اصلا وضعیت خراب مخصوصا تو تلگرام و اینستا قطعی و لود نشدن عجیب قریب زیاد شده
یه مشکل اساسی تو خطوط داخلی داره مثل اپارت فیدلو و...
من که چند باز زنگ زدم تو سایت نوشتم شما ها بزنگید......
اصلا وضعیت خراب مخصوصا تو تلگرام و اینستا قطعی و لود نشدن عجیب قریب زیاد شده
یه مشکل اساسی تو خطوط داخلی داره مثل اپارت فیدلو و...
من که چند باز زنگ زدم تو سایت نوشتم شما ها بزنگید......
دوستان اگه بسته فعال روزانه نداشته باشیم و این بسته های نامحدود شبانه رو قبل از ساعت 2 خریداری و فعال کنیم و همون موقع مودم رو روشن کنیم یعنی قبل 2،خودش سر ساعت 2 فعال میشه و میشه ازش استفاده کرد؟
یعنی میشه با ای دی ام برنامه بدیم شروع کنه دانلود کردن، بدون اینکه تا ساعت 2 بیدار باشیم و سر اون ساعت مودم رو روشن کنیم؟
یا حتما باید سر ساعت 2 (یا بعدش) مودم رو خاموش روشن کنیم تا فعال شه؟
کیفیت به 0 داره تقلیل پیدا میکنه پینگ من امروز افتضاح شده پکت لاست هم داره وقتی مثل خر میرن دکل اضافه میکنن بدون اضافه کردن پهنای باند همین میشه دیگه
امشب برای من تقریبا اوکیه، شاید خلوت بودن قبل۲ دلیلش باشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
کلی برنامه ریزی کرده بودم برای دانلود امشب..حدود 20 گیگ دانلود داشتم.
الان میخواستم بسته بگیرم ایرانسل من باز میشه اما بسته نمیشه خرید!!!
واقعا گند زده به همه چی.
حالا بسته هم ادم میگیره 10 دقیقه خوبه بعد سرعت میشه زیر 500 کیلو ! vpn میزنم دوباره اوکی میشه.بعد نیم ساعت با vpn هم خراب میشه قطعش میکنم درست میشه !
کلا داستانی شده.
چه مرگش شده این ایرانسل کوفتی بسته نمیخره امشب.... حسابی گندشو در اوردن اون از عمدا قطع کردن دانلود دیشب اینم از کار افتادن خرید بسته امشب
دوستان ایرانسل هم باید مثل همراه اول یه بسته روزانه داشته باشی تا سرعت شبانه نامحدود بالا باشه؟
یا مشکلی نداره ، میشه به تنهایی فقط بسته شبانه خرید؟
در مورد سرعتش
سرعت دانلود ایرانسل از 10 مگابایت رسیده به 500 کیلوبایت و سرعت دائما صفر میشه و دوباره استارت میزنه، چرا به جای پیشرفت اینا گند میزنن همیشه؟
دیشب خواستم بسته نا محدود شبانه بگیرم هر چی امتهان کردم نشد (نه بسته ای اضافه میشد نه از شارژ کم میکرد) ، خلاصه بعد از چند بار امتهان کردن بیخیال شدم تا امروز صبح دوباره چک کردم دیدم 4 هزار تومن از شارژم کم شده !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)