تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2951 از 4105 اولاول ... 1951245128512901294129472948294929502951295229532954295529613001305134513951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,501 به 29,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اگر زن و شوهری طلاق بگیرند و فقط یک فرزند پسر داشته باشند ، این فرزند هم در حال حاضر با پدرش زندگی می کنی و به تازگی به 18 سال رسیده و چند سالی از طلاقشون میگذره
    معافیت خاصی شامل حال ایشون میشه ؟

داره خودمونی میشه scorpion2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگر زن و شوهری طلاق بگیرند و فقط یک فرزند پسر داشته باشند ، این فرزند هم در حال حاضر با پدرش زندگی می کنی و به تازگی به 18 سال رسیده و چند سالی از طلاقشون میگذره
    درود
    در زمان طلاق ابتدای برای تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال معافیت موقت صادر می شود بعد از گذشت 30 ماه از طلاق معافیت دائم کفالت را دریافت می کنند.

3. این کاربر از scorpion2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

روزای اولی که ما رفتیم آموزشی و تقسیم گروهانی شدیم گفتند یه برگه کاغذ در بیاریم و مشکلاتی که داریم رو بنویسیم و من هم تو اون برگه مشکلاتم و افسردگیم رو نوشتم...
    چند روز بعد اومدن اون نفر هایی که تو اون کاغذ مشکلشون رو نوشته بودند بردند بهداری پیش مشاور (حدود 21 نفر بودیم) و هر کدوم حدود یکی دو دقیقه با مشاور حرف زدند ولی وقتی که نوبت من شد حدود 20 تا 30 دقیقه با مشاور حرف زدم و در آخر هم بهم گفت پیش اون روانشناس و روانپزشکی که رفتی پیشش برو و مدرک بیار و نگاه کنم تا بفرستم برای کمسیون پزشکی ولی من نتونستم وقت آزاد بیارم و برم پیش اون دکتر تا مدرک بیارم... دو بار به مرخصی اومدم اون هم روزای پنجشنبه و جمعه بود و مطب ها هم تعطیل...خلاصه اینو گذاشتم تا تو یگان اصلی بهش رسیدگی کنم
    معاف از نگهبانی و رژه و تمرین رو تو کمسیون میدند یا تو بهداری ارتش و بیمارستان ارتش میدند؟؟
    بهدارى كلا اجازه داره استراحت در يگان بده ، در كميسيون بيمارستان ارتش پرونده پزشكى و سابقه سرباز بررسى و تصميم گيرى مى كنند.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دو مسئله وجود دارد١- ايا مادر شما پس از طلاق دوباره ازدواج كردند يا هنوز مجرد هستند. ٢- ايا پدرتان بعد از طلاق ازدواج كردند و به غير از شما فرزند ذكور ديگر دارند؟
    دو اينك زير از سايت نظام وظيفه همه مطلب را براى شما توضيح مى دهد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

لوازمی مانند زیلو،کلاه فیبری،چهاربند فانسوقه،یقلوی ، قمقه اب را باید در انتهای دوره تحویل دهید.
    منظور وسایل شخصی بود مثلا بالش و لحاف یعنی ما از بالش و لحاف و ..... نفر قبلی استفاده مکنیم
    میشه چتد مورد از این وسایل ها که ماله نفر قبلی و باید تحویل بدیم بیشتر معرفی کنید
    مثلا اشکلی داره با خودم بشقاب ببرم و از اون به جای یشقاب پادگان اسفاده کنم ؟؟[/QUOTE]
    لحاف و پتو جز استحقاق است و تا پايان خدمت براى شماست و بابت هر استحقاق هم از حقوق شما كسر مى گردر، بالشت كه نه ، يك تيك ابر ميدن كه بايد ان را زير انكادر تخت فرار مى دهيد، يك عدد بشقاب استيل به همراه داشته باشيد اگر حساسيتى نبود از ان استفاده كنيد ، از لوازمى كه از سربازان قبلى به جديد مى دهند و امكان انتقال بيمارى است يقلوى و قمقه اب است

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منظور وسایل شخصی بود مثلا بالش و لحاف یعنی ما از بالش و لحاف و ..... نفر قبلی استفاده مکنیم
    میشه چتد مورد از این وسایل ها که ماله نفر قبلی و باید تحویل بدیم بیشتر معرفی کنید
    مثلا اشکلی داره با خودم بشقاب ببرم و از اون به جای یشقاب پادگان اسفاده کنم ؟؟.
    لحاف و پتو جز استحقاق است و تا پايان خدمت براى شماست و بابت هر استحقاق هم از حقوق شما كسر مى گردر، بالشت كه نه ، يك تيك ابر ميدن كه بايد ان را زير انكادر تخت فرار مى دهيد، يك عدد بشقاب استيل به همراه داشته باشيد اگر حساسيتى نبود از ان استفاده كنيد ، از لوازمى كه از سربازان قبلى به جديد مى دهند و امكان انتقال بيمارى است يقلوى و قمقه اب

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ستاد مشترک ارتش چجوریاس؟ تو تقسیمات بعد از آموزش واسه ارتش، کجاها خوبه؟ من تک پسر ساکن شیرازم. می خوام اگر بشه تو شیراز دنبال جای خوبی باشم.
    ستاد مشترك ارتش بهشت خدمت براى كادر و وظيفه است اما فكر كنم بايد طرف پارتى قوى داشته باشه تا انجا خدمت كنه،، پستيبانى منطقه ٦ شيراز يك جاى خوب براى ادامه خدمت است

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یکی از دوستای من تومور مغزی داشت عمل کرد درت شد.میتونه معافیت بگیره؟
    بله اشتباه از من بود كه در پستى گفتم امكان معافيت نداره اما در بخش جراحى مغز و اعصاب سايت نظام وظيفه در بند هشتم گفته هر گونه جراحى بر روى مغز معاف دائم خواهد داشت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

عجب شیری ها اعلام حضور کنند .ببینیم چند نفریم
    نفر اول خودم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوست من..
    من چند روز پیش آموزشیم رو از 03 عجب شیر تموم کردم و فردا صبح قراره برم یگان اصلی یعنی تبریز..
    ساعت خواب اونجا قبل عید که من بودم از ساعت 9 بود تا ساعت 4:45 دقیقه صبح
    یعنی تقریبا 8 ساعت (7:45)
    بعد عید فکر کنم یک ساعت دیر می خوابیم و یک ساعت دیر بیدار میشیم
    اما من بعد عید فقط 4 روز اونجا بودم و تو این چهار روز به خاطر تمرین ها و رژه های زیاد و اینکه آخر آموزشی بودیم ساعت خاموشی و بیداری معلوم نبود
    یه روز ساعت 10 می خوابیدیم و ساعت 4:45 بیدار میشدیم و یه روز هم مثل قبل از عید ساعت 9 می خوابیدیم و ساعت 4:45 بیدار میشدیم

من خودم وقتی خونه هستم حول و حوش ساعت 9 تا 12 صبح بیدار میشم...شاید هم دیر تر
    ولی اونجا به خاطر این کهزود بیدار میشی روز های برات نمیگذره...
    امیدوارم موفق باشی...
    اگه رفتی گروهان 6 گردان 5 اونجا میتونی یادگاری های ما رو بخونی..
    دوست عزیز ممنون از راهنماییات یه چند تا سوالم داشتم
    من پست های شما رو خوندم و حدس میزنم شما دیپلم باشید درسته؟؟ هدف از این سوال اینکه شرایط لیسانس ها رو تو عجب شیر میخوام بپرسم با اونا هم مثل دیپلم ها رفتار میشه لیسانس ها هم تی وی ندارن؟؟ درسته لیسانس ها با فوق لیسانس ها باهمند؟؟ کلا لیسانس تو عجب شیر فرقی داره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •