اگر زن و شوهری طلاق بگیرند و فقط یک فرزند پسر داشته باشند ، این فرزند هم در حال حاضر با پدرش زندگی می کنی و به تازگی به 18 سال رسیده و چند سالی از طلاقشون میگذره
معافیت خاصی شامل حال ایشون میشه ؟
اگر زن و شوهری طلاق بگیرند و فقط یک فرزند پسر داشته باشند ، این فرزند هم در حال حاضر با پدرش زندگی می کنی و به تازگی به 18 سال رسیده و چند سالی از طلاقشون میگذره
معافیت خاصی شامل حال ایشون میشه ؟
درود
در زمان طلاق ابتدای برای تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال معافیت موقت صادر می شود بعد از گذشت 30 ماه از طلاق معافیت دائم کفالت را دریافت می کنند.
بهدارى كلا اجازه داره استراحت در يگان بده ، در كميسيون بيمارستان ارتش پرونده پزشكى و سابقه سرباز بررسى و تصميم گيرى مى كنند.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دو مسئله وجود دارد١- ايا مادر شما پس از طلاق دوباره ازدواج كردند يا هنوز مجرد هستند. ٢- ايا پدرتان بعد از طلاق ازدواج كردند و به غير از شما فرزند ذكور ديگر دارند؟
دو اينك زير از سايت نظام وظيفه همه مطلب را براى شما توضيح مى دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور وسایل شخصی بود مثلا بالش و لحاف یعنی ما از بالش و لحاف و ..... نفر قبلی استفاده مکنیم
میشه چتد مورد از این وسایل ها که ماله نفر قبلی و باید تحویل بدیم بیشتر معرفی کنید
مثلا اشکلی داره با خودم بشقاب ببرم و از اون به جای یشقاب پادگان اسفاده کنم ؟؟[/QUOTE]
لحاف و پتو جز استحقاق است و تا پايان خدمت براى شماست و بابت هر استحقاق هم از حقوق شما كسر مى گردر، بالشت كه نه ، يك تيك ابر ميدن كه بايد ان را زير انكادر تخت فرار مى دهيد، يك عدد بشقاب استيل به همراه داشته باشيد اگر حساسيتى نبود از ان استفاده كنيد ، از لوازمى كه از سربازان قبلى به جديد مى دهند و امكان انتقال بيمارى است يقلوى و قمقه اب است
لحاف و پتو جز استحقاق است و تا پايان خدمت براى شماست و بابت هر استحقاق هم از حقوق شما كسر مى گردر، بالشت كه نه ، يك تيك ابر ميدن كه بايد ان را زير انكادر تخت فرار مى دهيد، يك عدد بشقاب استيل به همراه داشته باشيد اگر حساسيتى نبود از ان استفاده كنيد ، از لوازمى كه از سربازان قبلى به جديد مى دهند و امكان انتقال بيمارى است يقلوى و قمقه اب
ستاد مشترك ارتش بهشت خدمت براى كادر و وظيفه است اما فكر كنم بايد طرف پارتى قوى داشته باشه تا انجا خدمت كنه،، پستيبانى منطقه ٦ شيراز يك جاى خوب براى ادامه خدمت است
بله اشتباه از من بود كه در پستى گفتم امكان معافيت نداره اما در بخش جراحى مغز و اعصاب سايت نظام وظيفه در بند هشتم گفته هر گونه جراحى بر روى مغز معاف دائم خواهد داشت
نفر اول خودم!!!
دوست عزیز ممنون از راهنماییات یه چند تا سوالم داشتم
من پست های شما رو خوندم و حدس میزنم شما دیپلم باشید درسته؟؟ هدف از این سوال اینکه شرایط لیسانس ها رو تو عجب شیر میخوام بپرسم با اونا هم مثل دیپلم ها رفتار میشه لیسانس ها هم تی وی ندارن؟؟ درسته لیسانس ها با فوق لیسانس ها باهمند؟؟ کلا لیسانس تو عجب شیر فرقی داره؟؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)