اولا جای این سوال اینجا نیست.
دومادرسته جیل بریک شده ولی ورژن3.55اش یعنی بازی های جدید خیلی وقته قابل اجرا نیست و تق و توق قابل اجراس.
و برای اجرای نسبتا بازی های جدید نیاز به یه دانگل100اومنی هست.
هنوزم اگه از اون لحاظ حساب کنیxboxبرتره
اولا جای این سوال اینجا نیست.
دومادرسته جیل بریک شده ولی ورژن3.55اش یعنی بازی های جدید خیلی وقته قابل اجرا نیست و تق و توق قابل اجراس.
و برای اجرای نسبتا بازی های جدید نیاز به یه دانگل100اومنی هست.
هنوزم اگه از اون لحاظ حساب کنیxboxبرتره
به نظر من هر چی که دوست دارید بخرید - ببینید بازی های انحصاری کدومش بیشتر به مزاجتون خوش میاد همون رو بخرید .
بازی هایی که فایل هاش به فرمت ISO توی نت وجود داره رو چطوری باید دانلود کرد که بشه روی کنسول اجرا بشه؟ دیسک خاصی میخواد؟ روش رایت خاصی داره؟
اگه جایی توضیحی هست بگید چون بار اولمه که بهش بر خوردم!
سلام در این سایت جایی هست که کدهای تقلب cheat cod باشه؟![]()
سلام ...
دوستان الان با اين وضعيت دلار قيمت 360 چجوريه؟!
من 3-4 صفحه قبل رو خوندم چيزي نديدم ... اگه ممكنه يكي از دوستان قيمت انواع 360 رو بنويسه ... ممنون
فكر كنم ديگه كمترينش 500 باشه ...
دوست عزیز سوالتو جای خودش بپرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال نداره جواب میدم . قیمت ها وحشتناکن
اسلیم کپی ال تی ۲ 250gig ا ۵۵۵تومان
اسلیم کپی ال تی ۲ 4GIG ا ۵۱۰ تومان
قیمت امروز فروش تهران:
250 گیگ حدود 535
4 گیگ حدود 485
تا هفته دیگه هم قیمت ها ثابته،در ضمن به امید ارزون شدن دستگاه نباشید،دلار مفتی هم بدن دوستان فروشنده دستگاه رو ارزون نمیکنن............
دوستان توی این 2 سالی که من elite دارم واسه اولین باره که شاهد یه اتفاق عجیبی بودم
داشتم بازی می کردم شاید 2 ساعت هم نشده بود که یهو کنسول چراغ های دور پاورش (فقط 3 تا از 4 تا ) قرمز شد بعد یهو خاموش شد. همون چراغ هایی که واسه کانکت شدن دسته ها روشن می شه. فقط هم یه دسته روشن بود . یعنی یه چراغ سبز بود بعد 3 تا چراغ قرمز شد .
من یه فن دیجیتالی هم همیشه به کنسولم وصله . توی این 2 سال هم اولین باری بود که این اتفاق می افتاد .
یه مدت گذاشتم کنسول خنک بشه گفتم لابد داغ کرده بعد از چند ساعت که روشن کردم مشکلی نداشت.
واسه چی بود ؟
پارسال در چنین روزی یه باندل 250 گیگ خریدم 585 تومن!
الان فقط ایکس باکس 250 گیگ رو میدن 530 تومن! کینیکتش هم فکر کنم جدا حدودا 150 تومن باشه!
الان اصلا باندل 250 گیگ تو بازار هست؟؟ چنده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)