بازم ممنون
اگر از این محدودیت مثلا 20 گیگی بگذره قطع میشه یا از حجم روزانه استفاده میکنه؟
بازم ممنون
اگر از این محدودیت مثلا 20 گیگی بگذره قطع میشه یا از حجم روزانه استفاده میکنه؟
یکی یه جوابی هم به ما بده بابا دیشب بدجور اعصابم خورد کرد ساعت 7 همش 5 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم بستم نابود شد تا میزدم رو دانلود سرعت یهو صفر میشد
چقدر ایران ایرانسل جدید دوچار نوسان و کندی و... دچار شده از چه وضعیتی اقا زنگ بزنید همه اعتراض کنید ................
اگر بسته روزانه داشته باشید شروع میکنه به استفاده از اون.
در ضمن من گزینه ' طرح کنترل مصرف ازاد ' رو هم فعال کردم که از اینترنت عادی هم استفاده نشه.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
امروز ایرانسل اینجا عملا از کار افتاده اصلا دیتا نداره، دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده، قبلا سرعت کم بود حالا دیگه وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
یکی دو روزه اینجا 4G قطعی داره. من گذاشتم روی 3G
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
بله واسه منم همینطوره !! حالا جالب اینجاست که سیم کارت دیگه ای توی مودم (e8372) میذارم شروع به دریافت دیتا میکنه !!!!!!!!!!!! عجیبتر اینکه همون سیم کارتی که اصلا دیتا نداره با تغییر باند فرکانسی به بعضی ار سایت های داخلی دسترسی داره![]()
شدیدا تایید میشه من فکر کردم سمت ما اینطوریه ظاهرا اکثر جاها خراب شده، قطع و وصلی یا کندی شدید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
4G منطقه ما هم چند روزه مرتب قطع میشه.مخصوصا امروز که دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده بود.هم با مودم تست کردم هم گوشی
مناطق تست شده.
مشهد : میدان بسیج میدان فردوسی. دو کیلومتری ارامگاه فردوسی. جاده قدیم شهرک صنعتی طوس پارک ملت
قطعی داره فورجی. تریجی هم تو این مناطق نواسان سرعت داره
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)