تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2951 از 3745 اولاول ... 195124512851290129412947294829492950295129522953295429552961300130513451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,501 به 29,510 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

برای شهاب روی 10 مگ هستش و اگر خطتتون بکشه میتونید زنگ بزنید و یگید تا 12 مگ اپ میکنن!
    4مگ طلایی و نقره ای رو تو بازه دوماه استفاده کردم فقط برنزی رو نمیدونم 5 ماه پیش!
    4 مگ طلایی رو 6 مگ میبندن اگر مشکلی از بابت خط و .... نباشه! تا اون هدیه اضافی تموم شه البته کل ترافیک روزانه محاسبه میشه مثلا 36 گیگ تقسیم بر 30 میشه روزی 1.2 گیگ با سرعت 6 مگ بعدش 360 گیگ تقسیم بر 30 میشه 12 گیگ با سرعت 4 مگ و بعدش سرویس من سرعتش از 480 شد حوالی 140 یعنی حدود 1 به 3
    نقره ای رو هم 5 تا اون هدیه روزانه تموم شه بعدش رو 4 ثابت میشه بعدش برای من شد 90! اینا تست های 5 ماه پیش هستش! الان نمیدونم شرایط به چه نحوی هستش!
    شاتل وهای وب چه اعدادی رو روی دانلود منیجر نشون میدن دقیقا با چند دانلود میکنه؟ سوال دوم نگفتید نویز خطو کجا ببینم وچطور دی ان اس برای اسیاتک خوبشو بدم پینگم بیاد پایین وبطور دستی چطور وارد کنم ؟ چطور بفمم خطم میکشه از کجا واین اعدادی که میگید مثلا 6 مگ دقیقا روی دانلود منیجر چند نشون میده وچه عددی یا 10 مگو چند روی ای دی ام نشون میده؟

2. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اقای فروزان جواب سوالاتمو بده لطفا وبهترین دی ان اسها برای اسیاتک چنده وچطور بهطوردستی عوضشون کنم ؟
    ببخشید
    فعلا که تمامی وقت بنده رو اقا کیوان به خودشون اختصاص دادن و دارن سفسطه میکنن!
    برای این مهم بهتره با شرکت خودتون تماس بگیرین چون هر کدوم دی ان اس خاص خودشونو رو دارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببخشید
    فعلا که تمامی وقت بنده رو اقا کیوان به خودشون اختصاص دادن و دارن سفسطه میکنن!
    برای این مهم بهتره با شرکت خودتون تماس بگیرین چون هر کدوم دی ان اس خاص خودشونو رو دارن
    اینارو جواب بده تورو خدا دی ان اس اسیاتکو میخوام؟
    شاتل وهای وب چه اعدادی رو روی دانلود منیجر نشون میدن دقیقا با چند دانلود میکنه؟ سوال دوم نگفتید نویز خطو کجا ببینم وچطور دی ان اس برای اسیاتک خوبشو بدم پینگم بیاد پایین وبطور دستی چطور وارد کنم ؟ چطور بفمم خطم میکشه از کجا واین اعدادی که میگید مثلا 6 مگ دقیقا روی دانلود منیجر چند نشون میده وچه عددی یا 10 مگو چند روی ای دی ام نشون میده؟

5. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شما و اون broosli کاملا از تاپیک های وب گرفته تا الان نیتتون مشخصه!
    ای کم خرد! بسوز تا خاکسترتو باد ببره هههههههههه
    شاتل لند از این بهتره شما تو همین جهالتت بمون بعدش میفهمی شاتل چرا شاتل لند رو راه انداخته! اون اینترانت پسر خوب فرقشو با اینترنت میدونی!؟
    گل من یه ریموت فایل دیگه کاری نداری همه بلدن
    نیت شما مشخصه : )
    بره اسیاتک بگیره عکسا اینستا 10 تا یکی به زور باز میشه اهنگ 2 مگی 4 5 دقیقه طول میکشه دانلود شه
    خوش ب حال شما که میفهمی امیدوارم شما که عاقل و دانایی لطف کنی کمی از این روشهای هاید رو یکم پابلیک کنی بقیه بفهمن : /

7. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما و اون broosli کاملا از تاپیک های وب گرفته تا الان نیتتون مشخصه!
    ای کم خرد! بسوز تا خاکسترتو باد ببره هههههههههه
    شاتل لند از این بهتره شما تو همین جهالتت بمون بعدش میفهمی شاتل چرا شاتل لند رو راه انداخته! اون اینترانت پسر خوب فرقشو با اینترنت میدونی!؟
    ((مثل اینکه شما اصلا ادب و نزاکت رو کاملا از یاد بردین!))
    جمله ای که خودت قبلا بهم گفتی الان نثارت میکنم
    بقیه دوستان آسیاتکی هم توجه کنن که این آقای frozan یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست برید تاریخچه پست هاشو ببینید که متوجه بشید چه کلاهی میخواد سرتون بذاره و از این آب گل آلود (نت داغون های وب و آسیاتک و نارضایتی شدید کاربرا) میخواد واسه خودش ماهی گیری کنه (واسه همین اصرار به پیغام خصوصی داره)

9. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

وقتی که شما از مهم ترین مبانی IT چیزی نمیدونید اخه من چه جوری بیام به شما توضیح بدم!
    کی گفته های وب خویه؟! الکی مجهولات زیاد نکن شما جواب سوالارو بده وگرنه بسلامت!
    بحث با شما اصلا صلاح نیست!
    این مسایل یه سری دخیل در خطوط ارتباطی مخابرات هستش و یه سری هم تجهیزات!
    اون افت سرعت به دلیل کمبود پهنای باند نیست به دلیل کم فروش شرکت ارایه دهنده خدمات هستش!
    حالا هی من بگم شما................
    شما ظاهر رو میبینی و قضاوت میکنی ادم عاقل تمامی موارد رو بررسی میکنه بعدش شروع به حرف زدن میکنه!
    بحث الکی ادامه نده! حوصله تایپ کردن ندارم!
    معموله هنوز سنتون به اون برهه ای نرسیده که تعقل نکرده سخن نگی!
    موفق باشی دانا کل
    نمی دونم هدفتون از طرفداری از های وب و اسیاتک چیه !
    به هر حال اقا ادامه بحث ارزش نداره

11. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اینارو جواب بده تورو خدا دی ان اس اسیاتکو میخوام؟
    عزیز این دوستمون سرکارت گذاشته خیلی حرفاشو جدی نگیر

13. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

((مثل اینکه شما اصلا ادب و نزاکت رو کاملا از یاد بردین!))
    جمله ای که خودت قبلا بهم گفتی الان نثارت میکنم
    بقیه دوستان آسیاتکی هم توجه کنن که این آقای frozan یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست برید تاریخچه پست هاشو ببینید که متوجه بشید چه کلاهی میخواد سرتون بذاره و از این آب گل آلود (نت داغون های وب و آسیاتک و نارضایتی شدید کاربرا) میخواد واسه خودش ماهی گیری کنه (واسه همین اصرار به پیغام خصوصی داره)
    دقیقا حرف منم همینه
    وگرنه دلیلی نداره تو این اوضاعی که های وب اسیاتک دارن اینقدر دفاع کنی و اصرار داشته باشی که مشکل از طرف مشترکه ( لود بالانسر تجهیزات و......)

15. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

گل من یه ریموت فایل دیگه کاری نداری همه بلدن
    نیت شما مشخصه : )
    بره اسیاتک بگیره عکسا اینستا 10 تا یکی به زور باز میشه اهنگ 2 مگی 4 5 دقیقه طول میکشه دانلود شه
    خوش ب حال شما که میفهمی امیدوارم شما که عاقل و دانایی لطف کنی کمی از این روشهای هاید رو یکم پابلیک کنی بقیه بفهمن : /
    من کاربر اسیاتک هستم بالای 2 ساله ..اسیاتک فقط مشکلی که داره اینه که پینگ داغونه...اینترنت نامحدود خوبی اصلا نداره...وسلام
    سرعت خط هاشم البته محدود ها به این شکله
    چه 128 چه 10 مگ رو بگیری سرعت دانلود در طول روز 250 تا 300 از سرور خارج..سرور داخل هم بسته به خط تلفنتون دانلود تا 1.5 یا 2 مگابیت میرسه
    در تایم رایگان هم اگه دانلودتون از سرور داخل هست چه 128 یا چه 10 مگ داشته باشید سرعت بالا بدون محدودیت دانلود میده
    ولی برا سرور خازج دیگه قضیه فرق میکنه و سرعت اسمی میشه
    با تشکر
    کابر قدیمی اسیاتک

17. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

جالب اینجاست که حتی 1544 رو میگیری مدام بوق اشغال میزنه دیگه از این شرکت توقع داریم به ما اینترنت با کیفیت ارائه بده!!

همچنین اون اقا هم دوست عزیز وقتی مشکل از خود اسیاتک هست شما با تیم ویور چطوری میخوای حلش کنی! وقتی در طول روز اینقدر snr کاهش پیدا میکنه که خط قطع میشه و دوباره اینقدر نوسان داره که تا حدی بالا میره که فکر میکنی نکنه الان درست شده و بعد از نیم ساعت دوباره اینقدر کاهش پیدا میکنه که مودم ناچار به ریستارت میشه با ریت کمتر شما چه کاری ازتون برمیاد اخه!! حداقل یکبارم که شده راحت بیاید بگیم مشکل از اسیاتک هست و بس.

تنها کاری که میشه کرد تنظیمات رو بذاری روی G.DMT که کمی snr بهتر بشه که با اینکار وضعیت دیتا ریت پایین میاد و دیگه اینجا adsl پلاس مفهمی نداره .
    یعنی در کل باید اسیاتک بیاد جواب بده که راحت خطشون رو مشغول میکنن.
    Last edited by amin885; 03-07-2016 at 17:29.

19. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •