویل کاربر بده هیچ جای شکایتی باقی نمی مونه و اون مهر و محبت ! اپراتوره که بخواد سرعت بالاتری بده !
فرض کنید همین قانون رو بزارن روی 2 مگابایت به نظرتون هر اپراتور میاد هی دکل بدون وجود پهنای باند بزنه ؟! صد در صد کیفیت کار بالا میره
متاسفانه تا این قانون درست نشه هر روز که میگذره سرعتمون به سمت 128 نزدیک میشه !
سلام دوستان، من همین چند روز پیش یه سیمکارت اعتباری ایرانسل خریدم ، اما نمیدونم چرا اینقد آنتن دهیش بَده! کلا دو خط آنتن دارم ، گاهی هم یک خط میشه ، در حالی که سیمکارت رایتلم آنتنش پُره
در ضمن سرعت دانلودمم از 200 کیلوبایت بیشتر نمیشه...
چیکار کنم؟ یکم توضیح بدید.
Last edited by alireza9t9; 15-06-2017 at 13:12.
دوستان من الان با گوشی 12 مگ بر ثانیه با IDM دانلود میکنم
با مودم فور جیم 6 الی 8 مگ بر ثانیه
تو روز سرعت تقریبا خوبه شبا معمولا از ساعت 2 به بعد که ساعت دانلود نا محدود شروع میشه سرعت خیلی پایین میاد .
آره باید مودم رو خاموش روشن کرد
به گند کشیده شده ایرانسل دیشب سه تا دانلود 32 کانکشن همزمان زدم تا فول اسپید بگیرم غیر از اون با 100 کیلوبایت میگرفت... معلومه تا خرخره پر شده ظرفیت
نت ما وصل شد فعلا سرعت روی 25 مگابیت قفل شده نه کمتر نه بیشتر، بخدا به همینم راضی هستیم امیدوارم قطع نشه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)