از کجایی شما؟
از کجایی شما؟
مرسی. اون دوستمون fary1367 یه سری مسئولیت تو پادگان ردیف کردن:
شستن آسایشگاه-جارو کردن جلو آسایشگاه- شستن کلاس های درس-آشپزخانه-نانوایی-پخش غذا و شستن دیگ غذا- شستن سلف-تمیز کردن فضای سبز-ارشدها-منشی- مسئول کلاس ها-مسئول شستن دستشویی ها -انباردار- جمع اوری زباله ها-تخلیه زباله-مسئول حمام- تمیز کردن حمام-دژبان-ارشد گروهان-مسئول بوفه-مسئول کتابخانه- مهدیه -مسئول تلفن کارتی -شستن ابخوری ها -مسئول دفتر گروهان -مسئول ارتباط بین گروهان با فرمانده پادگانشما هم اگر می دونید اضافه کنید(01 افتادم). من فرض رو بر این میذارم که نخوام داوطلب شم اما اگر مجبور شدم به دلایلی، به نظرتون کدوم یکی یا یکیاش بهترن؟ نظر شخصی رو دخیل نکنید. اونی که بین اکثر بچهها محبوبه و تا آخر هم محبوب مونده رو بر شمارید.
من از مراغه ام تقریبا 55 کیلومتری با عجب شیر فاصله داره شما از کجایید؟؟
دوستان یه سوالاتی پیش اومده !! نزدیک اعزام و......
دوستان من قد بلندم و 4 شانه اما معاف از رزمم هستم کلا دژبانی خوبه؟؟ البته من نمیخوام اگه دادن چه کنم؟؟
دوم اینکه از این وسایل مثلا میشه قمقمه رو خودم بخرم ببرم ؟؟ میشه با خودم بالش ببرم و ماله اونجا رو نگیرم؟؟ کدوم وسایل استحقاقی رو بهتره خودم بخرم ببرم؟؟
سلام یه سوال
من تمدید زدم از اردیبهشت افتادم تیر ماه
حالا برای تیر ماه بازم باید واکسن بزنم ؟؟؟
یا بازم باید برم معاینه پزشکو همه کارای فرستادن دفترچه رو از نو انجام بدم ؟؟؟
بعد راهی هست من تمدیدمو لغو کنم همین اردیبهشت برم ؟؟؟؟ تورو خدا اگه راهی هست بگین
Last edited by METZELDER; 14-04-2015 at 09:49.
نه دیگه نیازی به کار های گذشته نیست فقط باید برگه سبز جدید بگیری از +10
راهی نیست لغو کنی . مگر اینکه روز اعزام بری ببینی میبرنت یا نه
خب برای شما که هتله هم بومی محلی هم هم زبان .ما که از مرکز میاییم چه کنیم؟؟!!
هوا چه طوره اونجا؟تا کی سرده؟ لباس در چه حد بیاریم؟
من از اصفهانم
یه سوال دیگه مراغه یا عجب شیر قطار داره تا تهران؟
تمام این مسولیت ها در ۰۱ است البته به جز چند مورد خاص مثل مسول تلفن کارتی نداریم، نانونایی با یگان خدماته که خودش سرباز صفر دارد،کتابخانه با عقیدتی سیاسی که سرباز و افسر به اندازه کافی دارد، انبار دار هم معمولا با یک پرسنل کادر و یک افسر وظیفه است. یگان انتظامان یا دژبان هم با سرباز های اموزشی کاری ندارد خودش افسر و سرباز صفر با پایه خدمت بالا دارد .شما ذر ۰۱ به تعداد افراد حاضر در گزوهان به گروه های ۱۰ تا ۱۲ نفری تقسیم می شوید هر گروه مسول یک بخش از نظافت و کارهای یگان است که تا پایان خدمت برقرار است و انتخاب و دلخواهی هم نیست گروه ها براساس حروف الفبا نام خانوادگی تعیین می شوند یک گروه مسول سلف است که باید صبح زودتر از همه بیدار شوند و از اشپزحانه صبحانه را تخویل بگیرند چای را اماده کنند و همین طور نان را از حباز خانه بگیرند، یک گروه مسول نظافت کریدور و سرویس بهداشتی و حمام است دو گروه مسول نظافت اسایشگاه (در ۰۱ هر یگان دو اسایشگاه دارد) یک گروه مسول اماده کردن کلاس یعنی حضور عیاب بچه ها و همچنین اوردن برد اموزشی به محوطه کلاس هستند گروه های دیگر مسول نظافت محیذ پیرامون یگان هستند.و گروهی هم مسول فظای سبز اطراف یگان است. بهتربن گروه ، گروه نظافت اسایشگاه است که خودم در ان گروه بودم که باید گروه در اسایشگاه را ببندد و از ساعت ۶ تا ۶:۳۰ ان را نظافت کند، گروه سلف سخترین گروه است همیشه عده ای ناراضی هستند که غذا کم بوده و باید همیشه در تقسیم غذا نهایت دقت را داشته باشند. اما منشی یگان ، مسول تمام کارهای ادرای یگان است باید هر روز امار سربازان را به فرماندهی تحویل دهد مسول لوحه نگهبانی است ، بایستی اسامی افرادی که می خواهند به درمانگاه مراجعه کند اول صبح ثبت و به امضا فرمانده برساند و کارهای بیشتری اما هنگامی که افراد در میدان رژه کار می کنند یا سر کلاس هستند او در اتاق خودش راحت نشسه ، شاید ابتدا خیلی راحت باشه اما به مرور زمان و با عادی شدن محیط روی بچه ها ، مشکلات منشی شروع میشه در حقیقت چنگ اعصاب به خصوص در مورد لوحه نگهبانی،
هیچ کس مسولیت رو در خدمت دوست ندارد و همیشه در هر گروهی عده ای هستند که ناراضیند بنابراین نمیشه گفت کدام مسولیت بهتر است
یگان انتظامات یا دژبان از سربازان اموزشی استفاده نمی کند .
خیر نمی توانید قمقه بخرید کلا شاید یکبار ان هم در میدان تید لازم باشه از ان استفاده کنید.اکثر بچه ها در قمقه پلاستیک فریزر میذاشتن سپس داخل ان را اب می کردند .بالشت رو نمی توانید ببرید اولا اونجا بالشت نمیدن یک تکه ابر در اندازه بالشت دارید دوما ان تکه ابر زیر پتو و لحافی که برای انکادر استفاده می کنید پتهان میشه یعنی نگران کثیف بودن ان نباشید.
دوستان، این از پست وسائلی که می برم و اونجا می خرم و همچنین لیست استحقاقیها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید حالشو ببرید![]()
اووف ترکوندیا، دمت گرم و اجرت با خدا. راستی پس کارت تلفن نبریم نه؟ و اینکه من اول نام خانوادگیم "ر" هس. دوره شما چه مسئولیتی گرفتن "ر" ها؟ یادتون هس؟
برا دمپایی چه کنیم؟
Last edited by shakhdar; 14-04-2015 at 10:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)