تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2952 از 3745 اولاول ... 195224522852290229422948294929502951295229532954295529562962300230523452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,511 به 29,520 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جالب اینجاست که حتی 1544 رو میگیری مدام بوق اشغال میزنه دیگه از این شرکت توقع داریم به ما اینترنت با کیفیت ارائه بده!!

همچنین اون اقا هم دوست عزیز وقتی مشکل از خود اسیاتک هست شما با تیم ویور چطوری میخوای حلش کنی! وقتی در طول روز اینقدر snr کاهش پیدا میکنه که خط قطع میشه و دوباره اینقدر نوسان داره که تا حدی بالا میره که فکر میکنی نکنه الان درست شده و بعد از نیم ساعت دوباره اینقدر کاهش پیدا میکنه که مودم ناچار به ریستارت میشه با ریت کمتر شما چه کاری ازتون برمیاد اخه!! حداقل یکبارم که شده راحت بیاید بگیم مشکل از اسیاتک هست و بس.
    منطقی بود عزیز
    مشکل از تجهیزات اسیاتکه ولی ایشون میخواد ثابت کنه مال تجهیزات شماست الان میگه لود بالانسر بخر

2. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان یعنی منم لود بالانسر دارم دیگه؟!!
    یا از tcp به udp سوییچ کردم؟!
    چون طبق گفته دوستمون در غیر این صورت پینگ زیر 150 امکان پذیر نیست!!!
    (اینجا من از سرویس کاهش پینگ استفاده کردم ولی باید گیگی 6000 تومن بدی که اصلا نمیصرفه ولی خواستم بگم پینگ 100 هم امکان پذیره همون طوری که شاتل و پارس آنلاین و صبانت این امکان رو برای کاربراشون فراهم میکنن)
    Last edited by broosli; 03-07-2016 at 17:45.

4. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من کاربر اسیاتک هستم بالای 2 ساله ..اسیاتک فقط مشکلی که داره اینه که پینگ داغونه...اینترنت نامحدود خوبی اصلا نداره...وسلام
    سرعت خط هاشم البته محدود ها به این شکله
    چه 128 چه 10 مگ رو بگیری سرعت دانلود در طول روز 250 تا 300 از سرور خارج..سرور داخل هم بسته به خط تلفنتون دانلود تا 1.5 یا 2 مگابیت میرسه
    در تایم رایگان هم اگه دانلودتون از سرور داخل هست چه 128 یا چه 10 مگ داشته باشید سرعت بالا بدون محدودیت دانلود میده
    ولی برا سرور خازج دیگه قضیه فرق میکنه و سرعت اسمی میشه
    با تشکر
    کابر قدیمی اسیاتک
    شما رو بخاظر دارم
    اگه یادتون باشه جریان محدود کردن سرعت شبانه چندماه پیش سرعت شبانه تبریز رو محدود کردند و کلی از دوستان تبریزی اعتراض داشتن ؟! ولی ایشون تبریز هستند وسرعتشون عالیه !
    در ضمن سرعتی که شما عرض کردید درصدش کمه شاید نهایتش 10 درصد کابران شبانشون ازاد باشه یادمه شما و یه دوست خوزستانی سرعتتون ازاد بود فقط
    بازم اگه یادتون باشه نهایت سرعت سرور خارج رو دوست خوزستانیمون داشت ک سرعتش رو 500 کیلو بود ( با سرویس شهاب )

6. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما رو بخاظر دارم
    اگه یادتون باشه جریان محدود کردن سرعت شبانه چندماه پیش سرعت شبانه تبریز رو محدود کردند و کلی از دوستان تبریزی اعتراض داشتن ؟! ولی ایشون تبریز هستند وسرعتشون عالیه !
    در ضمن سرعتی که شما عرض کردید درصدش کمه شاید نهایتش 10 درصد کابران شبانشون ازاد باشه یادمه شما و یه دوست خوزستانی سرعتتون ازاد بود فقط
    بازم اگه یادتون باشه نهایت سرعت سرور خارج رو دوست خوزستانیمون داشت ک سرعتش رو 500 کیلو بود ( با سرویس شهاب )
    بحث دانلود تایم رایگان به کنار که اصلا فرض کنیم تایم رایگان رو برداره این شرکت. اما مهم این هست که وقتی این شرکت سرویس 6 مگابیتی فروخته و خط من هم تا 10 مگابیت کشش داره چرا باید لینک سرور خارجی رو که دانلود میزنم نهایتش تا 250 دانلود داشته باشم؟
    یعنی عملا این شرکت سرویس اسمی رو میفروشه.
    مشترک هم کاری ازش برنمیاد چرا چون ناظر بر این شرکت ها عملا کاری نمیکنن.
    جدای بحث قیمنش که در هیچ جای دنیا انحصار اینترنت نیست و بالای صد برابر گرونتر به کاربر نمیفروشن .
    Last edited by amin885; 03-07-2016 at 18:04.

8. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شاتل وهای وب چه اعدادی رو روی دانلود منیجر نشون میدن دقیقا با چند دانلود میکنه؟ سوال دوم نگفتید نویز خطو کجا ببینم وچطور دی ان اس برای اسیاتک خوبشو بدم پینگم بیاد پایین وبطور دستی چطور وارد کنم ؟ چطور بفمم خطم میکشه از کجا واین اعدادی که میگید مثلا 6 مگ دقیقا روی دانلود منیجر چند نشون میده وچه عددی یا 10 مگو چند روی ای دی ام نشون میده؟
    شاتل ارت 5 برا بنده سرعت رو 280 هستش تا 300 هم بعضی مواقع میره
    نویز خط رو از بخش statics مودم اول برین به بخش تنظیمات مودم که اکثرا 192.168.1.1 هستش!
    بعدش ببینید تو بخش statics نوع dns اتومات هستش یا چیزی وارد کردین!؟
    MDF رو که هیچ کس حضوری نمیتونه دسترسی داشته باشه!
    از همون بخش statics مودم میشه فهمید خط رو چند بستن البته اگر طاهری نباشه و لیمیت نکرده باشن!
    پخ کامل داده شد!

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بحث دانلود تایم رایگان به کنار که اصلا فرض کنیم تایم رایگان رو برداره این شرکت. اما مهم این هست که وقتی این شرکت سرویس 6 مگابیتی فروخته و خط من هم تا 10 مگابیت کشش داره چرا باید لینک سرور خارجی رو که دانلود میزنم نهایتش تا 250 دانلود داشته باشم؟
    مشترک هم کاری ازش برنمیاد چرا چون ناظر بر این شرکت ها یک عده هستند که اصلا اینترنت رو حرام میدونند چه برسه دلشون بخواد اینترنت با سرعت بالا دست کاربر برسه.
    جدای بحث قیمنش که در هیچ جای دنیا انحصار اینترنت نیست و بالای صد برابر گرونتر به کاربر نمیفروشن .
    عزیز طبق نظر دوستان و تجربه خودم اگه اینترنت با کیفیت میخوای شاتل پارس انلاین و صبانت خوب هستند
    تحقیق کن ببین کدومشون تو منطقتون بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اتفاقا برای منطقه شما خوب بوده همین الان سه بار با پشتیبانی صحبت کردم و از کمیود پهنای باند مرکز مخابراتی ما صحبت کردند و گفتند کاری هم ازشون برنمیاد چون توی برخی مناطق کمبود دارند و توی برخی مناطق هم کمبود ندارند.
    شانس ما مرکزمون پر از مشترک هست و کمبود پهنای باند.

بنده هم بیکار نیستم بیام بگم اگرم گفتم خواستم ببینم بقیه هم این مشکل رو دارند و از کدوم منطقه هستند.
    در ضمن شما اثبات کنید که کیفیت خطتون و snr خطتون روی چند مگا بیت بسته شده لاگ اسیاتک رو بخواید بنده هم میخوام بذارید کنار هم و مقایسه کنید. همچنین علاوه بر پینگ snr شما چقدر هست و شما هم خطتون روی 10 مگا بیت هست ایا؟و بعد میرسیم به اثبات مرکز مخابراتی که باز بنده در خدمتتون هستم برای اثبات.
    اگر هم برای رفع مشکل میتونید کاری کنید خوشحال میشم شماره ای از مسئولین بدید تا بنده تماس بگیرم برای رفع مشکل این مرکز.
    بله خدمت شما دوست عزیز

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    کاربران عزیز لطفاً با لحن مناسب صحبت کنید.
    در صورت لزوم گزارش تخلف ارسال کنید.

تذکر به کاربر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

شاتل ارت 5 برا بنده سرعت رو 280 هستش تا 300 هم بعضی مواقع میره
    نویز خط رو از بخش statics مودم اول برین به بخش تنظیمات مودم که اکثرا 192.168.1.1 هستش!
    بعدش ببینید تو بخش statics نوع dns اتومات هستش یا چیزی وارد کردین!؟
    MDF رو که هیچ کس حضوری نمیتونه دسترسی داشته باشه!
    از همون بخش statics مودم میشه فهمید خط رو چند بستن البته اگر طاهری نباشه و لیمیت نکرده باشن!
    پخ کامل داده شد!
    دوست عزیز, بنده هم مشکل پینگ دارم لطفا پ.خ. کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

مشترک هم کاری ازش برنمیاد چرا چون ناظر بر این شرکت ها عملا کاری نمیکنن.
    آسیاتک بالاترین سرعتی که از سرور خارج میده 250 هست
    کاریش نمیشه کرد
    برا دانلود میخوایی بهترین نت رو عرضه میکنه
    بدون محدودیتی که بقیه شرکت ها دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •